Kosemnet veda
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Kosemnet veda
kosemnet hırsızdır bana 20m vericekdi ben senin carını kurtardım adamın elinde sen bana 20m vericeksin vermesim haram zıkkım olsun inş işyerinde para kazamazsın
-
- İskele Babası
sen nası konusuyon lan benım kankam hakında bu nası beddua adam ol sen kımsınmekanemert yazdı:kosemnet hırsızdır bana 20m vericekdi ben senin carını kurtardım adamın elinde sen bana 20m vericeksin vermesim haram zıkkım olsun inş işyerinde para kazamazsın
falcata245 yazdı:sen nası konusuyon lan benım kankam hakında bu nası beddua adam ol sen kımsınmekanemert yazdı:kosemnet hırsızdır bana 20m vericekdi ben senin carını kurtardım adamın elinde sen bana 20m vericeksin vermesim haram zıkkım olsun inş işyerinde para kazamazsın
selam arkadaşlar bir girip bakayım dedim cevap veren arkaaşlar sağolsun.bana hırsız diyen arkadaş çarımı çalmış tüm itemleri aktarmış 20 m karşılığında geri vereceğini söylemiştir.bende veririm dedim almak için alayınaxistanbul dur bu arkadaş.siz olsanız veririmiydiniz arkadaşlar ben şahsen kendi çarımı alıp para vermek işime gelmez.kankam boşver bişey demene gerek yok bizi bilen biliyor eyv. sağolasın
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL
sağolasın
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
yav memet abi sen nereye gidiyosun allahına gurban oldum beni nie tek bırakıyosun sen şimdi oyunda abi ya