Ya Allah aşkına artık admalar eminönüe gitmek için er meydanına giriyor savaş başlıyor adamalr cıkıyor 5 kişiyiz....bu 1
yeter artık diyorum adam giriyor baktı 5 sayı geri düşüyor / kaç bu 2
oyunu izleyen bu saygın yönetim NERDESİNNNNN ya kaldırcaksın bu er meydanlarını yadaaaaaaaaaa kacanlara çak 100 bin para cezasını bak delikanlı olan girsin suraya coluk coukla oyun oynamaktan bıktım edilen kfürlerin yarısından çoğu er meydanı için edilmiyorsa adam deilim .... lütfen destek çıkın bıktık artık ya bu em lerden sıkı durun 3 cüyü söylüyorum adamlar artık çarları em de kasıyor 338 tecrube puanı geliyor pls üyeye baydınız artık YÖNETİMMMMMMM duy oyuncunun sesini.........lütfen konuya destek verin arkadaşlar ..........
Er Meydanı Hakkında ÇOK ÖNEMLİ İÇERİ
Er Meydanı Hakkında ÇOK ÖNEMLİ İÇERİ
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Er Meydanı Hakkında ÇOK ÖNEMLİ İÇERİ
Kardeş bir yandan haklısın da ben de arada kızıyorum lakin gerekiyor.
Eğer Arz isen bunun sebebini anlarsın.
Çünkü Lodoşlar Köşkte Bab-ı Ali'yi, Meteorun başlarını tutmuş durumdalar.
İnsan da karizma kaybetmemek için Yeraltından direk EÖ'ye bu yolla ışınlanıyor.
Buna bir çözüm bulunursa em'lerden kaçma olayı çözülür...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Aslında bu sıkayetınıntamamında haklısın arkadasım ama bu arkadaslar er meydanın yaptıkları ılk donemde gerkelı basarıyı ve ılgıyı saglıyamadıkları ıcın .. maalesef ılk gorulen ongorulerı bozup herkeze serbest ermeydanını acmak zorunda kaldılar.. Devamlı altını cızıyoruz sunları uretmeyı aklınıza getıırken lutfen testlerınıde adma akıllı yapım pretıkde kullanımı uygunmu vs.vs. ama sanırm bızlerın soyledıklerı sıvrısınek saz onlara.. ermeydanı zamanını cok ıyı hatırlıyorum cok ark vardı bu ekıpde hıc bır seyı adam akıllı denemeden ve onca hata ve eksıkler varken gene bu donem gıbı erkenden bıldırım yaptıkları ııcn hazır olmadıgı halde oyuna eklemısler ve sonucunda buyuk bır fıyasko sonucu bu cakma ermeydanlarını yaratmıslardır.. Barı buraya kadar bolumlerden ders alıp bundan sonrakını adma akıllı yaparla umudu ıcındeyken baska bırk onuda bahsettıgım gıbı gene daha test ekıbı denemelere bıle baslamadan yenı lansmalar acıklandı ve tepkılerın fazlalıgına gore bence ılerlıye donemede eksıkler olsada bu bolumude eklıyecekler ve daha buyuk hayal kırıklıgı yaratmaya devam edıckekeler.. Lutfen yaptıgınız ıse ve bu oyuna zaman ve para harcıyan musterı kıtlenıze bıraz saygınız olsunkı daha kalıtelı bır uretım yapın ....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
bırakın kalsın hatalar hidra eklentisi kurtarır belki du bakalım hidrada daha neler çıkacak yeni bölge yapacaklarına bu gibi hatalar düzeltilsin bence
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
KATİLİYORUMEmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş bir yandan haklısın da ben de arada kızıyorum lakin gerekiyor.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş bir yandan haklısın da ben de arada kızıyorum lakin gerekiyor.
teşko dada komutan arzın veledlerinin elinde oluyor nabalım.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
O her yerde öyle ama Arzlar az kaçmak kolay oluyor Komutanın orada az Lodoş kaçmadı.melodrama44 yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş bir yandan haklısın da ben de arada kızıyorum lakin gerekiyor.
teşko dada komutan arzın veledlerinin elinde oluyor nabalım.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Napalım ya biz arz kardeşlerimizi çok seviyoruz gördügümüz yerde selamlaşıyoruz ama bu onlarda sıkıntı yaratabılıyor.Yönetımın emınönüne yada meteora geçmek için ne yapmasını bekliyorsunuz ki?
Er meydanı ile görüşümü şöyle dile getireyım;
Forumda Anket bölümünde ödüllü er meydanı ıle bır anket yapıldı ve eski klan paralı er meydanı gelsin dıyenler çogunlukta.Fakat bu ciddiye alınmıyor görüldügü gibi.Böyle bır anket yaptınız ve sonucunu gördunuz sımdı ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Er meydanı ile görüşümü şöyle dile getireyım;
Forumda Anket bölümünde ödüllü er meydanı ıle bır anket yapıldı ve eski klan paralı er meydanı gelsin dıyenler çogunlukta.Fakat bu ciddiye alınmıyor görüldügü gibi.Böyle bır anket yaptınız ve sonucunu gördunuz sımdı ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Bekliycez napalım gene
Zaten migratlar ve tapınaklar gelirse em belki kalkar yada kp eme döner