L0cAmız hayırlı ugulurlu oolsn.
Drowxblackcock
!...:::... Drowx Loncası ...:::...!
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!
sen kimsin lan daha doğru düsrt hakkımızda bilgin yokken iftiralar atıyorsun sobee den sonra plus almışız yok yaa ulan daha 39 seviyedeyken ben plus alırdım siz yazardınız yaşımız küçük alamıyoruz diye sen ne hakla burada hakaret ediyorsun sen kimsin...waffle yazdı:serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
Paşam bırak bu vitaminsizleri:DLonca kurallarında yazılanlar aptalca Plus paketine sahip üyeler giremez yazıyordu.Onlar sanki nezaman hesaplarını plusladılar sobee geldikten soğra ancak pluslarına kavuştular.Kendilerinden haberleri yok.Onların yanında duranlarda pc başında kız bulmaya çalışan izdivaç programlarına çıkmaktan utanan kazık kadar herifler:D:D Bunların amacı göstermek vermemek hala bunların yanında duran erkekleri merak ediyorum ne bekliyorlar bu Delikli isveç peynirlerinden hala anlamıyorum gitti :lol:
Yeniçerixdadawa
Drowxdadawa
Drowxcorellon yazdı:sen kimsin lan daha doğru düsrt hakkımızda bilgin yokken iftiralar atıyorsun sobee den sonra plus almışız yok yaa ulan daha 39 seviyedeyken ben plus alırdım siz yazardınız yaşımız küçük alamıyoruz diye sen ne hakla burada hakaret ediyorsun sen kimsin...waffle yazdı:serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
Paşam bırak bu vitaminsizleri:DLonca kurallarında yazılanlar aptalca Plus paketine sahip üyeler giremez yazıyordu.Onlar sanki nezaman hesaplarını plusladılar sobee geldikten soğra ancak pluslarına kavuştular.Kendilerinden haberleri yok.Onların yanında duranlarda pc başında kız bulmaya çalışan izdivaç programlarına çıkmaktan utanan kazık kadar herifler:D:D Bunların amacı göstermek vermemek hala bunların yanında duran erkekleri merak ediyorum ne bekliyorlar bu Delikli isveç peynirlerinden hala anlamıyorum gitti :lol:
Yeniçerixdadawa
Davut seni kendi ellerimle izdivaç programına götürcem üzülme:D
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ezik sen pulus almayı bilmiyorken biz pulus alıyorduk sen yoken oyunda ben vardım git kumda oynaDrowxcorellon yazdı:sen kimsin lan daha doğru düsrt hakkımızda bilgin yokken iftiralar atıyorsun sobee den sonra plus almışız yok yaa ulan daha 39 seviyedeyken ben plus alırdım siz yazardınız yaşımız küçük alamıyoruz diye sen ne hakla burada hakaret ediyorsun sen kimsin...waffle yazdı:serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
Yeniçerixdadawa
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Adama ben nezaman bölgeden yazdırdım topa bak patlarım davut seni ! Pilavüstükuru çharımı Tenchominds tanıyor o anlatırdı sana ama ne yazıkkı oyunu bıraktı sen hala oyunda karı kız peşinde koşan bir top olcaksın davut yuvarlana yuvarlana ilerleyen bir top !

Peynir Loncasına bakın.Akli dengen yerinde olsan 1 kere kesilmede küfür etmessin kardeş

Bağri insan takliti yapmayın !
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
kanka alemsinwaffle yazdı:
Peynir Loncasına bakın.Akli dengen yerinde olsan 1 kere kesilmede küfür etmessin kardeş
Bağri insan takliti yapmayın !
OXDİLYARASIOX
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
bilader sizi takan yok ok
hadi kendi çöplüğünüzde çürüyün siz bn kalemizde krallar gibi yaşıoruz çöpümüzlede siz beslenirsiniz anca naş naş... bir kaç kendini beğenmişle uraşamıcam ne yazarsanız yazın s......yorum
Drowxdadawa
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Daha unutma senle çar silmesine Ws atcaz.serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Drowx Loncasından Ayrılıyorum , Haberiniz Olsun ARtık Drowx Deyilim Bazı Nedenler Ve Loncadakıler Arasında olan Tartışma Yüzünden Artık Drowx Loncasıyla Bi alakam Kalmamıştır Drowx Hepsinden Özür diliyorum Böle olması Gerekiyordu. :?
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]