Haksızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Koskanaliz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Haksızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık

Mesaj gönderen Koskanaliz »

Xsweetxintikammm yazdı:
Mushta yazdı:
serseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Yazan=Muammer yıldız
Gidin 10-15lvl kudret iksiri üretin nası olsa dolduruyor kudretinizi meditasyona ihtiyacınız yok.
Merhaba,
Ona kalırsa eğer büyücülerin ve şifacıların da meditasyona ihtiyacı yok onlarda 10-15 lvllik kudret iksiri alsın kudretı dolsun.
Bu bir haksızlıkdır kardeşim.!

10-15 levellik iksir şifacı ile büyücüye etki etmez
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

Şeyi Bulmuş Şeyi İstiyosunuz İste Eşitlikten bahsediyosunuz Eğer Önce büyülerin nasıl yükseldiğini görün
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

Xsweetxintikammm yazdı:
Mushta yazdı:
serseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
Gidin 10-15lvl kudret iksiri üretin nası olsa dolduruyor kudretinizi meditasyona ihtiyacınız yok.
Merhaba,
Ona kalırsa eğer büyücülerin ve şifacıların da meditasyona ihtiyacı yok onlarda 10-15 lvllik kudret iksiri alsın kudretı dolsun.
Büyücünün kudreti 45 lvl iksirle bile %60 geliyor. savaşçınınkini ise 15 lvl iksir nerdeyse dolduruyor.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Xsweetxintikammm yazdı:
Mushta yazdı:
Yazan=Muammer yıldız
Merhaba,
O zaman büyücülerden de şifacıların danda meditasyon kaldırılsıon;)

kardeşim birde şu açıdan bak ben savaşçıyı m ama sen cin keserken mesela savaşçınla kudretin biterse yinede yatırırsın

ama büüyücüde kudret biterse geçmiş olsun şifacı içinde şans lazım oyunun dengesi oturmuiş bence bozmayın ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

O vakit büyücülere de sakınma ve sert vuruş istiyoruz. Hadi ama BÜYÜCÜYE SAKINMA BÜYÜCÜYE SAKINMA... Caddeye çıkıp slogan atacağım...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

şifacılar olarak bizimde durdurmamız yok
savaşçı durdurma büyücü zihin atıyo bizde bişi yok
deparda istiyoruz

ayrıca şifacı savaşçı gibi vuruş gücüyle yaratık kesiyor ondan dolayı ağır ve sert vuruş istiyoruz
artı şifacının çağrı büyücünün teslası var savaşçınında fedaisi olsun
ek olarak savaşçının zırhı şifacının ruh kalkanı var büyücüyede böyle bişey gelsin

son olarak muhoların lwli ??
bizimkide öyle olsun kim kime daldığını bilmesin
derimiz sertleşsin
ws ws
eleştirmek için değil tartışmak içinde değil sadece fikir
saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Xsweetxintikammm yazdı:
Mushta yazdı:
Yazan=Muammer yıldız
Merhaba,
O zaman büyücülerden de şifacıların danda meditasyon kaldırılsıon;)

Şifacı ve büyücü kudrete dayalı oyuncular bütün hareketlerimiz büyü nerdeyse ama savaşçı büyüsüz 2500 vurabliyor hatta 3500 bile vurabiliyor ayrıca 15 level kudret iksiri 49 büyücünün %5 49 şifacının %10 kudretini doldurur ama savaşçıyı % 90 yapar okeymi ?
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

anlamazki
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Merhaba,
Konuyu açan arkadaşı tebrik etmek lazım .) Bu dağılımın her oyunda böyle olduğunu bilmiyor musun ?
Savaşçı = Güç-zırh
Büyücü-İntelligent-Güç
Şifacı-İntelligent-Hp
Bilmeyen arkadaslar için intelligent = int = zeka-zeki..

ve şimdi sen zaten yüksek zırhı yüksek vuruşu olan bi karaktere birde kudreti her zaman dolu olsun diyorsun. Böyle bi mantıkla çok yaşarsın sen .)) ve emin ol defalarca yaşadım büyücü 2 vs 1 atıyorum sonunda kalan kudretim 30 civarı oluyor veya daha aşşağısı .) O zaman savaşçılarda durdurma olmasın bizde zihin yemiyelim.. savaşçının büyücüyü tek kesme yolu zihin tutmakdan geçmiyor mu ? .) Kısacası mantıklı şeyler isteyin. Zırh oranı artsın v.b gibi ! ;)
Sancak !

Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

goktanri yazdı:şifacılar olarak bizimde durdurmamız yok
savaşçı durdurma büyücü zihin atıyo bizde bişi yok
deparda istiyoruz

ayrıca şifacı savaşçı gibi vuruş gücüyle yaratık kesiyor ondan dolayı ağır ve sert vuruş istiyoruz
artı şifacının çağrı büyücünün teslası var savaşçınında fedaisi olsun
ek olarak savaşçının zırhı şifacının ruh kalkanı var büyücüyede böyle bişey gelsin

son olarak muhoların lwli ??
bizimkide öyle olsun kim kime daldığını bilmesin
derimiz sertleşsin
ws ws
eleştirmek için değil tartışmak içinde değil sadece fikir
saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön