sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Yazan=Muammer yıldız
Haksızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
- serseriiikral
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Haksızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! 
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Efsanexmuammer
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Haksızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
savaşçıların zaten meditasyonu var :Sserseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
savaşçılar medi eklendi de bizim mi haberimiz yok 
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
Yağ var bal var diyorsun bide ekstra 3 bin atak koysak olurmu ?
Sadece izliyorum .....

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Petcarar yazdı:savaşçıların zaten meditasyonu var :Sserseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
hay allah ben yapıyodum ama :S neyse öyle olsunKurtlarxfearx yazdı:Petcarar yazdı:savaşçıların zaten meditasyonu var :Sserseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
savaşçının meditasyonu yok ben de savaşçıyım ama savaşçıda meditasyon olursa bence anlamı kalmaz en çok zırhı olan en çok vuran savaşçı kudret bitince durdurulabiliyor sadece herkesi kesen bir savaşçı iyi olmazdı bşraz zevki olsun oyunun
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Nasıl oluyor savaşçıların medıtasyonu yok
Büyücüler'in zaten ateşi 2 kudret
buz 3 kudret harcıyor
savaşçıların ise sert vurus 7 kudret harcıyor
Ağır vuruş ise 11 kudret harcıyor
Arkadaşlar Hepımız Ikv Destek'e yollucağım.
Savaşçılarada meditasyon lazım bu böyle olmaz.
Büyücüler'in zaten ateşi 2 kudret
buz 3 kudret harcıyor
savaşçıların ise sert vurus 7 kudret harcıyor
Ağır vuruş ise 11 kudret harcıyor
Arkadaşlar Hepımız Ikv Destek'e yollucağım.
Savaşçılarada meditasyon lazım bu böyle olmaz.
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
Gidin 10-15lvl kudret iksiri üretin nası olsa dolduruyor kudretinizi meditasyona ihtiyacınız yok.serseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
- serseriiikral
- İskele Babası
Eve Xsweetxintikammm doğru sölüyorsunuz buna birisi bakması lazım
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! 
Efsanexmuammer
Efsanexmuammer
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,Mushta yazdı:Gidin 10-15lvl kudret iksiri üretin nası olsa dolduruyor kudretinizi meditasyona ihtiyacınız yok.serseriiikral yazdı:sevgili istanbul kıyamet vakti oynayana arkadaşlarım öncelik le saygıyla selam ederim gm abilerim ve yöneticilerim burada şimdi bir haksızlık var büyücüler ve şifacılarda meditasyon var ama savaşçılarda yok bunda da haksızlık payı var büyücülerde var şifada var ama savaşçıda yok bu oyundada en çok savaşçı olduğuna göre kudret die bişey kalmıyor kudret hemen bitiyor yani size söliyeceğim bizlerede bi meditasyon olsa ne güzel olur
Yazan=Muammer yıldız
Ona kalırsa eğer büyücülerin ve şifacıların da meditasyona ihtiyacı yok onlarda 10-15 lvllik kudret iksiri alsın kudretı dolsun.
Bu bir haksızlıkdır kardeşim.!
O zaman büyücülerden de şifacıların danda meditasyon kaldırılsıon;)
En son Xsweetxintikammm tarafından 23 Nis 2010 11:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER