Herkez Küfretmek Yerine Küfretmemek Üzerine Çalışsa yıkıcı Degilde Yapıcı Olsa Bu dunya yaşanmaz Olur Kötüler Olacakki İyiler Farkedilsin
Benden büyüklerime tavsiye küçüklerime Nasihat
Benim Yıkıcı Tüketicilerden Olmadıgımı söylerler ve nitekim öyleyimde
Sakın Sizde Onlardan Olmayın.Tüketici Yıkıcı Olmayın
Şikayet Et butonuda hi.birişe yaramıyor Bana küfredene ben HAkedeni veremezsen Gm ne yapsın
Sunucuya Gelince E.önünde Beta Çarım varken Kuklacıya Geçtim.Arkadaslarım vardır diye Tanıyan tanır.E.önüne Dev ler Gmler Sürekli ugrarlar bir problem olmasına gerek yok Gayette BEta çaramıdır nedir Anlayış Tolerans var Fakat kuklacıda böyle birşey göremedim.
Herkez Bir Yapılandırma Sürecine Girsin Bana karısmayın ben memnunum halinden diyenlerede Eyvallah
Selametle
Arkadaşlar böyle bir konuyu forumda paylaşan arkadaşıma öncelikle teşekkür ediyorum...Sunucumuzdan çoğu kişiler yeni oyun dostlarımızdan şikayetci gördüğüme göre.Öncelikle bu bir sanal ortamdır ve herkezin kendi ayıbıdır.Tabiki milletin emeğini çalmak veya terbiyesizce konuşmak arkadaşlarımızı çok üzsede İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi hepsiyle ilgilenmektedir.Öncelikle herkez birbirine örnek olmalı ve bir yanlışta Şikayet et butonuna basmanız yeterlidir.Eğer sizi rahatsız ediyorsa Yasaklılar listenize ekliyebilirsiniz...Eğer şuan Kuklacı'da isek Kuklacı'yı seviyoruz ve sunucumuzdan memnunuz sunucumuzu hiç bir sunucumuzla bir tutmamalıyız.Bizim gibi dürüst,saygılı insanlar birbirlerine yeter diyorum.İyi forumlar,iyi eğlenceler diliyorum...
Yha şikayet etmek sorun değil adam hiç küfür etmesin hiç şikayet etmiyelim bizde. Hakkatden kuklacı batışa geçtiTek çözüm yoluAğır cezalar ör: 1 küfür etmek 3 gün susturmaksa 1 gün2hafta olsun
Şikayet et butonu geldi evet ama bu sefer küfür eden şahıslar yan çarla girip küfür ediyor sonra geliyor özeline gülüyor ki bunlar cocuk zaten kabul ediyoruz ama suda varki 3 gün bir susturma caydırıcı değil zamanında ki ceza sistemi daha güzeldi mesela 5 cezadan sonramı ne ban yiyordu uzunca bir süre bu kişiye 3 gün ödül gibi geliyor artık o yüzden ikv yönetimine biz bunu anlatamadık zamanında ki ceza sistemi gelirse eğer eminim cok güzel seyler olacaktır...
[bMerabalar Öncelikle burda açtıgı konuyu dogru buluyorum Ama kendiside yapmıyor diyemem
İkv destek takımı Şikayet et butonu yerine yasak kelimelerin yazılmasını kaldırsa ne güzel olcak? Bu şekilde küfür etmek istese bile küfür edemez Örnegin birine küfr edecen senin s....rm diyo dimi buna göndermesi yasaklanacak ve böyle bişey göndermeye kalkarsa 1 saatligine kendiliginden konuşması banlancak eger bu şekilde bir çalışma yaparlarsa küfürü Engellemiş olabilir Diger konu ise HırSızlık Oyun içi alışverişinize dikkat ederseniz Birşey olmaz ama hesap çalınırsa bunda kmsenin suçu yoktur Sadece Suç kendisindedir yani Kullanıcıya ait dir
Hesap çalma girişimlerinden bir kaç madde.
msn den Sevdigin birşeymiş gibi sıkıştırılmış dosya yaparak içinde keyloger yerleştirme .
Kanka ayagına yatıp şifreni alıp sonrada seni tanımamızıkdan gelme yani kmseye güvenme me
Diger olay Bilgisayarınıza gönderilecek ögeleri kabul etmeme Vb gibi olaylardır
Özellikle İnternet Cafelerde rastladıgımız Casus bilgisayar programı çok etkilidir bu konuda Bilgisayarınızda casus bilgisayar kurulu olup olmadıgını örenmek için altr ctrl f7 ye basmanızı öneririz Bu casus bilgisayar dedigimiz program Bilgisayarınızın deephiriz i açıkken kurulup vede klavyede kulllandıgınız bütün tuşları kayda alan programdır Özellikle kayda alınan bölgeler üye adı ve şifre dir .... İyi oyunlar [/b]
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
PcXKoPaT yazdı:Sunucuya artık kimse girmiyor. Sunucuda Küfürden geçilmir.
5.Sunucmuz olan meran artık kuklacıdan daha kalabalık. Bazı kendini bilmez şahsiyetler anaya,bacıya,Allah'a küfrediyor. Hırsızlık desen diz boyu. Oyunu bırakan sayısı artık sayılamaz duruma geldi.
Bunları yapanların arasında hepimiz varız arkadaşlar hepimiz sunucuyu bu hala getirdik.Sunucun ayakta kalmasını istiyorsanız biraz daha gayret gösterip sunucuyu kurama çalışınız.....Biraz Utanın..
Bu Sunucuyu Senin gibiler batirdi saten
harbiden haa EĞER BİRŞEYLERİ DÜZELTMEK İSTİYORSANIZ DEĞİŞİME KENDİNİZDEN BAŞLAMALISINIZ
Burdan herkeze duyrulur bu konuyu açan arkadaş ilq önce kendıne bı baqsın kullandıqı çar bnm öz kardeşimin çarıdır.Adam dan saydıq onu qiR 2 dk kp alcam dedım tmm knka dedı 5 dk sora şifre ynlış felan filan yapıo bu qune kdr sustum ama sen kendın kaşındın olm bu konuyuy açmadan önce kendını bi eleştir sora mıllete laf at tm mı çaqaL....