5 m ine vs de sertan bey yıkılmıştır.
5 m ine vs de sertan bey yıkılmıştır.
Arkadaşlar 5m ine vs de SERTANBEY yıkılmıştır. Sonra Bölgeye İkv batusu Vs de yıkılmıştır Hile ile yıkılmıştır kanatma atıyor dedi ebnde kanatmada Yok saten Fotolarım var biri nasıl koyacağımı söylesin koyam
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: 5 m ine vs de sertan bey yıkılmıştır.
KANATMA YOK DIE BI KAIDE MI VARDI HOCAM GERCI KONUYA UZAGIM VE BENI ILGILENDIRMEZ AMA
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Bak dost Takma bunları günde yüzlerce laf yiyorum bir tanesine cevap yazmışsam bütün karakterlerim banlansın 1 kere küfür ettiysem şu ikv ye ömrüm hayatım boyunca bir daha girmiycem Yani anlatmak istediğim konu şu sen vs atarsın yenersin paranı vermezler bide iftira atarlar bırak yapsınlar oyun babalarının oyunu değil kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin ispatlayamassın zaten bırak kendi haline o kendi kuyusunda boğulsun burda teşhir etmenin anlamı yok
Sadece izliyorum .....

kanatma yok dıye bısı yok zaten bunlar elalemın uydurdukları. ADam 15 puan verıyor dıyor atmak yok bole bıısı yok zaten .
Kocaseyid
Hocama Katılıyorum... :!:Kholpashalisesil yazdı:Bak dost Takma bunları günde yüzlerce laf yiyorum bir tanesine cevap yazmışsam bütün karakterlerim banlansın 1 kere küfür ettiysem şu ikv ye ömrüm hayatım boyunca bir daha girmiycem Yani anlatmak istediğim konu şu sen vs atarsın yenersin paranı vermezler bide iftira atarlar bırak yapsınlar oyun babalarının oyunu değil kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin ispatlayamassın zaten bırak kendi haline o kendi kuyusunda boğulsun burda teşhir etmenin anlamı yok

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

bunlar tek değil sen merak etme meranda böyle aklı yetmeyen çok çocuk var
- LeMaNdRo
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Hashxbold İti Sen Önce ws De Kaybettıgın 5 m yı Ver Aptal.
KuzeyxStar=3 Hashxbold=2
KuzeyxStar=3 Hashxbold=2
Uzaklar
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
KARDEŞİM BU SERTANBEY EZİĞİN TEKİ 40 - 30 LWLLERE VS DİYOR KABADAYKEN KESİYOR SONRA BEN MERANIN EN GÜÇLÜSÜYÜM KESEMESSİNİZ DİYOR EZİK