Zaten yönetici birinin bununla ilgili bir açıklaması oldu. Grup bölgeleri ile bir çok eklentinin geleceği ve bir çok hatanın düzeltileceği vurgulandı. Ama bence pazar yeri değil arkadaşın dediği gibi çantalar büyütülebilir.Hirs yazdı:hiç alakası yok ama grup böyleleri güncellemesine ek olarak çantamızın minümum 3 sayfa maxsimum 5 sayma olabileceği imkanı var bence onca konu açıldı yöneticiler o kadar duyarsız değil bence...Sheytanist yazdı:Şu an gündemde Grup Bölgeleri var ama ileride düşünülmesi gereken bir şey.Yansıtma var ama pazar yeri olsa hem bir hareketlilik gelir hem ticaret düzene girer.Alkolikxyontar yazdı:ARTIK ÇANTADA SATACAĞIM EŞYALARLA GEZMEK İSTEMİYORUM.HEM İTEM KASARKEN ZOR OLUYOR HEMDE SÜREKLİ YAZIŞMAK ZORUNDA KALIYORSUN HEMDE YAZIŞMA KANALINDA KİRLİLİK FAZLA OLUYOR.BUNDAN DOLAYI BİR PAZARYERİ AÇILSIN OYUNCULAR SATMAK İSTEDİKLERİ İTEMLERİ BURADA SATIŞA ÇIKARSINLAR. FİYATINI BELİRLESİN ALMAK İSTEYEN KİŞİDEN BELİRLENEN FİYAT ORANINDA SATICIYA EKLENSİN.XDXD SÜPER OLUR AMA...
PAZARYERİ AÇILSINNNN
Re: PAZARYERİ AÇILSINNNN
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
o kadar çok eksiklik var ki... hepsinin birden olması imkansız. zaman içinde olacaktır hepsi. inşallah...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ıyı guzelde adamlar onerılere cevap bıle yazmıyolar yapılacakmı yapılmayacakmıArasdagli yazdı:o kadar çok eksiklik var ki... hepsinin birden olması imkansız. zaman içinde olacaktır hepsi. inşallah...
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Çok eksik var görülen bi icraat yok özenti yapılmaz demiş bi arkdaş bu arkdası özenen başka kişilerde var sakız gibi etrafta dolanıyor bu kelimeler keşke eksik yanları özenilsede bu sıkıntıları yaşamasak metin2 özenilmesi gereken bi oyun ikv için - yönlerini almayıp harmanlayıp iyi yönlerini özenebilirler gerek klan sistemi gerek klan savaslarındaki problemsiz savas meydanı ve en önemlisi bağlantı probleminin nerdeyse sıfır denecek kadar az olması pazar sistemi daha sayabileceğim bir çok yönüyle özenilmesiyle + sağlıyacak bi oyun Bazı kendini bilmezler var azcık oyunun hatalarını gün yüzüne sürünce, eleştirince git başka oyun oyna gibi saçma sapan cevaplar veriyor unutulmamalıdırki eksikler belirtildilçe giderilmeye çalışılır.
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu konu da dahil olmak üzere bütün önerilerde veya sorunlarda yöneticilerin açıklama yapmamasını artık haklı görmeye başladım. Tutup gelecek derler onlarca konu açılır nerde kaldı diye. Öyle birşeyin olması mümkün değil diye açıklama yaptıkları yeterince konu var zaten. Olmayacaksa zaten olmayacak diyebiliyorlar. Demekki pazar yerinin oyun içerisinde yer bulma ihtimali çok yüksek. Burda tek sorun gelecek mi değil, ne zaman geleceği olmalı bana göre. Tabi bunu yine onlarca konu açarak nerde kaldı demeden yapmalıyız.
Patiklipenguen
buda doğrufenomen yazdı:ıyı guzelde adamlar onerılere cevap bıle yazmıyolar yapılacakmı yapılmayacakmıArasdagli yazdı:o kadar çok eksiklik var ki... hepsinin birden olması imkansız. zaman içinde olacaktır hepsi. inşallah...
Hırs
en büyük eksiklik te o zaten. oyuncularla iletişim yok. bir duvar örmüşler istedikleri zaman o duvarın üstünden bakıyorlar bize. yıkın şu duvarı aramıza gelin...Hirs yazdı:buda doğrufenomen yazdı:ıyı guzelde adamlar onerılere cevap bıle yazmıyolar yapılacakmı yapılmayacakmıArasdagli yazdı:o kadar çok eksiklik var ki... hepsinin birden olması imkansız. zaman içinde olacaktır hepsi. inşallah...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

BEN BU KONU HAKKINDA KAC TANE MAIL ATTIM SOBEE VE IKV DESTEGE AMA CEVAB GELMEDI
SATICAMIZ ITEMLER SATILMIYOR ALICAGIMIZ ITEMLERI BULAMIYORUZ
KOYUN SU ORTAYA BIR PAZAR YERI O ZMN HERKES MUTLU OLUR PAZAR OLAN BOLGEDE SAVAS OLMASIN HERKESIN KOLAYLIKLA GIREBILECEGI BIR YER OLSUN BU MUMKUN DEGIL MI YONETIM ?
SATICAMIZ ITEMLER SATILMIYOR ALICAGIMIZ ITEMLERI BULAMIYORUZ
KOYUN SU ORTAYA BIR PAZAR YERI O ZMN HERKES MUTLU OLUR PAZAR OLAN BOLGEDE SAVAS OLMASIN HERKESIN KOLAYLIKLA GIREBILECEGI BIR YER OLSUN BU MUMKUN DEGIL MI YONETIM ?

BAZI KISILERDE BU DILEGIMI SOYLE YANITLADIRLAR OYUNDAKI OYUNCULAR
YOK BU OZELLIK DIGER OYUNLARDA VARMIS (METIN2 KNIHGT VS ) BUNLARIN OZELIGIMIS
IKV BUNUN ICIN KANAL KOYMUS (KLAN VE BOLGE) BURADAN DAHA KOLAYMIS
AYRICA PAZARI PLUSU OLMAYANLAR NASIL KURACAKMIS SANKI SUAN PLUSU OLMAYAN KLAN & BOLGE KANALINA
YAZABILIYOR.
BEN PAZAR KONUSUNDA DIRENINCE O ZMN DA SEN GIT METIN2 OYNA DIYORLAR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HEY ALLAHIM YA
YOK BU OZELLIK DIGER OYUNLARDA VARMIS (METIN2 KNIHGT VS ) BUNLARIN OZELIGIMIS
IKV BUNUN ICIN KANAL KOYMUS (KLAN VE BOLGE) BURADAN DAHA KOLAYMIS
AYRICA PAZARI PLUSU OLMAYANLAR NASIL KURACAKMIS SANKI SUAN PLUSU OLMAYAN KLAN & BOLGE KANALINA
YAZABILIYOR.
BEN PAZAR KONUSUNDA DIRENINCE O ZMN DA SEN GIT METIN2 OYNA DIYORLAR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HEY ALLAHIM YA

Arkadaşlar böyle şeyleri forumda konu açacağınıza İKV desteğe gönderseydiniz şuan oyunda karakterimle pazar kurmuş dışarda geziyordum xD şaka tabi
yöneticiler hep ikvdesteğe gönderin diyorlar şuana kadar hiç birşey olmadı ve OLMICAK bunu kafanıza sokun 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal