ahfohe yazdı:Melisa isimli kullanıcının yazdıklarıyla ilgili bilgisi olan var mı? bu mesajın sayfamızda olmasının nedeni ne?
Abi o Kurtlarxmelisa daha önceden loncadan çirkefliği nedeni ile attığımız Exxr ( Emrah ) isimli şahıs ahlaksızca konuşmuştu Melisa forumu bilmiyordu forum hesabıda yoktu yeni açtık forum hesabı cevap vermiş ...
Sariyerli yazdı:beyler bizim taşkın (kurtlarxcellatı) nerelerde ya hiç görünmüyor etrafta
Taşkın' son zamanlarda bende hiç görmüyorum hasan'ım geçenlerde bi girdi oyuna oda klandan daha önce çıkmıştı görevlere daha rahat yardım edebilmek için tekrar girince klan kanalından fark ettim pm atim dedim ataamdan oyundan çıkmış ...
YAZILANLARDANDA BELLİ OLUYOR ZATEN EMİN OL ŞİKAYET EDİN BENİ DEMİŞ VE ORDA BİR TANE ŞİFACI ANAYI KATMA FELAN DEMİŞ ONLARI FORUMA BEKLİYORUM HERKEZ ŞAHİT EMİN OL YALAN YERE KONU AÇMAM SALAKLIK OLUR ...
Sa sevgili Dostlarım Güzel LoncaM (KurtlarxÖlüMsüZ & KurtlarxScoKer) hepinizi çok ÖzlediM biliosunuz derslerden dolayı oyuna uzun zamandan beri giremiorUm ama yazılılar bitiyor artık çok yakında İnŞ. tekrar aranızda olucam Loncamızı yüceltmeye durmaksızın devaMmm . Seviyorum sizleri unutmayın Murat ABİmede bu güzel insanları bir araya topladığı için Tekrar Çok teŞükküRlER saolasın abiMmm tekrar görüşene kadar Sağlıcakla kalın
megastop yazdı:Sa sevgili Dostlarım Güzel LoncaM (KurtlarxÖlüMsüZ & KurtlarxScoKer) hepinizi çok ÖzlediM biliosunuz derslerden dolayı oyuna uzun zamandan beri giremiorUm ama yazılılar bitiyor artık çok yakında İnŞ. tekrar aranızda olucam Loncamızı yüceltmeye durmaksızın devaMmm . Seviyorum sizleri unutmayın Murat ABİmede bu güzel insanları bir araya topladığı için Tekrar Çok teŞükküRlER saolasın abiMmm tekrar görüşene kadar Sağlıcakla kalın
as sabrican özlettin la kendini gerçi bu son 2-3 haftadır bende yoktum yaklaşık 2-3 hafta daha da olmayacam bende dönüyüm uzun uzun görüsürüz oyunda knk derslerine dikkat et ha ezo :mrgreen: