Hata....!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Hata....!!!

Mesaj gönderen Sahxesad »

aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Hata....!!!

Mesaj gönderen tokyo2drift »

olabilir
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KaRdeşim Bana oLabiLiRi yok Neden oLduğunu açıkLasın biRisi..!!!NeRede ki YöneticiLeRi bu foRumun önemLi biRşey soRuyoRum buRada...

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

Sahxesad yazdı:aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
bendede sorun yoktu bu aralar sureklı krıtık hata alıyorum nıye oldugunu anlamıs deılım dun 20 kez düşmüşümdür ermeydanına giriyorum 3 dk 1dk kala dusuyorum
Benjiro
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Üyeliğinde sorun olabilir.Başka üyeliğe geçebilirsin.
İkv kurulumunda problem olabilir silip yükleyebilirsin.

Bu ikisinden birisidir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Sahxesad yazdı:aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?

Merhaba

Esad kardeşim konunu okudum bu kritik hata daha öncedende vardı hala var bu oyun genelinden kaynaklanan birşey bendede cok oluyor ama bu oyunu yeniden kursanda değişmicek baska birşey yapsanda değişmicek bu oyunun genel hatasıdır bu aralar malum testler yapılıyor o yuzden oyun üzerinde oynamalar yapılıyor buda bu hata bu sebepten dolayı kaynaklanıyor sanırım o yüzden bu konuda yönetimin suan için yapacagı birşey yok zamanla bu hatalar giderilecek oda haliyle biraz zaman alacak ama yinede bu tür seyleri bildirin ki yönetim ne gibi hatalarla karsılasıldıgını bilsin ona göre çözümleyici önlemler alsın...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YakamozxPaix yazdı:

Merhaba

Esad kardeşim konunu okudum bu kritik hata daha öncedende vardı hala var bu oyun genelinden kaynaklanan birşey bendede cok oluyor ama bu oyunu yeniden kursanda değişmicek baska birşey yapsanda değişmicek bu oyunun genel hatasıdır bu aralar malum testler yapılıyor o yuzden oyun üzerinde oynamalar yapılıyor buda bu hata bu sebepten dolayı kaynaklanıyor sanırım o yüzden bu konuda yönetimin suan için yapacagı birşey yok zamanla bu hatalar giderilecek oda haliyle biraz zaman alacak ama yinede bu tür seyleri bildirin ki yönetim ne gibi hatalarla karsılasıldıgını bilsin ona göre çözümleyici önlemler alsın...

YakamozxPaix

KaRdeşim geRçekten teşekküR edeRim.BuRadan feRhat ve Sefadan çok özüR diLeRim.ekRan kaRtı Yandı xD O yüzden döndüğümde Sözümde duRacağım... :D Pai içimi RahatLattın ama ekRan kaRtımı da yaktım =) Şimdi giRemiyoRum Oyuna bi süRe böle iyi oLdu bence çünkü kukLacı çekiLmez oLdu =(

aWkBee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aWkBee »

Oyunu aşağıya çekip unutursan hata aLırsın. Unutmayıp aşağıya aLsanda geçişlerde oyun gene atabilir. Sisteme bağlı birşey. Yoksa durduk yere hata almassın oyunda ;)
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aWkBee yazdı: Oyunu aşağıya çekip unutursan hata aLırsın. Unutmayıp aşağıya aLsanda geçişlerde oyun gene atabilir. Sisteme bağlı birşey. Yoksa durduk yere hata almassın oyunda ;)
KaRdeşim Şimdi Sana NasıL açıkLayayım ki .... Tam em yazıyoRum giRiyoRum TIK hata ... Tam kaRakteRim seçecem Hata... GiriyoRum kaRizma veRmek için yaRıda hata... ve Daha da giRmiyoRum... :D :D

Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

üyeliğinde sorun olabilir.

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]