aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
Hata....!!!
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hata....!!!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Re: Hata....!!!
KaRdeşim Bana oLabiLiRi yok Neden oLduğunu açıkLasın biRisi..!!!NeRede ki YöneticiLeRi bu foRumun önemLi biRşey soRuyoRum buRada...
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
bendede sorun yoktu bu aralar sureklı krıtık hata alıyorum nıye oldugunu anlamıs deılım dun 20 kez düşmüşümdür ermeydanına giriyorum 3 dk 1dk kala dusuyorumSahxesad yazdı:aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
Benjiro
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Üyeliğinde sorun olabilir.Başka üyeliğe geçebilirsin.
İkv kurulumunda problem olabilir silip yükleyebilirsin.
Bu ikisinden birisidir.
İkv kurulumunda problem olabilir silip yükleyebilirsin.
Bu ikisinden birisidir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sahxesad yazdı:aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
Merhaba
Esad kardeşim konunu okudum bu kritik hata daha öncedende vardı hala var bu oyun genelinden kaynaklanan birşey bendede cok oluyor ama bu oyunu yeniden kursanda değişmicek baska birşey yapsanda değişmicek bu oyunun genel hatasıdır bu aralar malum testler yapılıyor o yuzden oyun üzerinde oynamalar yapılıyor buda bu hata bu sebepten dolayı kaynaklanıyor sanırım o yüzden bu konuda yönetimin suan için yapacagı birşey yok zamanla bu hatalar giderilecek oda haliyle biraz zaman alacak ama yinede bu tür seyleri bildirin ki yönetim ne gibi hatalarla karsılasıldıgını bilsin ona göre çözümleyici önlemler alsın...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
YakamozxPaix yazdı:Sahxesad yazdı:aRkadaşLaR bende neden Bu kadaR çok Hata veRiyoR.Sobee ÜyeLiğinde de mi soRun vaR acama Hep kRitik Hata Oluştu istanbuL@sobee.com a göndeRin diye Bunun Nedenini biRi açıKLayabiLiR mi?
Merhaba
Esad kardeşim konunu okudum bu kritik hata daha öncedende vardı hala var bu oyun genelinden kaynaklanan birşey bendede cok oluyor ama bu oyunu yeniden kursanda değişmicek baska birşey yapsanda değişmicek bu oyunun genel hatasıdır bu aralar malum testler yapılıyor o yuzden oyun üzerinde oynamalar yapılıyor buda bu hata bu sebepten dolayı kaynaklanıyor sanırım o yüzden bu konuda yönetimin suan için yapacagı birşey yok zamanla bu hatalar giderilecek oda haliyle biraz zaman alacak ama yinede bu tür seyleri bildirin ki yönetim ne gibi hatalarla karsılasıldıgını bilsin ona göre çözümleyici önlemler alsın...
YakamozxPaix
KaRdeşim geRçekten teşekküR edeRim.BuRadan feRhat ve Sefadan çok özüR diLeRim.ekRan kaRtı Yandı xD O yüzden döndüğümde Sözümde duRacağım...
Oyunu aşağıya çekip unutursan hata aLırsın. Unutmayıp aşağıya aLsanda geçişlerde oyun gene atabilir. Sisteme bağlı birşey. Yoksa durduk yere hata almassın oyunda
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
KaRdeşim Şimdi Sana NasıL açıkLayayım ki .... Tam em yazıyoRum giRiyoRum TIK hata ... Tam kaRakteRim seçecem Hata... GiriyoRum kaRizma veRmek için yaRıda hata... ve Daha da giRmiyoRum...aWkBee yazdı: Oyunu aşağıya çekip unutursan hata aLırsın. Unutmayıp aşağıya aLsanda geçişlerde oyun gene atabilir. Sisteme bağlı birşey. Yoksa durduk yere hata almassın oyunda![]()