!...:::... Drowx Loncası ...:::...!
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!
sana sorduğumda ndn cwplamıyorsun o zaman kimmiş o zibidiler ne yapmışım bari cewabını ver madem öle beni muhattabın olarak görme araya sınırını koy yetişkin bir insan bunu düşünür ve yapar sen düşünemiyormusun
Drowxdadawa
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Titxdelikurt yazdı:Doğrudur, 12-13 yaşlarında isen deden de olma ihtimalim az biraz var...Drowxminatour yazdı:Delikurt yazdı:Reynard yazdı:Drowxminatour bu karakterin diğer çarını bilen var mı ??
Geçmişi temiz olan gelecekte kimliğini gizlemez...
Dedem Gibi Konuşuyorsun. :roll:
Büyük insan gibi Konuşuyorsun ama O klavyenı arkasında bir çocuk Gizleniyor sanki.
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Titxdelikurt yazdı:Benim senle herhangi bir sorunum yok (tu) taa ki sen üç beş zibidiye bölgeden destek olana dek, o yüzden önce kendini sorgula sonra benim yazdıklarımı oku.Drowxcorellon yazdı:delikurt seninle anlaşalım benim konularıma sen yorum yapma ben senin konularına yorum yapmayım haddini aşacak cümleler kuruyorsun
sen KİMSN YA SERHAT HARBİDEN SEN DELİ KANLI DEĞİLİSN LAN LAN DİORUM SANA ADAM DEİLSİN PCSİN SEN VALLA KARI KIZ PEŞİND EKOŞAN AŞŞALIK Bİ HERİFSİN EMBESİLSİN SENİ YANLIŞ TANIMIŞIM SERHATTTT SERHAT OĞLUM OL DİCEM LAYIK DEİLSİN O YÜZDEN ARTIK AZABINIM SENN
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
titanxic yazdı:Titxdelikurt yazdı:Benim senle herhangi bir sorunum yok (tu) taa ki sen üç beş zibidiye bölgeden destek olana dek, o yüzden önce kendini sorgula sonra benim yazdıklarımı oku.Drowxcorellon yazdı:delikurt seninle anlaşalım benim konularıma sen yorum yapma ben senin konularına yorum yapmayım haddini aşacak cümleler kuruyorsun
sen KİMSN YA SERHAT HARBİDEN SEN DELİ KANLI DEĞİLİSN LAN LAN DİORUM SANA ADAM DEİLSİN PCSİN SEN VALLA KARI KIZ PEŞİND EKOŞAN AŞŞALIK Bİ HERİFSİN EMBESİLSİN SENİ YANLIŞ TANIMIŞIM SERHATTTT SERHAT OĞLUM OL DİCEM LAYIK DEİLSİN O YÜZDEN ARTIK AZABINIM SENN
Mümkünse SEnde Konuya cevap yazma Anaya bacıya küfrediyorsun. :geek:
- niteless09
- Acemi Savaşçı
Loncanız H.o başarıllar
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkürler.niteless09 yazdı:Loncanız H.o başarıllar
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
Paşam bırak bu vitaminsizleri:DLonca kurallarında yazılanlar aptalca Plus paketine sahip üyeler giremez yazıyordu.Onlar sanki nezaman hesaplarını plusladılar sobee geldikten soğra ancak pluslarına kavuştular.Kendilerinden haberleri yok.Onların yanında duranlarda pc başında kız bulmaya çalışan izdivaç programlarına çıkmaktan utanan kazık kadar herifler:D:D Bunların amacı göstermek vermemek hala bunların yanında duran erkekleri merak ediyorum ne bekliyorlar bu Delikli isveç peynirlerinden hala anlamıyorum gitti :lol:
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
MUHAHA VALA PAŞAM DOĞRUwaffle yazdı:serserixmustafa yazdı:başarılar dilerim şunu unutmayın buse sizin loncanızda oldukça sizin loncanızdaki herkesi kesicem kim olursa olsun kaç level olursa olsun ve viktoraxleyla viktoraxbuse bölgeden silmesine ws dedi havladı bende pulus yok die cevap veremedim özelden ws dedim yasakladı ezik silmesine ws korkuyor ya adam gibi meydan okumasın yada meydan okucaksa buyursun wsye.
Paşam bırak bu vitaminsizleri:DLonca kurallarında yazılanlar aptalca Plus paketine sahip üyeler giremez yazıyordu.Onlar sanki nezaman hesaplarını plusladılar sobee geldikten soğra ancak pluslarına kavuştular.Kendilerinden haberleri yok.Onların yanında duranlarda pc başında kız bulmaya çalışan izdivaç programlarına çıkmaktan utanan kazık kadar herifler:D:D Bunların amacı göstermek vermemek hala bunların yanında duran erkekleri merak ediyorum ne bekliyorlar bu Delikli isveç peynirlerinden hala anlamıyorum gitti :lol:
OXDİLYARASIOX