* Tabiki En Basta Lodos Klanına Mensup olması,
* En az 17 yaşını tamamlamış olması,
* Yönetim Kadrosundan hiç birinin yasaklı listesinde olmaması,
* Sunucu içerisinde 49 LVL en az bir karaktere sahip olması,
* Loncanın misyon, vizyon ve değerlerini ilke olarak benimsemiş olması,
* Sunucuda günlük ortalama 2 saat online olması,
* Başka bir lonca üyesi olmaması,
* Kişisel bilgilerini eksiksiz olarak belirtmiş olması gerekmektedir.
*Başvurularınız için açmış olduğumuz konu altında yada yönetim kadrosu arkadaşlarımız ile irtibata geçmeniz yeterlidir.
*Gerekli olan bilgileri eksiksiz ve yönetim oylamasından geçmiş olan üyelerimiz DoĞu Güneşi Loncası üyesi olmaya hak kazanmış olcaktır.
*Yapacak olduğumuz Etkinlik ve toplantılar için
adersi duyuru alanı yada açmış olduğumuz konu başlığı altında açıklanacaktır.[/color] Lonca Kuralları: -Basvuru Yapan üyelere en az 3 gun içerisinde Yönetimle alınan karar ile cevap verilicektir.
-Oyun içerisinde veya Forum sitesinde Loncamızın yapısına ,genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü,kaba,ırkçıl veya etnik siyaset gibi mesajlar yazmak ve bu yonde davranıslar sergilemek kesinlikle Yasaktır..
-Oyun işleyişine yönelik suç teşkil etmek,herhangi yoldan haksız kazanç sağlamak Yasaktır.
-Üyeler Tarafından Lonca faliyetleri gizli tutulmalıdır.Aksi taktirde kişi Yonetim Tarafından uzaklaştırılacaktır.
-Üyelerimizin Söyle,Klan,Bölge kanallarında Loncayı rencide edicek seyler yazması Kesinlikle Yasaktır.Yapanlar Loncadan uzaklastırılıcaktır.
-Loncamızın en önemli 3 Temel kuralı ''SAYGI, SEVGİ,HOŞGÖRÜ'' dür
-Lonca haberlerme Yeri msn Grubudur.
-Loncadan fes edilicek üyelerin Kurucu Yonetim ve juri onayından geçmesi gerekmektedir.
Başvuru Koşulları ve Lonca Kuralları bana alıntı gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.Ama hislerimde yanılmam Cümleler üzerinde ufak oynamalar yaparak Güzel iş cıkarmışın tebrik ederim Keşke kendiniz bişeyler düşünüp kendi kurallarınızı koysaydınız daha bi güzel Olurdu sanırım Ama ne uğraşacaksın ki birileri senın yerine düşünmüş nede olsa
Papyon yazdı:Başvuru Koşulları ve Lonca Kuralları bana alıntı gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.Ama hislerimde yanılmam Cümleler üzerinde ufak oynamalar yaparak Güzel iş cıkarmışın tebrik ederim Keşke kendiniz bişeyler düşünüp kendi kurallarınızı koysaydınız daha bi güzel Olurdu sanırım Ama ne uğraşacaksın ki birileri senın yerine düşünmüş nede olsa
ilk önce Yorumun için teşekkür ederim bazıları alıntı oldu ama kendi kurallarımızda açık ve net olarak orda görüşmektedir.. :ugeek:
öncelikle loncanız hayırlı olsun.Ama bu loncada fazla kişiolmıyacaktır nedeni;İstanbul Kıyamet Vaktinin yarısından çogu çocuk ve lonca nedir bilmiyorlar ve istemiyorlar.çünkü;loncaya girince insansıkılabiliyor başka bişeyler olabiliyor.
bu oyunda eminönü sunucusunda en fazla 50-60 tane 17 yaş üstü var olabilir.Bu oyun çocuklara göre zevkli geliyor arkadaşlarınada öneriyorlar böylece oyundaki çocuk sayısını arttırıp oyunu çocuklarla dolduruyorlar.
abdullahsezgin yazdı:öncelikle loncanız hayırlı olsun.Ama bu loncada fazla kişiolmıyacaktır nedeni;İstanbul Kıyamet Vaktinin yarısından çogu çocuk ve lonca nedir bilmiyorlar ve istemiyorlar.çünkü;loncaya girince insansıkılabiliyor başka bişeyler olabiliyor.
bu oyunda eminönü sunucusunda en fazla 50-60 tane 17 yaş üstü var olabilir.Bu oyun çocuklara göre zevkli geliyor arkadaşlarınada öneriyorlar böylece oyundaki çocuk sayısını arttırıp oyunu çocuklarla dolduruyorlar.
Öncelıkle Yorumun ıcın cok tesekkurler Sunuda unutmamak lazım oyunda kımle arkıdes olursan onlarlar karsılarsırsınız buda demek degıldır cocuklar oyun oynayamaz.Cocuklarda oyunba ayrı bı zevk katıyor:):):)