Büyücülerin Yeteneklerdeki Hareketleri
Re: Büyücülerin Yeteneklerdeki Hareketleri
yok canımmm o kadar da değil hareketlerimiz değiştirilsin o biz büyücülere yeter mesela şifacının direnç alanı yaparken çömelip kalkması bize getirilsin o şeilde kombine edilebilir yetenkler ama farkındalık yaratmak
Hırs
Hirs yazdı:yok canımmm o kadar da değil hareketlerimiz değiştirilsin o biz büyücülere yeter mesela şifacının direnç alanı yaparken çömelip kalkması bize getirilsin o şeilde kombine edilebilir yetenkler ama farkındalık yaratmak
Ben sadece sinirlendiğimi gösterdim !!!
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
hmm!!! ama ben hiç sinirli olarak yazdığını anlamadım kusuruma bakma o zamn :mrgreen:okan yazdı:Hirs yazdı:yok canımmm o kadar da değil hareketlerimiz değiştirilsin o biz büyücülere yeter mesela şifacının direnç alanı yaparken çömelip kalkması bize getirilsin o şeilde kombine edilebilir yetenkler ama farkındalık yaratmak
Hırs
Dolu konuya boş cevap atarlarsa öyle oluyor !!!Hirs yazdı:hmm!!! ama ben hiç sinirli olarak yazdığını anlamadım kusuruma bakma o zamn :mrgreen:okan yazdı:Hirs yazdı:yok canımmm o kadar da değil hareketlerimiz değiştirilsin o biz büyücülere yeter mesela şifacının direnç alanı yaparken çömelip kalkması bize getirilsin o şeilde kombine edilebilir yetenkler ama farkındalık yaratmak
Güncell !!!
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
M. Kemal ATATÜRK
M. Kemal ATATÜRK
Oyunda gerçekçilik kadar görsellikde önemlidir bencede bu fikir geliştirilerek ikv oyuncularına sunulsa ortaya güzel birşey çıkacağı kanısındayım.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя