Katılıyorum.Böyle olursa daha gerçekçi olurdu.Büyücünün parmak oynatmasıda normal adı üstünde büyücüEmirBerkKorkmaz yazdı:Katılıyorum.fenomen yazdı:bunlardan once savascı yeteneklerının duzenlenmesı lazım genel yeteneklerı sırf resım
Bence düzeltilmesi gereken yetenekler:
- Sakınma (Kişinin etrafında kalıcı bir hare oluşur.)
- Kutup Rüzgarı (Daha kaliteli olabilir animasyonu.)
- Dirençler (Animasyon sürekli kalmalı.)
- Durdurma (Yine durdurulan kişinin üzerinde bir hare olabilir.)
- Ruh Kalkanı (Animasyon sürekli kalabilir.)
- Zihin Toplama (Büyününki gibi animasyonlu olabilir.)
- Hızlı Dövüş (Animasyon yine olabilir hare mare.)
Benim aklıma bunlar geldi...
Büyücülerin Yeteneklerdeki Hareketleri
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Büyücülerin Yeteneklerdeki Hareketleri
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben destekliyorum
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Yanış Düşünceler Oyunun zevkide Parmaklarda Seri Olursan Büyüde Şavaşcıda Kii yeteneklerii Çözdükten sonra bide parmaklarının rahat olacağıı yere yeteneklerii bırakırsann acayip tad alırsın..
KONU KİLİT.!
KONU KİLİT.!

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Güzel Düşünmüsüm Kardeşim benden ==> +1 <==okan yazdı:Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki Büyücülerin Meteorit , Buz Oku ve Zihin Tutulması Yeteneklerindeki Hareketlerde Karakter Parmak Oynatıyor.Bence Biraz Daha Şekilli Bişeyler Olabilir Mesela Yıldırım Ve Çemberin Kendine Özgü Hareketleri Var.Bu Konuya Katılım Olursa Destek'e Yollıycam .
Bunun Ne sacmaladıgını bılen warsa dogru duzgun yasınAzazel yazdı:Yanış Düşünceler Oyunun zevkide Parmaklarda Seri Olursan Büyüde Şavaşcıda Kii yeteneklerii Çözdükten sonra bide parmaklarının rahat olacağıı yere yeteneklerii bırakırsann acayip tad alırsın..
KONU KİLİT.!

The Lodos of Ottoman
Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz!
Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz!
Sonsuza dektir dostluğum her insan ßunu ßilmez..!!!
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
her şey bitti de büyücünün parmak oynatmasımı kaldı :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
katiliyorum bi o sorunumuz kaldi ikv de :mrgreen:efsaneottoman yazdı:her şey bitti de büyücünün parmak oynatmasımı kaldı :mrgreen:
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
beyler hem donmadan düşmeden şikayetçisiniz hemde sürekli efekt istiyorsunuz oyunumuzun diğer oyunlar gibi her yerinden ışıklar fışkırsınmı istiyorsunuz
bu sade hali gayet iyi durumda
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
bencede yani biraz renk gelsin büyücüye hep parmak uzatıyor ...
mesela bence konsantrasyon yeteneği çok orjinal çok seviyorum o şeklini etrafımda fır dönmesini :lol:
mesela bence konsantrasyon yeteneği çok orjinal çok seviyorum o şeklini etrafımda fır dönmesini :lol:
Hırs
Evet her yerden ışık fışkırsın binalar mavi olsun ağaçlar kırmızı olsun !!!Sariyerli yazdı:beyler hem donmadan düşmeden şikayetçisiniz hemde sürekli efekt istiyorsunuz oyunumuzun diğer oyunlar gibi her yerinden ışıklar fışkırsınmı istiyorsunuzbu sade hali gayet iyi durumda
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
efsaneottoman yazdı:her şey bitti de büyücünün parmak oynatmasımı kaldı :mrgreen:
Bir sorun diğer sorunlarıda getiriyor bu oyunun para kazanmasını herkes gibi bende istiyorum ve o soruna çare istiyorum.
1 sorun ilerde 10'larca sorunu getirebiliyor dimi ! :evil:
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
M. Kemal ATATÜRK
M. Kemal ATATÜRK