Hanedan Loncası

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cyberr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur

Mesaj gönderen Cyberr »

Herkese mrb

Foruma birdaha yazmayacağımı söylemişim. Ancak kendimi cvp vermekte mecbur hissettiğim bazı konular var .

Öncelikle Loncam Hanedanx....... lerle ilgili he konuda şikayetlerinizi dinlemeye açığım.
emin olun ki çözüm için elimden geleni hatta lonca arkadaşlarımın bundan aşşağı kalmayacağını temin ederim.
Asıl mesele şu ki Hanedanx adı altında olan herkes bizim kurallarımıza uymak zorundadır. yeni bir loncayız gelişme içindeyiz, heycanlıyız hatalar olabilir. yanlış birşeyler yaptıysak loncamız adına herkesten özür dilerim.

Rassaaaa Lazurixrassaaa adında ki çarlardan hatta Lazuri adını taşıyan hiç kimseden özür dilemeyeceğiz.
loncamıza karşı yaptığı hakaretleri yada bişeyleri engellemeye çalışması bizi yıldırmaz. ayrıca bizim lonca içindeki bir kişinin Lazuri loncasından birine slm vemesi bile yasaktır.

Cyberr HanedanxCYBER dışında herhangi cYBER adında bir çarım yoktur taklitlerimden de sakınınız.

cevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. ancan biri beni rahatsız ediyorsa, bende onu hasta ederim.
Resim
Artık çarım yoq. :(
Kullanıcı avatarı
Cyberr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cyberr »

Unutmadan...
( Ya Bu Deveyi Güdersin Ya Da Bu Diyardan Gidersin.! )
Resim
Artık çarım yoq. :(
Kullanıcı avatarı
Peqasus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Peqasus »

Valla sizin Locadan Bir Tek Butccher Yani İbrahim Abimi Tanırım ..

LAzuri Loncasına Gelince Sanırım Alayı KEndini Beyenmiş Çocuk Akılı Ayarında Olan bir Kaç Geri Beyinli Androit Ten oluşuyorr ( kimseye Yağ Çekmiyor, kENDİ Yağımda AKvuruluyorum, Herkes Kendi Aç karnını doyurur Ama Rassa Adlı KAraktersiz KArakter Doymuyor sanırım Birazda Kıskanç ama NEse ...Cyberr Adlı Arkadaşında Dedigi Gibi ;

YA BU DEVEYİ GÜDERSİN YADA BU DİYARDAN GİDERSİN

aNLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ , ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZZ .... :twisted:
~ Ben Ne Adamlar Gördüm Üstlerinde Elbiseleri Yok,Ben Ne Elbiseler Gördüm İçlerinde ADAM Yok .. ! ~

<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

SLM Hanedanx loncası Bilgin abi ben adem ercan abini yigeni eski adıyla karekterim Komix di tanırsındır oyunu bi ara meranı bırakmısdım ama geri dönmek istiyorum loncalara baktım sen acmısın lonca eyer bana göre yerin varsa abi gelmek istiyorum uygun görürseniz elbedde abi

Eskilerde '''''Komix''''''''
Adem
Kaya
16 yasındayım
Hanedanxmystic yigeni oluyorum....
Bİlgin abide ben tanır eskilerden
SAygı ve sevgilinizle loncanız h.o sun
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HanedanLevni »

Hanedanxsırtlan aramıza katılmıştır. kendisine hoşgeldin der, başarılar dileriz.
En son HanedanLevni tarafından 27 Nis 2010 09:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Güncel kadro yeniden açıklanacaktır.
En son HanedanLevni tarafından 27 Nis 2010 09:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

opasnoadem yazdı:
SLM Hanedanx loncası Bilgin abi ben adem ercan abini yigeni eski adıyla karekterim Komix di tanırsındır oyunu bi ara meranı bırakmısdım ama geri dönmek istiyorum loncalara baktım sen acmısın lonca eyer bana göre yerin varsa abi gelmek istiyorum uygun görürseniz elbedde abi

Bu konu Mystic tarafından bildirilirse daha sağlıklı ve hızlı bir sonuç alınabilir.

Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

HANEDAN GÜNCEL KADRO

Hanedanxbilgin (Başkan)

Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)

Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)

Hanedanxalekto

Hanedanxatkrl

Hanedanxbutcher

Hanedanxkomiser

Hanedanxinna

Hanedanxzingaro

Hanedanxjeffardi

Hanedanxpokemon

Hanedanxemre

Hanedanxchaos

Hanedanxmystic

Hanedanxenocht

Hanedanxbahram

Hanedanxbotan

Hanedanxbutccher

Hanedanxnakkaş

Hanedanxmohikan

Hanedanxuskurya

Hanedanxufaklık

Hanedanxgauss

Hanedanxadri

Hanedanxlord

Hanedanxpikaçhu

Hanedanxsırtlan

GÜNCEL KADRO

EMİN ADIMLARLA YOLA DEVAM :ugeek:

Lonca alımları yalnızca ;

Lonca üyelerimizden herhangi birinin referansı, akabinde yönetimin onayıyla yapılmaktadır.
Yönetim ekibinden herhengi bir üyenin red oy kullanması durumunda alım yapılmamaktadır.
Bunların dışında yalnızca yönetim ekibinin özel daveti ile alım yapılmaktadır.
Bilginize
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

HanedanLevni yazdı:opasnoadem yazdı:

Bu konu Mystic tarafından bildirilirse daha sağlıklı ve hızlı bir sonuç alınabilir.
Tmm ercan abimle gorusun tanıyor beni yigni sayılıyorum bilgin abide tanıyor beni unutmadıysa eyer...

iyi gunler
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen rasaa »

Slm öncelikle gökçe hayırdır ne oldu da benim adımı buralara taşıyıp reklam yapıosunuz? nedir derdiniz arpanızmı az geldi sırf senn hatrına botan ın yaptıkları nı taşımadım foruma bumu senn insanlık felsefen anlatimde duysun madem insanlar emde bu hanedanxbotan adlı karaktersiz hakaretler edip beni küçük dürmeye çalışıodu bende orda dedimki kurucunuz kim sana bişey demıorum sen haklısın falan dedim yetinmedi gitti yançarından bana bölgeden ana bacı küfrettii sorada bilgin rassaa ne sorun anlat bi dedi loncanın tek kurucusu benim dedi bende ona senn kurduğun lonca bu kadar olur ancak dedim bide soruomusun ne oldu diye dedim adam gelmiş yannda bana demediği laf kalmıo sen bana nedir sorun diyosun dedim bu arada bilgin 2 kelimeyi bir araya getiremiycek karakterde biri nasıl olmuşta lonca kurucusu olduysa cyber geldi yaşar ne oldu sıkıntı ne dedi anlattım loncamla uğraşma falanda filan dio bana sen git bölgeden sor sabah botan adlı üye maden çekemıyo dıe maden çeken insanlara nasıl küfür ediyo sor gel dedim en kısa cümle o neyse sora yine bir gece armeydannda savaştayız cyber in gurubundan biri canını sıkmış falan artık bilmıyorum gökçe kızdı bize emi sattıı adam ordan anasına bacısana küfredio yanndaki adamım diyen bilgin botan ve bi hanedan daha vardı unuttum ismini sırıtıolar siz böyle devam edin arkadaşınıza biri küfredince sırıtın gökçe hanim sölemek istediğimde bu sen böyle karaktersizlerle daha çok biyerlerin kaşınıcaktır sadece sen değil ailende dahi yazık acıyorum senn gibi düzgün dürüst biri nasıl bu adilerle aynı havayı soluosun hırsızlık ve karaktersizliklere gelince içinizdeki sağlam insan bitek cyber bide pokemon geriniz adam etmezsiniz sağda soldada adımı anmayın
ARKAMDAN KONUŞAN ÖNÜM GİBİ OLSUN iyi forumlar
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön