PAZARYERİ AÇILSINNNN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: PAZARYERİ AÇILSINNNN

Mesaj gönderen Sheytanist »

YaLnIzKaLp yazdı:Unutma ! İKV Hiçbir Oyuna Benzemez Hiç Bir Oyundan Alıntı Yapmaz !
Sen ve senin gibi düşünenlere anlam veremiorum ! Baska oyunda var diye İkv'de olmaz kuralı mı var ? Saçma sapan bir düşünce bu.Oyunda ki düzenin sağlanması için gerekirse alıntı yapılır.İkv alıntı deği mi sanıyorsun sen.Tüm hikaye bastan sona sıfırdan yaratıldı mı zannediyorsun ? Hem pazar yeri bir oyunda yok bir çok oyunda var.Faydalı bir eklenti olmasaydı eğer sadece bir oyunda olurdu,diğer oyunlarda olmazdı.Güzel bir şey ki demekki bir kaç oyunda var.İkv dede olsa faydasını gördükten sonra bu yorumu yazdığına pişman olacağından adım gibi eminim !!
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Bu konuyu eski forumda o kadar çok güncel tuttum ki, neredeyse öneri ve istek bölümünün en çok rağbet gören konusu haline gelmişti.

Hatta nasıl olacağına dair resimli anlatım bile yapmıştım =) /pazar yada /market yazıldığında açılan bi pencere sayesinde sergilenen materyallerin listesi gelebilir örnek: silah - zırh - iksir - maden gibi.
seçilen bir kategorideki satılan ürünleri liste halinde görüp istediğimizi almak ne kadar güzel olurdu?

* Aradığımızı çabucak bulurduk
* Pazarlık etmek ortadan kalkardı (Çileden çıkıyor insan) =)
* Çantamız hafiflerdi (Satılacak eşyayı sürekli çantada taşımak)
* Bölge kanalı rahatlardı.
* Dengeli bir piyasa oluşurdu
* Eşyaların değeri artardı.
* Kimse aldatılmaz, dolandırılmazdı
* Çıkan eşyayı BELA olarak görmezdik çünkü satmak için haftalarca yada aylarca yansıtmak zorunda kalmazdık.

Ve daha niceleri...
Taktir yönetimin.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

SOVE yazdı:Bu konuyu eski forumda o kadar çok güncel tuttum ki, neredeyse öneri ve istek bölümünün en çok rağbet gören konusu haline gelmişti.

Hatta nasıl olacağına dair resimli anlatım bile yapmıştım =) /pazar yada /market yazıldığında açılan bi pencere sayesinde sergilenen materyallerin listesi gelebilir örnek: silah - zırh - iksir - maden gibi.
seçilen bir kategorideki satılan ürünleri liste halinde görüp istediğimizi almak ne kadar güzel olurdu?

* Aradığımızı çabucak bulurduk
* Pazarlık etmek ortadan kalkardı (Çileden çıkıyor insan) =)
* Çantamız hafiflerdi (Satılacak eşyayı sürekli çantada taşımak)
* Bölge kanalı rahatlardı.
* Dengeli bir piyasa oluşurdu
* Eşyaların değeri artardı.
* Kimse aldatılmaz, dolandırılmazdı
* Çıkan eşyayı BELA olarak görmezdik çünkü satmak için haftalarca yada aylarca yansıtmak zorunda kalmazdık.

Ve daha niceleri...
Taktir yönetimin.

Kesinlikle Katılıyorum Dediklerine .. Dikkate Alınmalı Bu Öneri .. !
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

baska oyundan ozenti yapmayın diyen arkadasa soyluyorum. Suanki durumdan sanırm bi tek sen mutlusun. Bizler bu oyunu TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz. Bi şekilde plus uyelik alarakta oyunun devamlılıgını saglıyoruz. Bizlerde isterizki daha rahat oynayalım oyunumuzu. Yöneticler diyorki bu oyun hepmizin. Madem bu oyun hepimizn. Oyunda Çoğunluk pazar sistemi istiyor. Bununla ilgilenmek sizlerin gorevi. Hadi getirmeseniz bile 'lonca sistmei gibi' ileri bi tarihe atsanız bile bizleir oyalamak için. Yinede bu sayfaya bi şekilde bi yorum bırakmalısın sayın yonetici. Yoksa ki bu forumun amacı kalmaz.
İyi forumlar!!
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen M3rt »

Aslında güzel bir konu mantıklı bu Metin2 dede var bir yerde pazar açsak orda olsa satışlar güzel olur.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Bu konu ile ilgili onlarca açıldı ama gereken olmadı.Bu pazar sistemi için biraz daha vakit var diye düşünüyorum ben.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen North »

Git ozamn KO (Knıght Online), Metin2 , Silkroad , Oyna çocuk oyunları.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sheytanist »

North yazdı:Git ozamn KO (Knıght Online), Metin2 , Silkroad , Oyna çocuk oyunları.

Bu oyunlarda var diye İkv'de olamaz mı ? Bana bunu destekelyen bir somut kanıt göster bakalım.Eğer öyle bir kural varsa bu oyunu hemen bırakmaya hazırım.Unutmayın ki 'İKV'nin de alıntıları var'
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Bu konu onlarca defa açıldı fakat halen neden açılmakta ısrar ediliyor? Gördüğnüz gibi diğer konulara buna hitaben cevap gelmedi. Bu gibi önerilerimizi İkv destek bölümüne yazıp forumu kirletmekten kaçınalım ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

Sheytanist yazdı:
Alkolikxyontar yazdı:ARTIK ÇANTADA SATACAĞIM EŞYALARLA GEZMEK İSTEMİYORUM.HEM İTEM KASARKEN ZOR OLUYOR HEMDE SÜREKLİ YAZIŞMAK ZORUNDA KALIYORSUN HEMDE YAZIŞMA KANALINDA KİRLİLİK FAZLA OLUYOR.BUNDAN DOLAYI BİR PAZARYERİ AÇILSIN OYUNCULAR SATMAK İSTEDİKLERİ İTEMLERİ BURADA SATIŞA ÇIKARSINLAR. FİYATINI BELİRLESİN ALMAK İSTEYEN KİŞİDEN BELİRLENEN FİYAT ORANINDA SATICIYA EKLENSİN.XDXD SÜPER OLUR AMA...
Şu an gündemde Grup Bölgeleri var ama ileride düşünülmesi gereken bir şey.Yansıtma var ama pazar yeri olsa hem bir hareketlilik gelir hem ticaret düzene girer.
hiç alakası yok ama grup böyleleri güncellemesine ek olarak çantamızın minümum 3 sayfa maxsimum 5 sayma olabileceği imkanı var bence onca konu açıldı yöneticiler o kadar duyarsız değil bence...
Hırs

“Genel Etkileşim” sayfasına dön