Takıo kanka beni bul oyunda konuşalım biraz Sen vs vermen pek iç açıcı degil buluruz sorununu Efsanexoflu üstünü bozma rica ediyorum ben tekrar vs halime dönüyorum 20m ine vs yapcaz Kendimizi gösterme zamanı geldi Eski Zalımkader... İyi oyunlar
Efsanexoflu-Takıo ws
Re: Efsanexoflu-Takıo ws
Merabalar arkdaşlra burda 2 tarafıda tanırım yanlız 1 el yenme yada yenilme o ws yi kazanma o adamı yendim anlamına gelmez O adamı o an yenmek degil devamlı yenmek önemlidir Efsanexoflu senide tanırım Takıo kankam senide tanırım 2 tarafta tanıdık yani Takıo Saglam ws cidir az vs yapmadım
Efsanexoflu ise sonradan ws işine bulaştı Ama bir ws için bu kadar birbirinizi üzmenize gerek yoq Lütfen birbirinizi kırmanıyz orda siz vs yapmıyonuz karekterleriniz yapıyor Heran yenilmekte var yenmekte birbirinizi Küçük düşürücü hareketlerden sakının
Takıo kanka beni bul oyunda konuşalım biraz Sen vs vermen pek iç açıcı degil buluruz sorununu Efsanexoflu üstünü bozma rica ediyorum ben tekrar vs halime dönüyorum 20m ine vs yapcaz Kendimizi gösterme zamanı geldi Eski Zalımkader... İyi oyunlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kanka sende anlarsın ws den en onemlıs ey moraldır. 3-1 ondeyım 4-1 olcak 37 lvl bı adam geldı ws #@!? ettı sonra moral falan kalmadı zaten oyle bı yenıldık ben bu cıhad loncasında kesmedıgım adam kalmadı bunlar boyle konusuyolar konu falan acıyolar alayı ezme
Takıo - Raiders Of Anatolia

Yhaf şaka maka bu Serhat kankamı ne kadar büyük biri görüyonuz Bi ws de kestiniz die form lara konu bile açmışsınız
Serhat çaktırma reklam oldun
Adamlar seni kesmiş die ne kadar seviniyolar Bilseydik daha önce yenilirdin 
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aynen ya koskaca cihad loncası Takıo kestı Forma Acıyolar Kanka Biz konu acsak Yer kalmazdı formda dımı kanka tum kurtmagrasını toplayıp tum lodosları kesıyoduk bune boyle ya 

Olm hatırlamıyonmu Lodosları kurt marasında kesip karizmaları kalmıyodu Sonra hıncımızı birbirimizden alıyoduk sancaga gönderiyoduk birbirimizi Deparda yok mal mal yavaş yavaş geliyodun 
Ula bende Cihadx im
ebene atlarım ha
Ula bende Cihadx im
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Gömüşürüz kanka 
Bu konuyu acma sebebim ne bizim ezikliğimizden nede seni kestiğimiz için kaynaklanmamaktadır.
KoNUnun en altında belirttiğim gibi Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye actım.ama sen kendine yediremeyip bu sözleri söylemişsin !!
Eziklik kavramı görecelidir.SEn iyiysen sana göre eziğimdir ama üstü berbat olan bi adama göre ezik değilimdir.Lutfen düzgün konus,Sabır kalmadığı zaman kötü şeyler Oluyor
KoNUnun en altında belirttiğim gibi Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye actım.ama sen kendine yediremeyip bu sözleri söylemişsin !!
kanka sende anlarsın ws den en onemlıs ey moraldır. 3-1 ondeyım 4-1 olcak 37 lvl bı adam geldı ws #@!? ettı sonra moral falan kalmadı zaten oyle bı yenıldık ben bu cıhad loncasında kesmedıgım adam kalmadı bunlar boyle konusuyolar konu falan acıyolar alayı ezme
Eziklik kavramı görecelidir.SEn iyiysen sana göre eziğimdir ama üstü berbat olan bi adama göre ezik değilimdir.Lutfen düzgün konus,Sabır kalmadığı zaman kötü şeyler Oluyor
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
WS de yenilmeyi 37 lwl bi adama baglayacak kadar düşmüşsün 
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
Lan takıo sen kımsın kı ? sana kurt magarada yenılmısın ne adamsınlan o sıralarda tam wslık deıldım elımde ne ecel nede ustumde pek hasar wardı haa birde Üzerimde pek ıtem olmadan Ecelım olmadan... Senın ıse üstün full + ecelın oldugu halde sana orada 5/4 yenılmıssem buda senın wsden pek anlamadıgını gosterıyor zaten:) Kendıne cok mu guvenıyon ? gel 10msıne benlede at.
Ha birde charlarınızı satın alırım felan demıssın lan sen kımsın kı ? gel oyunda para yarısdıralım senı satın alırım.Itemse ıtem yarısdıralım ezık bızım verdıgımız ıtemlerle kendıne bısıler aldın Cihadxtarkan'ı bılırsın oyunu bırakdı yücelen kolye yüzük wardı onlarıda vermısdık hadı ınkar et vermedın de ? Haram olsun o takılarda...Kendıne guvenıyorsan oyunda bul benı 10msıne ws benlede at görim erkeklıgını...! Üstümde ıtem olmadıgı halde 5/4 yenıyorsan sımdık ıtemde war ecelde var wslıgımde göster erkeklıgını oyunda bul benı...
xKERBELAx*Cihadxkerbela