lonca benim için bitti herkese duyurulur
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
lonca benim için bitti herkese duyurulur
Adım Cihadx ama artık loncada değilim herkese duyurulur
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: lonca benim için bitti herkese duyurulur
MikaiL kaRdeş Sende Beni Gibi Çok hiddetLisin.Öfke iLe kaLkan zaRaRLa otuRuR BiLiyoRsun değiL mi? O Yüzden SiniRLeRine az Hakim oL sen ne oLduğunu biLe söyLemiyoRsun... Hemen bitti Nedenini söyLe ki ona göRe bizde yaRgımızı yazaLım.EğeR özeL biRşey oLsa idi foRuma yazmazdın demi ????
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- Violence
- FareAdam Düşmanı
haklı olduğum yerde bana yazılan söz
kapa ceneni kimse seni dinlemek zorunda değil
ben bu loncaya bu kadar sey katmısken haksız olan birinin korunması cezasız kalması bu loncayı benim için bitirir..
ben bu loncaya bu kadar sey katmısken haksız olan birinin korunması cezasız kalması bu loncayı benim için bitirir..
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Violence yazdı:haklı olduğum yerde bana yazılan söz
Bence Sen Yine de oLgunLuğunu koRu.Sadece Sana Tavsiyem fazLa hiddetLi oLma...)
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Lonca için forum actım locaya saheser kattım birliği sağlamaya calıstım para isteyenlere borc verdim 0 kalana kadar paran istediler sabah aksam kastım ben bu muameleyi hak etmiyorum tek ve son söyleyeceğim söz bu...
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
O Zaman sende ne yapmaLıydn onLaRa hakettikLeRi KadaR değeR veRmen geRekiRdi...Unutmaki biR kişiye Kendinden fazLa değeR veRme Ya Onu kaybedeRsin Ya Kendini...
Lan sercan sen sorunlumusun Olm,hay allah ım ya.
Lan aksam bölge ve klan kapalıydı klan savası yapıyordum. SEn arz olmussun deparladın kosuyodun bende tab tusunun üstündekine bastım seni secti bi tane buz oku vurdum sana,sonra bi cocuk abi bölgeden bişi söylesem yazarmsın dedi bölgeyi açtım.Bi baktım sen kuzey sorunlumusun fln yazıyosun.Bende la mikail sen hangi ara arz oldun yazdım.Sen o sinirle ne yazdıgımı göremeyecek kadar sinirli oldugun için saçmalamaya devam ettin.göreve Gİttiğini nerden bileyim.ayrıca seni kesmedim 1 tane buz oku vurdum salak salak konusma olm adamı deLirtme am q 1 tane buz oku vurduk adama adam demediği kalmadı bölgeden bile kufr ettin lan ne adamsın ya
Lan aksam bölge ve klan kapalıydı klan savası yapıyordum. SEn arz olmussun deparladın kosuyodun bende tab tusunun üstündekine bastım seni secti bi tane buz oku vurdum sana,sonra bi cocuk abi bölgeden bişi söylesem yazarmsın dedi bölgeyi açtım.Bi baktım sen kuzey sorunlumusun fln yazıyosun.Bende la mikail sen hangi ara arz oldun yazdım.Sen o sinirle ne yazdıgımı göremeyecek kadar sinirli oldugun için saçmalamaya devam ettin.göreve Gİttiğini nerden bileyim.ayrıca seni kesmedim 1 tane buz oku vurdum salak salak konusma olm adamı deLirtme am q 1 tane buz oku vurduk adama adam demediği kalmadı bölgeden bile kufr ettin lan ne adamsın ya
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Daima yanındayım Cihadxraphael hie bir weled oldukça ordan durman imkansız Belalıxziyaowic in charını sıldı allah belasını versın Raphael ın başka bişi demıyorumViolence yazdı:Adım Cihadx ama artık loncada değilim herkese duyurulur
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Lan bi Tarafı KaLkmış, Kanıtın vaRsa konuş Yoksa ötme Forumdan.henryxx2012 yazdı:Daima yanındayım Cihadxraphael hie bir weled oldukça ordan durman imkansız Belalıxziyaowic in charını sıldı allah belasını versın Raphael ın başka bişi demıyorumViolence yazdı:Adım Cihadx ama artık loncada değilim herkese duyurulur
Sercan ben senı anlıyamadım kardeşim.Oyunu bırakdım dıyorsun yarın oyunda goruyorum...Geri geldım dıyorsun aynı seyı bırdaha yapıyorsun...Sonra bırınden duydum ıtemlerı verdı oyunuda bırakdı dıyor.Aksam bakıyorum oyundasın.Yani bir loncadan cıkıyon oyunu bırakıyon gerı gelıyon hersey karman karısık bır karar ver Loncadan mı cıkıcaksın ? sebebını söyle ozaman kım napdı hıc bırsey söylemeden oyunu bırakıyorum,loncadan cıkıyorum.Nedense bunlar açıklada öğrenelım nolduysa...
xKERBELAx*Cihadxkerbela