+18 (+18 yazdık die bişe var sanmayın :) )

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

+18 (+18 yazdık die bişe var sanmayın :) )

Mesaj gönderen Savascixhalill »

yaw bu dizilerden çektimiz nedir kardeşim yaw Aşkı Mennuyu ilk bölümünden severek izliyorum ama bölüm ilerledikce saptı azdı kudurdu baska nedim :D sonra aynı kudurganlık kavak yellerini vurdu :) bıraktım bende izlemeyi bune yaw sonra 12 yasındaki 13 yasındaki bebeler bunları izlio ardından azmak istiyorlar bnun için internetteki pis sitelere giriyorlar ve ardından canları sıkılıo ikvyi kuruyorlar oynuyorlar lvl atıyorlar canları sıkıldımı 1 lvl bir char açıp nick olarak + 18 isimler koyuyorlar ve ardından afedersiniz oyuna girip içine sıçıyorlar bu böle gidio gidio oyunu daha beter azdırıp milleti bıktırıp bıraktırıyorlar eyer temiz bir ikv istiyorsak bu oyuna bir yas sınırı koymalıyız dimi her kafası esen gelio örn blackxkaptan kankamdı onun kardeşide 10 yasında bise oda bu oyuna geldi seviyesini bozdular çocukcagızın :) bu oyunu daha beterine gitmesini istemiyorsak sobeeye hepimiz bir dilekçe yazalım +17 yaş sınırı koysunlar böle online oyunları oynayan çocuklar kendini kontrol edemio kendinden geçio ... söyleyeceklerim bukadar iyi günler ;=)
Kullanıcı avatarı
SkylineXkaptan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: +18 (+18 yazdık die bişe var sanmayın :) )

Mesaj gönderen SkylineXkaptan »

1.bir konu açabilmişsin güzel
2.konu açarken bir bağlantı kurmaya çalışmışsın oda güzel
3.bazı yerlerde haklısın
4.Türkçeyi biraz daha dikkatli kullanmaya çalış.
5.Asla ama Asla Kanıtın Olmadan Bir kişiyi Asla Suçlama Ve formda Reklam Yapma
6.Xkaptan loncası sahibi benim olur olmaz insanları bu loncaya sokmam
7.İkv nin bir yaş sınırı olmasa bile benim loncamın bir yaş sınırı olmasa bile AKIL yaş sınırı var
8. eğer kaptanlarla ilgili bir sorun yaşarsan bana iletmeni senden rica ediyorum. ben gereğini yaparım..
-------------------------------Resim--------------------------------

>>>>PLAY
Wlegolassxkaptan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Wlegolassxkaptan »

1. Bu oyunda yaş sınırı olsaydı sen nasıl giricektin ? blackxkaptan dediğin kişi 16 yaşında ve kankan ?
2. Xkaptan loncası başkanlarından biriyim bu loncayla ilgili sorunu olan her kim varsa beni bulsun yeter.
3.Dediğin gibi bazı kişiler dediğin dizileri izleyip egolarını bu oyunda tatmin etmeye çalışıyolar ama dikkatini çekim 1. bölümünden itibaran izliyomuşun sende demek ki bunlardan birisin..

UNUTMAKİ OKYANUSLAR ve DENİZLER İSTANBUL DAHA BÜYÜK ve BİZ BU DENİZLERİN KAPTANLARIYIZ.. ;)
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sahxesad »

HaLiL geneLde açtığın KonuLaR dikkatimi çekti... Ya bi yeRde çıLgınLık yapmak istiyoRsun.Yaş SınıRının aLtında yazıyoRsun.Demek ki sende - 17 LeRdensin.BiRaz oLgunLaşmaya davet ediyoRum seni.FoRum Tanınma yeRi değiL taRtışma yeRidiR.Saçma Sapan konuLaRLa kiRLenecek bi foRuma Sahip oLmak istemez Hiç Kimse...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
aWkBee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aWkBee »

seLamın aLeykum.
bi yerde hakLısın. Bu teLevızyondakı o saçma sapan diziLer... insanı sinir ediyor. Şahsen 1 tanesini biLe izLemem.
oyuna yaş sınırı fLn qeLmez. yaş qeLmesını qerektırıcek bir husus yok çünkü. Oyunu 40 yasında oynuyanda var. 5 yasında oynayanda var şahit oLdum bir internet kafede :).
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

1.bir konu açabilmişsin güzel
3.bazı yerlerde haklısın
7.İkv nin bir yaş sınırı olmasa bile benim loncamın bir yaş sınırı olmasa bile AKIL yaş sınırı var
8. eğer kaptanlarla ilgili bir sorun yaşarsan bana iletmeni senden rica ediyorum. ben gereğini yaparım..

türkçeyi biraz daha güzel ve dikkatli kullanmaya çalısıcam ;) +17 olmasa bile bir sınır olmalı artık kardeş kimseyide suçlamıyorum sadice oyun yaşamından bir kaç örnek verdim sende görmüsündür genelden terbiyesizlik yapanları yalnız biryerde yine haklıyım kankamın kardeşi bu oyuna basladıgından beri kendini kaybetti bi ara arkadaslara ekledim bana abi de kanka deme oke dedim tamam dedi bir görev grubuna girdik beraber grubta 2 kız vardı hemen bana emir verdi halil git bombacıyı kes die olum bana abi de ne emir veriosun dedim sonra pmden bana ne artistligi varsa çekti bey efendi :) bende yasaklılara ekledim anlatmak istedigim bu iyi forumlar ;)
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

seLamın aLeykum.
bi yerde hakLısın. Bu teLevızyondakı o saçma sapan diziLer... insanı sinir ediyor. Şahsen 1 tanesini biLe izLemem.
oyuna yaş sınırı fLn qeLmez. yaş qeLmesını qerektırıcek bir husus yok çünkü. Oyunu 40 yasında oynuyanda var. 5 yasında oynayanda var şahit oLdum bir internet kafede .

haklısın haklısında beta döneminde hiç kücük veletler yoktu oyun cennet gibiydi yaf artık cehennem olmus bir örnek vericem 30 lvl sifacımı kasim derken boş görevim çıktı 39 lvllerdi ozamanda :D 39 lvl bir savascıya slm boşu kesermisin dedim 100bine keserim dedi haraçmı kesion lan it oglu it dedim oda tabiki beni ahşalıyarak ana bacı sövdü gerizekalı oysa beta devrinde kime pm denk gelirse adam yardım edio simdi ise itemi güzel olan itemsize Ezik ,sefil,çöpcü kelimelerini kullanarak onu üzüyo sonra o yardım istedigim 39 lvl savascıyı arastırdım nickini vermek istemiyorum bilin bakın yaşı kaç 12 yasında bir veletin teki çıktı eyer işler yoluna konmazsa bu oyun güzellesmez ve herkes yeminini bozar bu oyunu bırakır gider ...
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

SkylineXkaptan yazdı:1.bir konu açabilmişsin güzel
3.bazı yerlerde haklısın
ağzina sağlik usta :ugeek:

evangeline
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen evangeline »

yaş sınırı diye bişey olmaz, küçük çocuklara bile sigara satıldığnı düşünürsen sanal alemde yaş sınırının uygulanması söz konusu bile değildir. ayrıca insanları yaşlarına göre sınıflandırmak çok yanlış. +17 demişsin de neden 17? ben çok kaliteli insanlar tanıdım 11-12 yaşlarında çok efendi çok terbiyeli insanlar. çok da adam var 20 yaşından 40 yaşına ahlak kavramından yoksun. çocuklara hadi çocuk diyip geçersin belki aşağıdan alırsın ama kocaman adamın küfür etmesi kabul edilebilcek bi davranış değil. yaş sınırı olup da uygulanabilir olsa bile bundan farklı olacağını sanmıyorum. oynayan insanların eğitim, ahlak ve kültür seviyelerinden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.

son olarak bir dip not ekleyeyim: yazmışsın 39 level sınırında boşu kesmeyip para istedi diye hakaret etmişsin adama? sen bunu kendine yakıştırdın mı ?

evangeline
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

yaş sınırı diye bişey olmaz, küçük çocuklara bile sigara satıldığnı düşünürsen sanal alemde yaş sınırının uygulanması söz konusu bile değildir. ayrıca insanları yaşlarına göre sınıflandırmak çok yanlış. +17 demişsin de neden 17? ben çok kaliteli insanlar tanıdım 11-12 yaşlarında çok efendi çok terbiyeli insanlar. çok da adam var 20 yaşından 40 yaşına ahlak kavramından yoksun. çocuklara hadi çocuk diyip geçersin belki aşağıdan alırsın ama kocaman adamın küfür etmesi kabul edilebilcek bi davranış değil. yaş sınırı olup da uygulanabilir olsa bile bundan farklı olacağını sanmıyorum. oynayan insanların eğitim, ahlak ve kültür seviyelerinden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.

son olarak bir dip not ekleyeyim: yazmışsın 39 level sınırında boşu kesmeyip para istedi diye hakaret etmişsin adama? sen bunu kendine yakıştırdın mı ?

evangeline

son dediklerini iyice anladım bu hakarette deildi bundan 6 ay önce eminmönü antrepo içinde geziniodum arzul görevi olan biri vardı oyunu hiç tanımıyordu 45 lvl bir adama genelde yavrarıyordu lütfen kesermisin die oda olmaz 30 bine keserim dedi bende okadar para yokki dedi oda bende olaya tanık oldum gel ben sana yardım ederim para almadan böle sefillere kalma bidaha adamlık yok olmuş dedim kestim görevini beni umarım daha iyi anlıyosundur kardeş betadan çok farkımız var artık güzel bir ikv için böle kişileri oyundan attırmalıyız ama olmuo şikayet sistemi çıktı Jagar isimli hırsız ummadıgım büyük küfürleri edio bende şikayetledim tek tek baktım adam 3 gün banlanmıs okadar küfüre önceden genelden Gmye Yöneticiye hareket çekmekten 999gün banlanırdık be x)

“Genel Sohbet” sayfasına dön