Lan salak seni insandan sayan kim.Ben sizi hayvandan sayıyorum belki hep aynı sözleri söyleyince birşeyler öğrenirsin.Şuna bak lan çor çocukla uğraşıyokefelerxyildiz yazdı:Oceans yazdı:2 Senedir bu sunucudaymış daha adam olamamış.Yazık çok yazık.2 sene önce açmış ib.ne, 2 sene geçti yine ib.neefelerxyildiz yazdı:Kardeşimin adına teşekkür ederim.Ben sadece reis olmadığımı ispatlamak için yazdım.Yani 2 senedir sancak sunucusundayım.Buna ikna olduysan ne mutlu bana.
Vay be bize terbiye öğretene bak.
***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***
Re: ***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
lan akıllı maymun ne ekersen onu biçersin.Bizimkilere küfür ediyorlar diyosun ağzından düzgün laf çıkmıyor.Önce kendini düzelt sonra akıl ver, ben onu anlatıyorum ama sen erken bunama olduğun için jetonun düşmüyor.Oceans yazdı:Lan salak seni insandan sayan kim.Ben sizi hayvandan sayıyorum belki hep aynı sözleri söyleyince birşeyler öğrenirsin.Şuna bak lan çor çocukla uğraşıyokefelerxyildiz yazdı:Oceans yazdı:2 Senedir bu sunucudaymış daha adam olamamış.Yazık çok yazık.2 sene önce açmış ib.ne, 2 sene geçti yine ib.neefelerxyildiz yazdı:Kardeşimin adına teşekkür ederim.Ben sadece reis olmadığımı ispatlamak için yazdım.Yani 2 senedir sancak sunucusundayım.Buna ikna olduysan ne mutlu bana.
Sadece sen ve senin gibi şeref yoksunlarına ben böyleyimdir.Ben hiç yoktansa ana bacı katmıyorum.Siz namus nedir bilmezken biz namus yüzünden içerde yatıyorduk.Akıllı ol akıllı cümle kur.Kafamı bozma!efelerxyildiz yazdı:lan akıllı maymun ne ekersen onu biçersin.Bizimkilere küfür ediyorlar diyosun ağzından düzgün laf çıkmıyor.Önce kendini düzelt sonra akıl ver, ben onu anlatıyorum ama sen erken bunama olduğun için jetonun düşmüyor.Oceans yazdı:Lan salak seni insandan sayan kim.Ben sizi hayvandan sayıyorum belki hep aynı sözleri söyleyince birşeyler öğrenirsin.Şuna bak lan çor çocukla uğraşıyokefelerxyildiz yazdı:Oceans yazdı:2 Senedir bu sunucudaymış daha adam olamamış.Yazık çok yazık.2 sene önce açmış ib.ne, 2 sene geçti yine ib.neefelerxyildiz yazdı:Kardeşimin adına teşekkür ederim.Ben sadece reis olmadığımı ispatlamak için yazdım.Yani 2 senedir sancak sunucusundayım.Buna ikna olduysan ne mutlu bana.

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
BAK şanslısın bu aralar baya sabırlıyım.bütün hakaretlerine eyw çekiyorum.Bizimkilerden eyw çekmeyen olupta küfür ettiği zamanda zırlama tamam mı.Sen namusunu oyun oynayarakmı koruyon denyo.Bugun yanından efelerxbulut çarıyla geçiyorum mallar sizi keseceğim diye tahrik ediyorsun olurda biri küfredincede efelerx küfürbaz die kıç.ını yırtıyorsun.Adam olacaksın adam muamelesi göreceksin.Yada asarım keserim die forumda atıp tutmaya devam edeceksin.
Ha şu mal meselesi.Sizin loncada bir salak var alemci.Dün gelmiş bana pm atıyor.Reisin yazı yazıyor bölgeye sen niye yazmıyon diye.Bende dedim sanane.Oda olm sizin soyunuz kaç kuruş ben toplarım efeleri sende git o loncanı topla dedi.Bende dedim sizin loncadan bir kişi söyle bana gücü yetecek dedim.O da çıtını çıkaramadı.Sonra ben giderken arkamdan mal dedi.Aldırmadım.Bende giderken karşımdan o bulut geliyordu.Bende giderken mal dedim.Ödeşmiş olduk.Ben yaptığım hareketler için sen değil Allah'ına hesap vermem.Artist artist konusma.Yok çok sabırlıymışta yok forumda konusurmusta.Ulan ib.ne sizin butun çarları kestiğim fotolarım var.Siz daha çömez siniz oyuna başlayalı ne kdr oldu lan dürzü.efelerxyildiz yazdı:BAK şanslısın bu aralar baya sabırlıyım.bütün hakaretlerine eyw çekiyorum.Bizimkilerden eyw çekmeyen olupta küfür ettiği zamanda zırlama tamam mı.Sen namusunu oyun oynayarakmı koruyon denyo.Bugun yanından efelerxbulut çarıyla geçiyorum mallar sizi keseceğim diye tahrik ediyorsun olurda biri küfredincede efelerx küfürbaz die kıç.ını yırtıyorsun.Adam olacaksın adam muamelesi göreceksin.Yada asarım keserim die forumda atıp tutmaya devam edeceksin.

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kıyafetleri konuşan adamların yürekleri kekeme olur.Endamına güvenen kadının içikof kalır.Maskeleri yüzlerinden kalın olanların maskelerini düşürmek zordur.Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanların maskelerini indirsen de yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur.Yapmadığını söyleyenlerin,söylediğini yapmayanların tedavülden kalkmış para gibi aramızda dolaşmasına itirazımız olmasa da,tahammülümüz yoktur."
Konu gidişhatı sebebi ile kilitlenmiştir. Forum kurallarına dikkat ediniz.