tokyo2drift yazdı:İstanbul Kıyamet vakti ilk türk online oyunu 29 lwl den basladı ve bölgeler küçücük idi.Oynayan kişi sayısıda az idi.
Git gide oyun gelişiyor lwl 49 oldu yeni güzel bölgeler açıldı.
Silk Road online 110 lwl oldu.Ama ikv kadar eğlenceli değil ikv de arkadaşlık var silkroadda ve ona benzer oyunlarda yok
İnanıyorum ki ikv gelişmeye devam ederse diğer oyunları geçicektir.
Sifaxbaba yazdı:Yunan Mitolojisini Ornek olan bir oyun nasılda 100 de 100 türk oyunu oluyor... oyun ici silahlar ... yaratıklar Diger Online oyunlarla alakası olan şeyler... Şimdide lonca sistemi gelcek Knight gibi olursa şaşırmayın yakında Ata binersiniz Kİkimoko taya biner ama DD :mrgreen:
sıtkı sen merak etme ben direk sana binerim öyle bişey olsa DDD
Sifaxbaba yazdı:Yunan Mitolojisini Ornek olan bir oyun nasılda 100 de 100 türk oyunu oluyor... oyun ici silahlar ... yaratıklar Diger Online oyunlarla alakası olan şeyler... Şimdide lonca sistemi gelcek Knight gibi olursa şaşırmayın yakında Ata binersiniz Kİkimoko taya biner ama DD :mrgreen:
sıtkı sen merak etme ben direk sana binerim öyle bişey olsa DDD
bence fenerin saçma olur resimde hiç şık durmamıs saten isteseler bu oyunu tüm dünyaya tanıtarak geliştirebiliriz yabancılar nasıl bize oyunlarını paylastılarsa bizde onlara paylasırız eminimki bu oyun dünyaya paylaşılsa hem güzel hemde metin 2 gibi 24 saat oynayanlar olmaz . merak ettigim birşey var bu migtrat bölgesini oyuna eklemek çokmu zor acaba ?
bence fenerin saçma olur resimde hiç şık durmamıs saten isteseler bu oyunu tüm dünyaya tanıtarak geliştirebiliriz yabancılar nasıl bize oyunlarını paylastılarsa bizde onlara paylasırız eminimki bu oyun dünyaya paylaşılsa hem güzel hemde metin 2 gibi 24 saat oynayanlar olmaz . merak ettigim birşey var bu migtrat bölgesini oyuna eklemek çokmu zor acaba ?
dediklerimi hafife çekin isterseniz bu oyun böle krize girerse oyunun tatı yok olur gider
Öncelikle İkv hiç bi online oyun ile karsılastırılamaz KO japon serwerı hangisi yaponca item Silkroad dediğiniz oyun yunanların hangi karakteri yunanca arkadaslar bu oyunu baska oyunlarla karsılastıramazsınız diğer her oyunda karakter satısı bulunmakta bu oyunda yapan ban yiyo neden çünkü oyunun yüzdesi -18 çocuklar oyuna kendini kaptırıp ordan burdan tırtıklayıp karakter veya item satısı olmasın diye tmm pelerin fikri yabancılara özgü olabilir fakat ön sayfalarda okuduğum üzere osmanlıya da ait değildir.
Not:Her foruma yazacağım küfüre karşıyım ağır cezalar gelmeli.
tokyo2drift yazdı:İstanbul Kıyamet vakti ilk türk online oyunu 29 lwl den basladı ve bölgeler küçücük idi.Oynayan kişi sayısıda az idi.
Silk Road online 110 lwl oldu.Ama ikv kadar eğlenceli değil ikv de arkadaşlık var silkroadda ve ona benzer oyunlarda yok