Sizleri tebrik ederim.İyi bir iş çıkarmışsınız.Yalnız şurdan bunu çıkarmayın.Ben arzımda lodos klanı liderinin ölmesine seviniyorum.Lodoslar Handan Hanımı öldürse yine aynı tepkiyi gösterir.Bu işi gerçekleştiren ekibi tebrik ederdim.
Süper oldu kestik ama şimdi arzlar kale sınırlarına dayandı savunma yapıyoruz benim bilgisayarın yavaşlığı yüzünden oyundan çıktım valla beynim patlıcak :? T(it) ler bikaç kişi görünce bölgeden atıp tutuyolar müdahale etmek lazım
Ferro ah yetişemedim pazar günü saat 5 de susturulmam gidicem ah konuşabilsydim orda bende olurdum ama hepinizi tebrik ederim. en kısa zamanda çok daha kalabalık bi şekilde gidicez o raya ben ve video çekicem bi linke yükleyip hepinizede dağıtırım;) bir sonraki kesimde görüşmek üzere tabi Lanther sunucuya gelir ve gene tartışır ve susturulursam ondan sonraki sefere
Lodos kaleye girildi denildi oyunda vay dedim helal olsun ama sonuç olarak yine dümen Kapının oradan çekilmiş ve kesilmiş yani toplasan kesilicek en fazla 10 muhafız. Gülüyorum & tebrik ediyorum