Kişisel tartışma istemiyorum sadece kirli çıkılar ortaya çıkıyor... ?
Sazobali orada hiç birşey yok resim yollasan şu cevabı alacaksın
'' Resimlerle neden bahsediyorsunuz herhangi birşey yok''
Oyuna fazla giremiyorsun kaideyede alınmıyorsun acaba neden araştırdın mı ... Etme bulma dünyasi boş değil :lol:
Bu Arada Oyunu çok güzel takip ederim Şu bölgeye Bakın Ryan ve Çöl atışıyor... Bölgeden Ryan'ın lafı yönetim işini yapsa diyor Yönetim sizinle uğraşmaktan bıktı be Sinirlendirme Anana Avradina söverim diyor Karaktersiz Pehh Hala hırsız diyor Bakalım ne zaman delil gelecek Acaba Size neden plus verirler ki Kişilikten bahsediyorsunuz Tanım yapsanıza Çamur at izi kalsın metedu eskide kaldı :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Şimdi gelelim Su Küçük urunly mıdır nedır ona embesil insan Örgülüxhakannn sensin bunu unutma hatta sana unutturmayayım kendi kişiliğini niye saklıyorsun tavşan xD Madem Ali Serdar veya benim Hırsız olduğumu düşünüyorsun Foruma gerekli kanıtları ıle koyucaksın Örgülüxhakannn Ama bak Göktürkxvayneninde sen olduğu anlaşıldı . Daha 17 bilemedin 18 yasındasın buyuyeceksin abisi . Ayrıca şimdi ekliyeceğim fotolara bakın ne mal oldugunuzu anlayın
Yukarıdaki fotoda göründüğü gibi İschopicx adında 1 lewel çar acıp Fianxistihbarat'a iftira atan bebeler bu bebelerdir . Eee sonuçta adamlar Cafe ortamında oynuyorlar .
Daha sonrasın da İschopicx Rynnnı savurak , Grupseksendört'ün üzerine sucu atmaktadır . Yanı Bunlar yaptıkları işi herzaman Grupseksendör üzerine atmaktadırlar Grupxseksendort carıda Uqalaxurunly mıdır nedır ona ait olan bir çardır
Daha sonrasında tabikide isim karalama kampanyası sahte Fianx çarı açmak ile devam etmektedir . Aciz insanlar
Gelelim sonuçlara
Gangsxunruly = Örgülüxhakannn = Göktürkxvayne
Kızıldereli=Asılseytan=Uqalaxurunly ( Bunuda bilmenizde fayda var ) Grupxseksendört bunların ortak çarları
Ayrıca Sazanbalığı mahalledeki dedikoducu karılar varya onlardan farkın yok nasılda bu işi hakkınla yurutyorsun anlamış değilim Kanıt olarak gosterdığın resim senin ne kadar saf biri olduğun ortaya cıkıyor . Sana birdaha cvp vermem biryerin şişer .
Hadi hodrı meydan bu forma artık yazı yazmam eger ben veya tayfam hırsızsa kat kanıt kabullenecem ama sunu bılın hepınızı ıtaat ettırecem kendıme.hadı eyw o kadar emın konusuyorum bak.
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannnxunruly yazdı:Hadi hodrı meydan bu forma artık yazı yazmam eger ben veya tayfam hırsızsa kat kanıt kabullenecem ama sunu bılın hepınızı ıtaat ettırecem kendıme.hadı eyw o kadar emın konusuyorum bak.
Puhahaha bak yukarıda çakallıklarınıza ezme seni itahat ettiricem ah be evladım çok kaptırmıssın kendını sen yazık yazık .
Olayınız bence gereksiz durmadan birbirlerinizi suçluyorsunuz hiçbirinizin hiçbirinize göre haklı yanı yok. Bu iş böyle yürümez özel olarak konuşun birbirlerinizle bir karara bağlanın oyununuzu oynayın.
Ryannnxunruly yazdı:Hadi hodrı meydan bu forma artık yazı yazmam eger ben veya tayfam hırsızsa kat kanıt kabullenecem ama sunu bılın hepınızı ıtaat ettırecem kendıme.hadı eyw o kadar emın konusuyorum bak.
Puhahaha bak yukarıda çakallıklarınıza ezme seni itahat ettiricem ah be evladım çok kaptırmıssın kendını sen yazık yazık .
Sorma yaşarım aşırı kaptırmış kendini oyuna.Biz Birilerini gibi (İsim vermeyeyim) köpek değiliz kimseye itaat edelim.Biraz mantıklı konuşun olur mu ?
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Şunu belirtmek isterim Loncaya aldığım Göktürkxwayne yani Umut...Örgülüxhakann deildir....ama lonca ile ilişkiisi kesildikten sonra çarı almışsa söyleyebilceğim bir şey yok...Örgülüxhakan çarının Stallonexxx die bi çarı vardı...şu anda Stallonecunruly die çar var....örgülüxhakan büyük ihtimal budur...sokağa çıkmayan adam loncaya girmiş....