Asalak olan sensin orda A değil R yazıyo farketmediysen...can kudret ve rütbenin göründüğü yere bak orada ki A ile mükemmel ikili... gerçi senin formülüne göre ilk üçe de giremeyen tekil şahıs olmuşsun
EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
Re: EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
Kardeşim madem bu kadar zor bişi yaptınız imkansızı başardınız bir video bir foto bilemi cekmedin cek koy inanayım

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- lllmumyalll
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aynen Sonuna KAdar Lodos Olucaz Ya Lodos Ya Ölüm.
Müzik,Ritimle İnsanı Anlatma Şeklidir
- lllmumyalll
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Aynen ya Lodosuz Yada Hiç Son çare Lodos OLmayanlar Bir kez daha Düşünsün :roll:
Müzik,Ritimle İnsanı Anlatma Şeklidir
UNUTMA UNUTTURMA 
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
öl bakayım şapşal ölüm demek kolay yap bakalım lodoslar böle düşüncesiz konuşşuyor iştelllmumyalll yazdı:Aynen Sonuna KAdar Lodos Olucaz Ya Lodos Ya Ölüm.
KESTİYSENİZ helal olsun Kesmediyseniz Allah vermiş cezanızı böle kendinizi avutuyorsunuz boş hayallere
lodos 2 arzlar 20 küsür efendileri öldürmüştür. dahada konuşmayın ve bu 20 küsürün 5 tanesi en az kalenin içine girilipte kesilmiştir.
sadece 5 taneyi sayıcaksanız alın lodos 2 arz 5 bunada laf söleyin herkez bilir arzların 5-6 kes kale içine girip ismeti ve tüccarı kestiklerini ve dier muhafızlar
sadece 5 taneyi sayıcaksanız alın lodos 2 arz 5 bunada laf söleyin herkez bilir arzların 5-6 kes kale içine girip ismeti ve tüccarı kestiklerini ve dier muhafızlar
- Deadmanwalking
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Tebrikler eminönü efeleri.Ben Lodos olmaktan hiç pişman değilim ister lodos kalesini komple yok etsinler isterseler bütün lodosları ama ben gene LODOS ları ölene dek ve mezara dek taşiycam.Ölü anılarla kalbimde..
DeaDmanWaLLKinG
haKlısın DarKnigt -
Ben Handanın kesilişini Gm yardımından baska kesilmedigini biliorm..
hHa diger serverLarda farklıysa bilemem
Teskilatta bir kez kesildi handan o da GM yardmıyla. ** Ama ismet her 2 haftada bir kesilior :=)
Ben Handanın kesilişini Gm yardımından baska kesilmedigini biliorm..
hHa diger serverLarda farklıysa bilemem
Teskilatta bir kez kesildi handan o da GM yardmıyla. ** Ama ismet her 2 haftada bir kesilior :=)