Benden bukadar...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Benden bukadar...
Bu kukLacı böyLe devam edeRse bütün kıymetLi yıLdızLaR kayacak.kaRdeşim Tanıdığımsın veya Tanımadığım ama kaRaRına saygı duymaktan başqa yapabiLeceğim biRşeyin olacağını sanmıyoRum ReeL Hayatında diLeRim ki MutLu oLuRsun...!!!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
REEL hayatında başarılar dilerim kardeşim KUKLACININ SONU SON DEĞİL HERKEZ BIRAKIYOR OYUNU
HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM
TEKRARDAN REEL HAYATINDA BAŞARILAR
HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM
TEKRARDAN REEL HAYATINDA BAŞARILAR
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
-
- Cin Avcısı
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
hakkımız varsa helala olsun kardeş yakında cok oyuncu ugrulayacak ikv
Lostxdewrimci
Lostxdewrimci
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Tabiki gidin e.ö bir bakın gmler devler sürekli oyunda oyunu güzelleştirmek için sürekli yenilik yapıyolar ugrasıyolar Bilgiler veriliyor kuklacıda yok
Küfür ,hırsızlık,ban,sus,özellikle oyundan sürekli düşmeler bezdirtiyor artık.
Ben em yapamayacak kadar düşüyorsam ne yapayım bu oyunu kadimde çar em yapıyorum eö sancak oh ne alaa hadi bide git tekrr kadime gidebilirsen tabi
Kuklacıdan ayrılmaya karar vermistim eö beta çara geçtim bide baktım lathander milletle konusuyor bilgi veriyor sohbet havası Geçenlerde GM [Erdoğan] Oyuna girdi selam verdik hg dedik as hb dedi Sonra ben biraz espri karsılıgı Neden Geldiniz Hiç gelmeseydiniz (oda sanki Geçerken öylesine ugradım der gibi oldu ) arasından 2 dk sürmedi çıktı konusmadı bile ben diyorum gmler devler gelmiyor sunucuya gelsinle rrezaleti görsünler bölgeden yagan küfürleri görsünler ama nerdeeee geçen biri bölge ve klandan gm dev ben senin taaaa diyordu foto yolladık adam hala oyunda iste bu kadar basit
Bu oyunda çogu kişininde dedigi gibi dostlarımız için birkaç akrabalarımız için devam edioruz Böyle giderse I Can fotbooll veya knight metin neden oynamayalım ki ?
Küfür ,hırsızlık,ban,sus,özellikle oyundan sürekli düşmeler bezdirtiyor artık.
Ben em yapamayacak kadar düşüyorsam ne yapayım bu oyunu kadimde çar em yapıyorum eö sancak oh ne alaa hadi bide git tekrr kadime gidebilirsen tabi
Kuklacıdan ayrılmaya karar vermistim eö beta çara geçtim bide baktım lathander milletle konusuyor bilgi veriyor sohbet havası Geçenlerde GM [Erdoğan] Oyuna girdi selam verdik hg dedik as hb dedi Sonra ben biraz espri karsılıgı Neden Geldiniz Hiç gelmeseydiniz (oda sanki Geçerken öylesine ugradım der gibi oldu ) arasından 2 dk sürmedi çıktı konusmadı bile ben diyorum gmler devler gelmiyor sunucuya gelsinle rrezaleti görsünler bölgeden yagan küfürleri görsünler ama nerdeeee geçen biri bölge ve klandan gm dev ben senin taaaa diyordu foto yolladık adam hala oyunda iste bu kadar basit
Bu oyunda çogu kişininde dedigi gibi dostlarımız için birkaç akrabalarımız için devam edioruz Böyle giderse I Can fotbooll veya knight metin neden oynamayalım ki ?