Benden bukadar...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Benden bukadar...

Mesaj gönderen dreamer »

Oyunu BıRAkıroUM... HakkINIZı HEalAL EdİN...
Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Benden bukadar...

Mesaj gönderen tokyo2drift »

helal olsun reelde başarılar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Bu kukLacı böyLe devam edeRse bütün kıymetLi yıLdızLaR kayacak.kaRdeşim Tanıdığımsın veya Tanımadığım ama kaRaRına saygı duymaktan başqa yapabiLeceğim biRşeyin olacağını sanmıyoRum ReeL Hayatında diLeRim ki MutLu oLuRsun...!!!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

REEL hayatında başarılar dilerim kardeşim KUKLACININ SONU SON DEĞİL HERKEZ BIRAKIYOR OYUNU
HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM
TEKRARDAN REEL HAYATINDA BAŞARILAR
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Savascixhalill »

:) :) :) görüyormusunuz benim vedadan sonra millet oyunu bırakıo büyük ihtimal düsüncem migrat açıldıgında oyunu dahada zor yerler bekliyor bir bilemediniz 2 hafta bırakanlardan dail bende oyuna dönenler olur bu sefer dahda zor gelir oyun onlara full gidenlerin yanında oynayanlarda gider kalır böyle bu gmler bizden ne istio anlamadım gitti yaw :D oyunu rresmen kriz vurmus bi epenin fiyatını düseremediler gitti yaw herşey birbirinden kazık artık tavsiye edemiyorum bu oyunu kimseye çünkü kas kas kas bitmio metin 2dende zor :)
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

hakkımız varsa helala olsun kardeş yakında cok oyuncu ugrulayacak ikv :(

Lostxdewrimci
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Tabiki gidin e.ö bir bakın gmler devler sürekli oyunda oyunu güzelleştirmek için sürekli yenilik yapıyolar ugrasıyolar Bilgiler veriliyor kuklacıda yok

Küfür ,hırsızlık,ban,sus,özellikle oyundan sürekli düşmeler bezdirtiyor artık.

Ben em yapamayacak kadar düşüyorsam ne yapayım bu oyunu kadimde çar em yapıyorum eö sancak oh ne alaa hadi bide git tekrr kadime gidebilirsen tabi

Kuklacıdan ayrılmaya karar vermistim eö beta çara geçtim bide baktım lathander milletle konusuyor bilgi veriyor sohbet havası Geçenlerde GM [Erdoğan] Oyuna girdi selam verdik hg dedik as hb dedi Sonra ben biraz espri karsılıgı Neden Geldiniz Hiç gelmeseydiniz (oda sanki Geçerken öylesine ugradım der gibi oldu ) arasından 2 dk sürmedi çıktı konusmadı bile ben diyorum gmler devler gelmiyor sunucuya gelsinle rrezaleti görsünler bölgeden yagan küfürleri görsünler ama nerdeeee geçen biri bölge ve klandan gm dev ben senin taaaa diyordu foto yolladık adam hala oyunda iste bu kadar basit

Bu oyunda çogu kişininde dedigi gibi dostlarımız için birkaç akrabalarımız için devam edioruz Böyle giderse I Can fotbooll veya knight metin neden oynamayalım ki ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön