Migrat Çarım Hakkında Bakın Yoksa Silicem....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Comandero25
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Migrat Çarım Hakkında Bakın Yoksa Silicem....

Mesaj gönderen Comandero25 »

Arkadaşlar İlk Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum.

Birisiyle ws Attık 30 ml vermedi hırsz yazdım ondan sonra yazdığım için bana bozkurt hırsızdır yan çarı migrattır demeye başladı Delimuroo bundan sonra herkes bozkurt diye üstüme yürüdü

İkincisi soner iyi güzel foto almış bozkurtun üstünü çaldığını görsünde herkes böyle kanıtın yokken bana iftira atman yanlış bişey üstümüde yansıttım herkes gördü tek item görev itemi karışık yücelen

Üçüncüsüde arz ve lodos karizma satılır yazdım evet ama yan çarım olan Comandero adlı arz çarımı satıyodum herkes bilir karizma satarak para kazanıp migrat çarıma karizma alıyodum şimdi ben satarken bozkurtada denk geldik o satarken ve orda sorduk

En son kısım ise bozkurt la aynı anda bölgeye pm attık denk geldik birdaha olursa foto alıcam inanmayanlar için herkes görsün adam diyorki bozkurt bu çarları saatı bana karizmalarını satıyorum bende o anda bölgeye pm attım düşünün bakalım aynı anda nasıl oyuna girebilirim arkadaşlar biraz düşünün mantıklı olun

Şunuda Söyliyim yok bana inanmıyosanız Halinize Gülerim İnsanlığınızı KAYBEYMEYİN...
Tek bir arkadaşım bile olmasa 2 samimi ablam 3 erkek dostum yeter bana ama bir dost kaybeden siz olursunuz
Kullanıcı avatarı
SokratST
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: Migrat Çarım Hakkında Bakın Yoksa Silicem....

Mesaj gönderen SokratST »

Ne senı tanırım Ne bozkurt kimdir bilirim.. ama kime NE sen bozkurt olmuşsun o olmuşsun bu olmuşsun bu tarz bişe için konu bile açma boşver ! bırak oyununu oyna. millet ardından yazıp dursun
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.

P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
Hackerim123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hackerim123 »

Bırak Bunlar Konuşsun Sen Oyununa Bak Sileyim Deme Sakın Gül Geç Onları Dert Etme Biz Arkandayız..
Lordsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Lordsoner »

Comendero SENİN DİĞERÇARIN Migrat BUNU BİLİYOM BENİM ARKADAŞIMDAN YONCA ALIRKEN PARAYI MİGRATLA VERDİN SONRA Comendero İLE ALMIŞIN Migrat- -Bozkurtt ----Zindanxhayaleti----BUNLAR SENİN ÇARIN GÖZÜMLE GÖRDÜM HERŞEYİ BUDA YALAN DE OZMAN
Lordsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Lordsoner »

MİGRAT OÇARI SANA HARAM EDECEM BENİM PARAMLA VE İTEMLERİMLE Zindanxhayaletiyle çaldığın itemlerimi Mİgrat DİYEÇARAÇıp kasıp ONA AKTARMIŞIN ÜSTÜNDEKİLER BENİM KOÇUM O ECELİDE 350 m DEĞERİNDE ÇALDIĞIN İTEMLERLE ALDIN HERKES BİLİYO BUNU HIRSIZ SIN SNE KOÇUM
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen astalavista »

Olum bozkurtt hala yalan mı atıyorsun sen.Bıkerem herseyden once o Mıgrat ısımı pıyasaya yenı cıktı.Ve cıkar cıkmaz Saheser uretmıssın.Sunu herkes bılırkı Sonerden calıdıgın ıtemlerde ecel getıren malzemelerıde vardı.Ben sana gecen sordugumda pıyasaya yenı cıktın nasıl hemen bunları yaptın dedıgımde bana carı satın aldım demıstın.Ve sen Zındanxhayaletı carında ıken sana bu acı ıle nasıl oynuyacaksın dedıgımde gene bu cevabı vermıstın.''Mılletın benım hakkımda ne dusundugu umrumda degıll.Isterse hıc arkadasım olmasın.1-2 kısı bana ınanıyor o yeter '' demıstın.Inkar etme bıde allah askına.Bu carındayken bana sonerın ıtemlerının resmen kopyasını yansıtmıstın :evil:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön