Sadece 5 dakikanız var mı ?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sadece 5 dakikanız var mı ?

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Fianxistihbarat "Gökhan abine söyle Iasil charında fazla para tutmasın...kp kastığın yeri değiştir orayada bir adam koyacam..."
Ve devamında hakaretler etmekten bıkmadınız mı Serax charından etmiyosun farkındayım.Fianxistihbarat charından ediyosun..."Resimlerini şimdi ekliyemiyorum flash diskim büroda kaldığından. Kanıtın varsa konuş diyecek olan çocuklara kanıtı da ekleriz...Boşa taş atmam...bilen bilir.
Bende sana buradan cevap yazayım ben oyuna doğru düzgün girmiyorum. Girsem bile sizin yanınızda kp kasarız ruhunuz duymaz...Tıpkı daha önce kastığımızda nasıl beni sevmiyenler bana engel olamadılarsa.
Ben Fianxistihbarat charı ile konuşurken nasıl oluyorda aramızda geçen konuşmalardan bir habermişcesine 1 levellik chardan benden birşeyler istiyor.

İmzamı sırf elinde kalem olduğunu sanan çocuklar için değiştirdim.Unutuyorlar gerçekten.

Resimleri ekledikten sonra bu konuya son yorumum olacaktır tartışmasız.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Zems
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zems »

İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

Majisyen yazdı:yazıma başlarken Göktürkxveysel çarının loncamızla alakası olmadğını sölylemek isterim....

daha fazla bilgi verim size...göktürkwayne loncamıza abimizin aldığı fakat fazla tanıyamadığımız biriydi...nese onun sayesinde ryann ve onun mahallesindeki itler hakkında bilgiler edindim....Bunlar Şakirpaşa denilen bi yerde oturolar...Adanada hepsi aynı kafeden giriyor hemen hemen oyuna....aklımda olanlar...ryaan ...kingxgirl...Örgülüxhakan...Kanunxkocabeyli vs...

Örgülüxhakanın hırsız oldğunu bizzar bize Göktürkxwayne sölemiştir...Ayrıca burda oynayan herkes birilerinin itemlerini çalar demiştir...Sadece kendini çalmadğını söyledi...Bugünne kadar hiç bi itemimide çalmadı...Bir gün facebookda Üzerinde
P.K.K. yazılı bi resime şakirpaşalılar( onlaları kendilerine taktığı isim) yaptıkları yorumları gördüm...O günden sora wayne ile olan ilişkimi kestim...Söyleyebileceğim bunlar PKK yandaşlarıdır...ayrıca bir çok kişinin itemlerini çalmışlardır...veyselin amcası olan kanunxkocabeyli....Göktürkxvedabull çarındaki itemleri çalmıştır...Örgülüxhakan zamanında bir sürü kişinin itemini çaldığını ve ordan parayı vurdğunu bizzat göktürkxwayne bana sölemiştir....

Size onlar hakkında kesin somut bilgiler vermek isterdim...Ama elimde kanıt yok...Fazlasını öğrenmek isteyenlere bireylerin msn ve facelerini verebilirm...

Göktürkxmajisyen Göktürkxboncuk Göktürkxjöntürk

Saygılarımla...
öncelikle selamun aleykum buraya yorum yazmak istememiştim saçma olmuş boş insan boş konu açar misalinde ;) sözlerinin bazıları eksik kalmış onları tamamliyim Örgülüxhakannn diyorsun hadi tamam hırsız bu çocuk ' ARAMIZDAN DIŞLANAN HIRSIZ ŞU AN NET CAFEYE DEİL EVİNDEN DIŞARI ÇIKAMIYOR HATTA AİLESİ OYUNA BİLE GİRDİRMİYOR AMA HALEN OYNUYORSA HİÇ Bİ BİLGİM YOK '

Yazmışsın PKK diye bunları şaşırarak okudum Facede bunları Kim yazdı bana bir bir söylermisin ben Türküm Türkçüyüm Atatürkçüyüm ... o PKK ALEHİNE KİM NE YAZI YAZMIŞSA İSİMLERİNi AÇIKLADA ONA GÖRE İNSAN YERİNDEN ÇIKARIP HAYVAN OlARAK GÖRELİM..!!

VE BİRDE YAZMIŞSIN Göktürkxwayne diye Şu an o çar bende BİR HATA GÖRÜRSEN /F Gangstaxunruly Yap sana aktarim o çarı diyorm ya bir HATA bundan önce ne yapmışsa bir şey diyemem çarın sahibi tabi şu an oyunu oynamıyor arada bir giriyor kendisi .

Ben Kendimde ŞAKİRPAŞALIYIM 2 3 itin yüzünden ŞAKİRPAŞAMI KİRLETMEM ..!! Cafe demişsin yıLLardır ewimizde netimiz war çok şükür hakkımızla paramızı kazanırız çalışarak unutma SERAX VE FİANXİSTİHBARAT iTLeri köpek diyecem köpeklere ayıp etmiş olurum Siz HAKLAN KAZANILAN PARAYI NE BİLİRSİNİZ bu RYANN dediginiz GARSON OLARAK DALGA GEÇTİGİNİZ ADAM KADAR TEMİZ BİRİSİ WARMI HAKKIyLAN PARASINI KAZANIP GARSONLUK YAPIYORDU SİZ NE YAPTINıZ GARSON ŞURDAN BİR ŞEY GETİR GİBİ DALGA GEÇMEDİNİZMİ ? ESKİDEN DOSTTUNUZ ANLATIRDINIZ ŞUNU ŞÖYLE BUNU BÖYLE YAPTIK DİYE ULAN SERDAR SEN RYANN DEDİGİN MEMETİN PEŞİNDEN KOŞMUYORMUYDUN ZAMANINDA ŞİMDİ HIRSIZLIKLARINIZI ORTAYA ÇIKARACAGIZ DİYEMİ KORKTUNUZ BUNU AÇIKLASANA BANA ? HARbİ NEYİN KAVGASINDAYIZ SİZİ BİLEN BİLİYOR SİZİN GİBİ İTLER YÜZÜNDEN O KLANI TERK ETTİK KİMSE RAHATSIZ OLMASIN DURMADAN SİZİNLE MUHATTAP OLMAYAK LODOS KLANINDA SİZİN GİBİLERE OYNUMUZU OYNUYARAK GÖSTERMEK İSTEDİK BAKIYORMDA HALEN RAHAT DURMUYORSUN ' ARZ ' KLANINDAKİLER BİZ LODOS KLANINA GEÇTİGİMZDE BİZİ GERİ DÖNDÜRMEK İÇİN ÖZELİME YAZAN BİR KAÇ ARKADAŞ GÖRÜYORUMDA HALEN BUNLARLA MUHaTTAP İÇİNDESİNİZ SİZ DEMEMİŞMİYDİNİZ BANA BU 2 SİNİ BİLEN BİLİYOR DİYE O ŞEREFSİZLER YÜZÜNDEN KLAN DEİŞTİRMEYE DEGERMİ DİYE ? HALEN GÖRÜYORUMKİ DEGERMİŞ VE HaLEN O 2 SİNİN ARKASINDAN KONUŞTUGUNUZ YETMEMİŞ YÜZÜNE KONUŞAMADIGINIZ YETMEMİŞ GİBİ ŞİMDİ HALEN ONLARLA MUHATTAP OlUYORSUNUZ NE DİYİM KENDİ SEÇİMİNİZ
BEN BİLİYORUM YA SİZİN HIRSIZ OLDUGUNUZU O BANA YETER KANITA GEREKMİ WAR BENDEN BÜYÜK KANIT WARMI ?
HEP KONUŞUYORSUN ÇAMUR AT İZİ KALSIN DİYORSUN BEN SANA TAŞI ATTIM ÖYLE BİR İZ KALACAKKİ YÜZÜNDE BUNU ANLIYAMICAK KADAR ACİZ DURUMA GELECEKSİN ..!!
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Majisyen »

ayrıca ryann denilen kişiyi övmüşsün...zamanında en değerli silah olan hasan 2 kütüğüne ws atıpta yenilince kaçan adam mı iyi...sor ryann ın kendisine ...yani mehmete
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
xxwaynexx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxwaynexx »

Majisyen yazdı:yazıma başlarken Göktürkxveysel çarının loncamızla alakası olmadğını sölylemek isterim....

daha fazla bilgi verim size...göktürkwayne loncamıza abimizin aldığı fakat fazla tanıyamadığımız biriydi...nese onun sayesinde ryann ve onun mahallesindeki itler hakkında bilgiler edindim....Bunlar Şakirpaşa denilen bi yerde oturolar...Adanada hepsi aynı kafeden giriyor hemen hemen oyuna....aklımda olanlar...ryaan ...kingxgirl...Örgülüxhakan...Kanunxkocabeyli vs...

Örgülüxhakanın hırsız oldğunu bizzar bize Göktürkxwayne sölemiştir...Ayrıca burda oynayan herkes birilerinin itemlerini çalar demiştir...Sadece kendini çalmadğını söyledi...Bugünne kadar hiç bi itemimide çalmadı...Bir gün facebookda Üzerinde
P.K.K. yazılı bi resime şakirpaşalılar( onlaları kendilerine taktığı isim) yaptıkları yorumları gördüm...O günden sora wayne ile olan ilişkimi kestim...Söyleyebileceğim bunlar PKK yandaşlarıdır...ayrıca bir çok kişinin itemlerini çalmışlardır...veyselin amcası olan kanunxkocabeyli....Göktürkxvedabull çarındaki itemleri çalmıştır...Örgülüxhakan zamanında bir sürü kişinin itemini çaldığını ve ordan parayı vurdğunu bizzat göktürkxwayne bana sölemiştir....

Size onlar hakkında kesin somut bilgiler vermek isterdim...Ama elimde kanıt yok...Fazlasını öğrenmek isteyenlere bireylerin msn ve facelerini verebilirm...

Göktürkxmajisyen Göktürkxboncuk Göktürkxjöntürk

Saygılarımla...
o kadar gırırdım foruma bakardım acaba benım hakkımda bır seyler yazarlarmı dıe evet sonunda yazmıslar ....

sen bir kere memet abim yane Ryann hakkında vede mahhelemdekı kııslerle it kelımesine kullanamassın sen kımsınkı o keLımeyı kullanıorsun iyice kendıne bhaq sonra mıllete laf at

mahhelde ıkv oynayanların hemen hemen hepsının evınde pc var oyle benım yanıma gelıyorlar beraber yan yana oynayaLım dıe gelıyorlar

bn sana daha önce dıyordum kendımde Örgülüxhakan hırsızdır her zamanda soyledım ve sonunda kendı benım ıtemlerımı bıle caldı suan bırak oyun oynamyı korkusundan evınden bıLE cıkamıor...

mahhelde bn her kesın şifresını bıLırım bırısı foruma yada oyunda yazsın bakım benım adımı ıtemımı caldı yada paramı dıe her kes bıLıyor benım nasL bırı oldugumu...

bu arada bn sana daha önce demıstım kürd oldugumu dıe bır tane arkdasım oyle etıketlemıstı benı fotoya....

bu arada yazmıssın Kanunxkocabey'Li veyselın hıc bır seyı gelmıor benım oz amcam bıLEn bıLıR

sen yazmıssın orda Göktürkxvedabull'daki ıtemlerım onda cıktı dıe ıtemlerden sadece 2 tanesını bana say soz dıecem bn kendım caldım dıe kabuL mu .... sadece yucelen Plevne balyoz vardı onuda bn Karaşeytandan aLmıştım yane osmandan oda belkı suan hatıRLar gıt ınanmassan zor bu arada burda bıdı bıdı edecegıne gır yenı bır sayfa ac mılletın sayfasını kırletme

bhaq bn göktürkxwayne carımdayken eskıler her kes benı tanırdı arz ve lodos benım sayemde bıras Göktürk loncasının adı cıktı sırf Göktürk loncasını adını yukseltmek ıcın gıttım ıtem kastım madene oturdum ve ustumu element adennler yabtım mıllet ıle ws attım zamanında baya kısıyle o zaman yeraltı cıktıgında mıllet yenı yenı tek ıtem dızerken bn o zamanlar buyuk sahra ardennler ıtem dızmıstım artık ondan sonra kıymetımı iyi bıL kıme sorarsan sor Dekı göktürk loncasını adını kım daha cok sevıyelere cıkarttı dıe sana anLAdsınlar sımdıye kadar kımsenın sayfasında yorum yabmak ıstemezdım ama suan bana dedıgın lafları tek tek gıne acıklarım oyle her sey bos konuyada cevap yazmam bunu bıL her kes kendıne iyi baksın iyi forumlar....
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Majisyen »

saçma konuşmalar...benimde soyumun bi yarısı kürt ama ben Ferhat Toprak gibi PKK videous paylaşmadı...yada senin gibi Pkk yazan bir resime güzel olmuş die yorum yazmadım...

seni bizim loncaya tuncay abi aldı...tanıyamadı...hep başkarlıan küfüt ettin...başkalarına hakaret ettin...bu mudur loncayı yüceltmek...sen git sor Göktürklerden sevilmeyen kaç kişi var die...bakalım kimin adını veriolar....sen benim loncamdaki hatasın...

ayrıca senin için hırsız demedim...yazdğımı oku...ama zamanında bunlar oldu Ferhat toprak senin arkdaşın...bizzat sen kendin...bana dedin burda herkes item çalar die...bu lafı ben demedim...

Göktürkxmajisyen
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

Majisyen yazdı:ayrıca ryann denilen kişiyi övmüşsün...zamanında en değerli silah olan hasan 2 kütüğüne ws atıpta yenilince kaçan adam mı iyi...sor ryann ın kendisine ...yani mehmete
yahu arkadaş sormama ne qerek war hadi diyelim kaçmış bunun içinmi iyiliKten çıkıp kötü olucak bunu bir ince ayrıntıya döksene bir 1 ay sonra askere gidicek olan bir adam halen niye oyunu düşünsün sence bir ay sonra çar rütbe falan her şey yalan olacak bir insanı yargılarken 2 kez düşünmek qerekir bunlar qerçekmi dogrumu bu insan şöylemi böylemi kendi özneL duyqularını katarak deil eqer ortada bir qerçek warsa bu adamdan iyisini bulamassınız ...!
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Selamun aleykum arkadaslar ısım geregı oyuna gıremıyorum bıde askerlık cıktı oyundan ıyıce sogudum.Ama su yazıyı gordum saat sabah 7 de yazı yazma kararı aldım. oncelıkle su gokturkxjonturk dallaması ben hayatta face kullanmam bır face adresı var oda kuzenımın face benım deıl.2 ıse ben her sehıt haberınde forma ve oyunda konu açan kısıyım onların anısına yuruyuslerı baslatan kısıyım.Suan benım kardesımde asker urfada bazen oyle saçma konular acıyorsunuz kı hakketen sızın ınsanlıgınızdan şüphe edıyorum.3Ben arzken gelır her yuruyuse katılırdım benı keserlerdı mısır onunde yıne yılmazdım cunku bellı amacları olan kısıyım en son bırakmadılar klandan cıktım yıne geldım.4 Bır hasan 2 ktuk yuzunden eger benı sorguluyorsan oyunda pm atta sana bu zamankı parasını verım o zman belkı o dar beynın bıraz calısır.5 Ben arzken bana kanka dıyen adam hatırlarsan sızın loncanın yesıl gorewını yıne ben yapmıstım lodos oldum dıye sımdı ıt mı oldum ? ama neyse kervan doner yıne bana cephe alan arzlar yavas yavas sımdı donduler ama sızın gıbı yapmadılar ınankı senlede oyunda odesırız.6 bu oyunun eger Turk Kurk Laz Çerkezayrımı yapacaksanız yanlıs sularda kulac atıyorsunuz fazla acılmayın bogulursunuz... Iyı Formlar
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Dün akşam bahsettiğim resim...
Üsttede şikayet et butonunu şahsiyetin ettiği hakarete karşı kullandığımı anlıyabilirsiniz.O resimi eklemiyorum gerekli yerlere iletildi.

Resim

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Adama Klanda Değiştirir Etekde Giydiririz ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön