>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
arkadaslar agızlarınızı bozmayın oyun ıcın kufur etmeyın gunaha gırmeyın
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
ortalık keraneye döndü #@!?. orhan abi lütfen bi çözüm bullım mevzuya kim çıkacaksa karar ver lider sensin herkese kolay gelsin .
- opasnoadem
- Cin Avcısı
sen kimsenlen serefsiz adam gibi konus it olu it baslatma sanda loncandada snn onune kemik atan vardamı havlıyon kaybol 2 le şimdi serefsiz seniDevv yazdı:adem ıt lafını bı yerıne #@!? lan ıbne kasınma pezevenq,herıf lan ıbne loncada yetkılı oldunda qotunmu kalktı lan bu oyunn taaa ıcne edeRım ıbne herf..
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ademmısın bokmusun ıpnennn oqlu ıt herf.Lan seNı qıbı kufur edeRek sevıyene ınenmem vede orhan abıyle konuscam bu loncada snn qıbı pezenqler oldqu surece bu lonca aykta drmaz. anladınmı lan benım onume kemık atıp atmaman sanane ıt ozan benım hemşerim pezenq......
- opasnoadem
- Cin Avcısı
serefsizin oglu sus adamaı taf etme oznaıda s.......... senide it sen kimsin lan dumbelek bokun oglu sen ne kasısıyon dumbelek senn atmana kalmadı saten ben cıktım bu loncadan olmaz olsun bole şey be nalet olsun hepinize lan itin oglu bilal snn #@!? massam adem demesinler bana serefsiz seni #@!? iti ipneni topun oglu sneiDevv yazdı:ademmısın bokmusun ıpnennn oqlu ıt herf.Lan seNı qıbı kufur edeRek sevıyene ınenmem vede orhan abıyle konuscam bu loncada snn qıbı pezenqler oldqu surece bu lonca aykta drmaz. anladınmı lan benım onume kemık atıp atmaman sanane ıt ozan benım hemşerim pezenq......
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- opasnoadem
- Cin Avcısı
yeterince kirlettik lonca sayfasını kufur etceksen gel oyuna et Herkezden adıma özür diliyorum k.b yın uzerime geldiler duamadım ohan abi senle acilen konusmam lazım cepten ulas bana yarın
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

-
- Sahaf Yardımcısı
selam siz nebiçim adam oldunuz la böyle birbirinize küfür ediyonuz erkeklikmi yapıyonuz adamı diyorlar küfür edene kimler küfür buişi başlatan kim varsa bundan sonra loncamda işleriyok ben uyarmıştım yeter ya benim loncamda böyle küfürler olmadı bugune kadar çok afetim yeter ok herkez anladımı alah yolunuzu açık etsin gule gule kesindir bu dedigim Kardeşxloncasıyla bu kişilerin alakası kesilmiştir saygılar sevgiler Kardeşxorhan
- opasnoadem
- Cin Avcısı
adam bana kufur ediyo bilal sen baslatıyon burda herseyi hırcaları biz yiyoz ben bu loncadan cıktım ama bilal 2 elim yakanda bunu bil
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

ARKADAŞLAR LONCADAN ATILDIM REEL HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM...
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

-
- Sahaf Yardımcısı
selam arkadaşlar loncada kalan arkadaşlar başka çarlarla oyuna giriyonuz göruyom lonca çarlarına girmeyecekseniz loncadan çıkın devamlı başka çarlarda göruyom adamgibi loncada kalıcaklar yasın bende bileyim kim var kim yok olmayanlar yasın loncada kileri yeni isimleri yazılacak ok Kardeşxorhan