Ceza Veren Yöneticinin Adını Nasıl Ögrenebilrim ?
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ceza Veren Yöneticinin Adını Nasıl Ögrenebilrim ?
Başlıkta Yazdığı Gibi.. Cevaplarınızı Bekliyorum. :ugeek: :ugeek:
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı

Re: Ceza Veren Yöneticinin Adını Nasıl Ögrenebilrim ?
Garıp bır soru olmus ama arkadasım hayırlı bır sey ıcın sormadıgın bellı aksam yatarken ruyasına yat gorursun sanırm .. hangı yonetıcı oldugunu :mrgreen: Amaa boyle cıddıyet den uzak bırk onya cıddı bır cvp ıstersen .. sana ceza veren ekıp senın nıck namenın goremez sadece gecen konusmalara gore davranır ve sende onun ısmını ogrenemesın .. onerdıgım ılk yol dısında..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır , Yanlış Anladın . Benim kötü bi niyetim yok.
bence arkadaş desteğe yollamak i.in bu soruyu sormuşFromXXXhELL yazdı:Garıp bır soru olmus ama arkadasım hayırlı bır sey ıcın sormadıgın bellı aksam yatarken ruyasına yat gorursun sanırm .. hangı yonetıcı oldugunu :mrgreen: Amaa boyle cıddıyet den uzak bırk onya cıddı bır cvp ıstersen .. sana ceza veren ekıp senın nıck namenın goremez sadece gecen konusmalara gore davranır ve sende onun ısmını ogrenemesın .. onerdıgım ılk yol dısında..
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Ceza veren yöneticinin adı ?
Aldığınız sus ve Ban cezaları İKV Destek takımında bulunan görevli arkadaşlar tarafından verilmektedir.
Aldığınız sus ve Ban cezaları İKV Destek takımında bulunan görevli arkadaşlar tarafından verilmektedir.
Denetçi/Denetilen arasında bir iletişim olamaz. Bu yönde bir talep yerine getirilmeyecektir. Cezanız hakkında itiraz ve bilgi için sadece İKV Destek formunu kullanarak başvuru yapabilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]