>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
bundan sonra oole ben gidiyorum yazan hiç sonra geliyorum demeden cıksın adam akıllı dursanız su loncayı adam akıllı toplasak 1 numara lonca olur aranızda kavga etmeyiniz bidaha arkadaşlar alımlara ben bakıyorum oyunda tanıdınız sevdiniz guvendiniz bizim loncaya girmek isteyenleri bize yonlendiriniz alımlara bakıcaz suan baya kişi alıcaz iyi gunler Kardeşxadem
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

Adem ben zaten geçici süreliğine gidiyorum...
Karakterimi kuzenim Kendal oynayacak yani çarım gene devam ama ben sınava gireceğim için giremicem oyuna...
Kendal yürütecek artık çarımı Haziran 6 sında ben yürütmeye başlicam...
Karakterimi kuzenim Kendal oynayacak yani çarım gene devam ama ben sınava gireceğim için giremicem oyuna...
Kendal yürütecek artık çarımı Haziran 6 sında ben yürütmeye başlicam...
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

Arkadaşlar ben bu adem arkadaşımıza dayanamicam Loncadan çıkıyorum...
Orhan abi dediğin gibi bu işler basit veya kolay değil ama görüyosun işte çok kolay oluyor ve basitte.
Çünkü kendisine yetki verilince insanın başka yapacak birşeyi kalmıyor...
Adem de sizden bir yetki aldı ama çok fazla ileri gidiyor..
Bugün saat 14.30 sıralarında bana etmediği laf kalmayıp herşeyi ailemizi oyun ile karıştıryor...
Küfür yani Argo gibi bazı kelimeler kullanıyor...
Bana diyorki ben loncadan çıkarım ama emin olki sende çıkarsın diyor...[/i]
Orhan abi dediğin gibi bu işler basit veya kolay değil ama görüyosun işte çok kolay oluyor ve basitte.
Bugün saat 14.30 sıralarında bana etmediği laf kalmayıp herşeyi ailemizi oyun ile karıştıryor...
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη

- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar loncadan cıkmak bır cozum degıl o onun terbıyesızlıgıdır siz gine devam edin oyununuza loncamıza saaygı duyalım buyukluk sende kalsın affettgordum affedılmıycek seyler yazmıs ama konusmassın olur bıter hem allahda yasaklar muslumanların bırbırıne 3 gudnenfazla kus kalmasını yapmayın lutfen ya
Saygılar Kardeşxzafer
Saygılar Kardeşxzafer
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Ozan21 yazdı:Arkadaşlar ben bu adem arkadaşımıza dayanamicam Loncadan çıkıyorum...
lan sen ne adam sın lan sana sadece nededim ben su konuyu adam akıllı ac balı sana sadece sına vına basarılar diledim sonra sen dedin kuzenim kascak carı bende deim sana bişey olursa hırsızlık gibi seni biliirm ozan dedim doru degilmi adam san sole sonra adem cok oluyon mok oluyon dedin orhan abim bnm akrabam olmusda nolmus herkez bunu dior bak bu işler akrabaya bakmaz bana görevde alım larla ilgili adam lar verildi tmm mı ozan kafana sok saten sinirliydim sen kimsin lan lı lunlu konusunca tutamadım kendimi kufur ettim evet kufur ettim tmm mı orhan abi kufur ettim oo serefsize ole saten karsıma cıkma lan ozan sana tek dedim bu fotolarda var ozan bebesi snn dediklerininde bnm dediklerimin de msn den gonderecem sana orhan abi cıkaracaksan cıkar nedim artık ozan hatanı anladıktansoınra özür diledin ne fayda lan sen le gorusecez olum böle loncada adam durdu dahil ben yokum al ozan kına yak ben cıkıyorum tmm mı sen kal loncanda se yanı bana orhan abinin akrabasısın sana bi göreverdi bitarafın kalkmaya getiriyosun ben aynı ademim tmm mı bunuda kafana sok Kardeşxadem
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saol Maqaxmusafa kardeŞ Loncamız adna TŞK edıRz..
KardeşXbilal
Kardeşxloncası
KardeşXbilal
Kardeşxloncası
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
S.a 2 aydıR oyna qRmıRum ADEM lan baq adam akıllı konus sen kım oluosunda Ozan kardeşime laf falan atıon olm adm oldunda noldu pezOOO... ADAM OLMAYI OGREN ILK ONCE..
Bu arda oynu bıraktıqımı daha qecen kı foRumdakı sayfalarda yazdıM arkşlar tamamemen oynu brakTım..
KardeşXbilal..
Bu arda oynu bıraktıqımı daha qecen kı foRumdakı sayfalarda yazdıM arkşlar tamamemen oynu brakTım..
KardeşXbilal..
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Devv yazdı:S.a 2 aydıR oyna qRmıRum ADEM lan baq adam akıllı konus sen kım oluosunda Ozan kardeşime laf falan atıon olm adm oldunda noldu pezOOO... ADAM OLMAYI OGREN ILK ONCE..
KardeşXbilal..
sen kim oluyon lan it adam gibi konus snn otune kemik atan yok adam ol tmm mı ben adem varsa bi durum beklerim oo pezo lafını da yedirirm sana serefsiz
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- KatLiam42
- İskele Babası
Öncelikler herkezin Kutlu Doğum Gününü Kutlarım sayın saygı değer lonca büyüklerim bende sizin loncaya girmeyi istiyorum ama laf ağızdaki gibi durmuor bunun için sizin de uygun görmenizi arz ederim...
SAYGILARIMLA
SAYGILARIMLA
AkıLLı adam akLını kuLLanıR. Daha akıLLı adam başkaLaRının da akLını kuLLanıR...!!!
~~~~~~~~Angelxjesse~~~~~~~~
~~~~~~~~Angelxjesse~~~~~~~~
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
adem ıt lafını bı yerıne #@!? lan ıbne kasınma pezevenq,herıf lan ıbne loncada yetkılı oldunda qotunmu kalktı lan bu oyunn taaa ıcne edeRım ıbne herf..