Değerli BEYAZ KÖŞK oyuncuları:
Karekterim çalındığı ve soyuldugu için oyunu başka bir sunucuda devam ettirmeye karar verdim.Beyaz Köşk sunucusunda bir çok arkadaşım ve muhattap oldugum kişiler var. Hepsinin benim yanında değerli bir yeri var.Ben ne zaman karekterimin üstüne itemler aldıysam ne kadar emek verdiysem hep benimle kavgalı olanlar veya çekemeyenler yüzünden karekterim çalınıyordu. Hiç kimseden çalmadan kastığım emek ettiğim karakterim 1 hafta önce soyuldu. O kadar emeğim o kadar çabam boşa gitti. Şimdiye kadar kimseyle kavga etmeden doğru rahat bir ortamda bulunmadıgımı buradan söylemek istiyorum. KoRKuSuZinsan benim arkadaşımdı. İlginçtir ki buralarda Arkadaşım olan olmayan kişilerin birer birer karekterleri ya soyuluyor veyahutta çalınıp siliniyordu. Benim karekterim KoRKuSuZinsandan sonra bizim buraların en güçlü ve en zengin charı idi. Ama arkadaşımın karekteri gibi benide çekemiyenler charımı soydular. Ben şimdi arkadaşımın yanına KUKLACI sunucusuna oynamaya başlıcam. Xxxalixxbexxx. Onun karekteride 39 lwlken çalınıp silindi. Arkadaşım Uzun söreden sonra Kuklacı sunucusunda oyuna başladı. Benim karekterim qecen çalınmasında foruma çalan kişiden simlesini istediğimi yazmıştım. Buna qerek kalmadı. Karekterimi satıp Kuklacı Sunucusunda YEni bir char kasıcam. Beni çekemeyenlere buradan söylüyorum ki anten takıp bi denesinler. Bir çok arkdaşıma buradan selam edip kendilerine mutluluklar diliyorum. Ben kuklacı sunucusunda olucam. Kendinize iyi bakın. Ben buradan çalan kim olursa olsun yeminim var ondan kötü bir intikâm alıcam.Saygılarımla Xirilerx... Kendinize iyi bakın...
Yeni KarekterimiN AdI:
Gülbahar
Xirilerx The aNd....!
- iRiler
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Xirilerx The aNd....!
Aklım Hayal Kurmaktan, Gözlerim Hayal Görmekten, Ruhum İse HAyal Kırıklıgından Yıprandı.
Ellerim Titriyor Hiç Bişey YAzamıyorum Ama Bunu Çok Kolay YAzabilirim:
SeNi SeViYoRuM...!!!

Ellerim Titriyor Hiç Bişey YAzamıyorum Ama Bunu Çok Kolay YAzabilirim:
SeNi SeViYoRuM...!!!

- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xirilerx The aNd....!
YAV ANLAMIYORUM BU ÇARLARI NASIL ÇALDIRIYORSUNUZ
NASIL KANDIRILIYORSUNUZ HADİ OYUN 39 IKEN BILMEDIGIMIZ BIR COK SEY VARDI 49 EKLENTISI ILE
COGU SEYI OGRENDIK BEN OYUN 39 IKEN 2 TANE CAR CALDIRDIM ARTIK HERSEYIN FARKINDAYIZ OYUN 49 OLDU OLALI DIKKAT EDİN BİRAZ
NASIL KANDIRILIYORSUNUZ HADİ OYUN 39 IKEN BILMEDIGIMIZ BIR COK SEY VARDI 49 EKLENTISI ILE
COGU SEYI OGRENDIK BEN OYUN 39 IKEN 2 TANE CAR CALDIRDIM ARTIK HERSEYIN FARKINDAYIZ OYUN 49 OLDU OLALI DIKKAT EDİN BİRAZ