Sariyerli yazdı:epson stylus dx4050 püskürtmeli yazıcı (fotokopide çekio hemide renklü :mrgreen: )
logitech quick cam webcam
combo max adsl modem
pegasus 19inç lcd monitör
pegasus optik fare
pegasus klavye (space tusu kırık )
seramik saksıda kaktüs (neymiş efendim pc nin yaydığı radyasyonunu emiyomuş annem dedi )
para koleksiyonumun durduğu tahtadan sigara kutusu
masa lambası
ihsan karagülle'nin c# kitabı
sefer algan'ın "Her yönüyle c# dili" adlı kitabı
3-5 tane kalem
gözlük kutusu
10 15 tane cd üst üste
bi tane gaste
1 top a4 kağıt
1 gönye
2 flash disk
1 telefon bağlantı kaplosu
1 paket kaptan black (ben içmiorm :mrgreen: )
son 3 haftaki penguen dergisi sayıları
SARIYER ATKISI :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Crazyman sen şu türkçeyi düzgün kullanmayı bilmiyormusun birader baltalamasa güzel türkçeyi artıq yazdında ne oldu artık'dan farkı nedir ? bıktım artık bu mesajlarını görmeye extra birşey oluyorsa söylede bizde yapalım
StoryLine yazdı:Crazyman sen şu türkçeyi düzgün kullanmayı bilmiyormusun birader baltalamasa güzel türkçeyi artıq yazdında ne oldu artık'dan farkı nedir ? bıktım artık bu mesajlarını görmeye extra birşey oluyorsa söylede bizde yapalım
Sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca emre sende extra değil ekstra yaz
StoryLine yazdı:Crazyman sen şu türkçeyi düzgün kullanmayı bilmiyormusun birader baltalamasa güzel türkçeyi artıq yazdında ne oldu artık'dan farkı nedir ? bıktım artık bu mesajlarını görmeye extra birşey oluyorsa söylede bizde yapalım
Ya o birşey değilde bu adam her zaman ya ne zevk alıyorsa türkçeyi batırmaktan ne oluyor anlamadım öyle yazıyor ama bişi oldugu yok sanırım
Ya o birşey değilde bu adam her zaman ya ne zevk alıyorsa türkçeyi batırmaktan ne oluyor anlamadım öyle yazıyor ama bişi oldugu yok sanırım
Bİliyorum emre çok haklısında naparsın bu güzelim dili katletmekten zevk alıyorlar herhalde.