aarkadaşım moruk da ne oluyor şimdi niye öyle bir laf ettin?
neyse aynen bizde manolya pastahanesinin orda isra market var o tarafta oturuyoruz. ii forumlar.
BURSA'dan
- erentuncbilek97
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BURSA'dan
Bursa yıldırım kaplıkaya
kardeşim tartışma çıkarmanın manası yok hemşerimize samimi olalım diye söyledik her lafta bi tartışma kelimesi aramayın lütfen he illede ararım diyorsan adresim tamamen orda yazılı çekan dersen gösterirler oturur bi çay içerizerentuncbilek97 yazdı:aarkadaşım moruk da ne oluyor şimdi niye öyle bir laf ettin?
neyse aynen bizde manolya pastahanesinin orda isra market var o tarafta oturuyoruz. ii forumlar.
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Bursa Osmangazi:D
Sa rıza nbr ben beratFirelife yazdı:Bursa yıldırım kaplıkaya
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- emretuncbilek
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
konuyu açanla aynı evde oturuyorum
(abisi)
Daha Yokmu yaw oynayan az geldi bana bukadarı
Daha Yokmu yaw oynayan az geldi bana bukadarı
komşu sayılırız:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
as beratFiqan yazdı:Sa rıza nbr ben beratFirelife yazdı:Bursa yıldırım kaplıkaya(arkadaş okuldan)