Küfür vs

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Küfür vs

Mesaj gönderen Violence »

arkadaslar biraz önce bi arkadasımızın açmıs olduğu konuyu okudum ve bende bi kaç şey yazmak istedim...

Bunlar benim önerimlerdir ve bence dikkate alınmaldır..

1) Küfüre Çok ağır cezalar gelmeli önüne gelen küfür ediyo...
2) bazı kişiler var resmen küfür istiyo söyle söyliyim adam tahrik ediyo geçen böyle bi olayla karsılastım adama dedim senin derdin ne küfür mü istiyorsun illa söylersen cok iyi olur bugün 5 kişiye ceza aldırttım sana da aldırtayım...
3) Bu olayı gelenek hale getirmis kişilere (küfür) ip ban gelmeli ki oyunu acamasınlar...
4) Hırsızlık yapanlar sorgusuz sualsiz ip ban almalı...

simdi diyeceksiniz adama bak akıl veriyo bu yazdıklarım herkesi kapsar anneye babaya bacıya küfür yemeyi istiyorsanız halen daha bu yazdıklarım hakkında böyle düsünmenize hiç bir sey diyemem ama aile bazı kişiler için kutsaldır.

Bu ip ban işi derseniz ki zor mu bu oyunu yapabilecek kapasiteye sahip insanlar için bence hiç de zor olmamalı.

Bu işi bilmeyen kişileri bu oyunun basına getirtenler sorgulanmalı... (eğer ki bilmiyorlarsa)
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Küfür vs

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

bu konuyu sonuna kadar destekliyorum ama bir yerde yanlış yapıyorsun hırızlık yapanlar sorgusuz sualsiz ceza almal ıdiyorsun iği ozaman yapsınlar bakalım ozaman kuklacıda 1 ada mbile kalmaz kp aksarsn ada mseni keser sinirlenirsn hırsızdır direk banlanır sora o kp aksar sen dalarsn hırsızdır der sen banlanrsn ehrkez birbirlerinin adını kirletmek için hırsız diyip ellerinden gerekeni yapıyorlar inanırmısınız fısıltıda konusduklarınızı kopyalayıp paintten bile değştiriyorlar lütfen azıcık yazdıklarını kontrol eT..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Evet bencede küfüre daha ağır cezaların gelmesi lazım.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hırsızlık olayına gelelim her hırsız diyen denildiğinde ceza alınmayacak önce kontrolü yapılıp sonra ceza sistemi uygulanacak eğer senin dediğin gibi her hırsız denildiğinde ceza olursa oyunda adam kalmaz...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Genckurt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Genckurt »

eger agır cezalar verilmesi gereken durumlarda zaten veriliyor ancak oyunu oynuculardan sogutmak diil sevdirmektir amaç hesap sorumluluklarınız sizlere aittir şifrenizi korumayı güzel becerirseniz ve hırsızlıga teşebbus edenlerin fotolarını direk ikvdestek e mail atarsanız zamanla oyundaki kötü amaçlı kişiler elenir sizlerde rahat edersiniz saygılarımla
Gençkurt
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kardsim bu oyunun içinde olan sensin bu olaylar yüzünden kaç tane eski oyuncu kaybedildi farkındasın dimi sürekli oyunu bırakanlar oluyo daha nasıl sevdirilecek küfüre göz yumularak mı küfür edildiğinde "şikayet et" diyoruz adam 3 gün sus yiyo sonra aynı tas aynı hamam
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Küfür eden adama değil, küfür ettiren KILÇIK oyunculara ağır ceza verilmeli...
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/

“Genel Sohbet” sayfasına dön