Zihin Tutulması (Bana Kalırsa Garip)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ersel1905
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Zihin Tutulması (Bana Kalırsa Garip)

Mesaj gönderen ersel1905 »

Canceazi yazdı::? Arkadaşlar bildiğiniz üzere Savaşçılardaki zihin tutulmasından sonra "yetenek kullanamaz haldesiniz" gibi bir açıklamayla karşılaşılıyor peki yetenek kullanılamıyorsa "ZİHİN TOPLAMA" nasıl kullanılıyor oda bir yetenek değil mi?
Zihin Saldırısı DeMiYoRsAn şöyle açıklayım;
Zihin tutulması zihin toplama karşılıklı yeteneklerdir. aslında zihin toplama daha çok bu durumlar için var die düşünüyorum çünkü yüzde 30 oranında mı ne büyü etkilerinden kurtarıyor.
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

MasTR yazdı:
barkido yazdı:
Infecter yazdı:
katakuli yazdı:Şöyle düşün...Büyücülerin de büyü bozması var ama elektrik büyüsü atınca bir işe yaramıyor.Oyundaki denge için bunlar bence. 8-)
Büyü bozma elektrik bozabiliyor :twisted: :twisted: 8-)
doğru özellikle 3 kat hasarı önlemek için..

Elektrik hasarı direk işler çünkü şifacının asiti gibi direk ve hızlı bir etki sergiliyor ancak vurulduğumuzda karakterimizin canının yanında aldığımız elektrik etkilerini kaldırır bu da ekstra bonusları etkisiz hale getirir..Örneğin 3 kat etki- Yada meteorun zırhı düşürmesi gibi
hayır örnerğin tesla ile 1 elektrik var üzerinde onu kaldırmazsan büyücü sana çift elektrik atar 3 elektrik hasarı olur üstünde
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xSAYGINBEYx »

Ama yalnız bide şu var; durdurma atınca eli tutuldu diyor normal vuramıyorsun, ama sert ve agır vurus yapabiliyorsun bide o yandan düşünelim.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Karaxbyturk yazdı:bu arkadas kesın buyucu kesın
savascılardakı zihin tutulması olmasaydı büyücülerden kaçmak mümkünmü bi soyle bakalım
tam deparı kaldır adam krıtık bi buz atıyor duruyorsun sonra arkasındada koyuyor zihin hapsetmemine o yeteneği 15sn oturuyor kendı canını kudretını dolduruyor düşün bakalım savascının zihin tutması olmasaydı büyücülerin önüne gecilirmiydi
hayır savaşçıyım =)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

savascılardakı zihin tutulması olmasaydı büyücülerden kaçmak mümkünmü bi soyle bakalım
tam deparı kaldır adam krıtık bi buz atıyor duruyorsun sonra arkasındada koyuyor zihin hapsetmemine o yeteneği 15sn oturuyor kendı canını kudretını dolduruyor düşün bakalım savascının zihin tutması olmasaydı büyücülerin önüne gecilirmiydi

hala büycüler üstün çünkü büyü bozmasını full eden bir büyücü zihin tutlmadan kurtulabilir ;)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

efsaneottoman yazdı:

hala büycüler üstün çünkü büyü bozmasını full eden bir büyücü zihin tutlmadan kurtulabilir ;)
itemleri güzel ve rütbesi yüksek olan ve akilli ve taktik bilen bi şavaşçiyi büyücü çok zor yatirir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön