Er Meydanını Savaşırken Terketmek...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Er Meydanını Savaşırken Terketmek...

Mesaj gönderen anektod »

arkadaşlar Er Meydanından Kaçan biri ile aramızda geçen konuyu sizinle paylaşmak istedim. Resimde herşey açıkça belli oluyor. Ben razı edemedim yaptığının yanlış olduğuna siz haklı tarafı iyi bilirsiniz sıkıntı verici bir durum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

Resim

Resim
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Er Meydanını Savaşırken Terketmek...

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

bak senin bu fotoyu buraya kyoman yanlış adamın işi cıkmış ola bilir acil işi cıkmış ola bilir cıkması gerekmiş ola bilir bintane sebebi var zaten belli se nbu fotoyu paintte nbişiler yapmıssın bilip bilmeden yargılamayın kimse er meydanından durduk yere kaçmaz aksine herkez er meydanına girmeyi sever lütfen böyle şeyler görmeyelim artıq..
Resim
Resim
Resim
Resim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Er Meydanını Savaşırken Terketmek...

Mesaj gönderen anektod »

kabusxbalistikx yazdı:bak senin bu fotoyu buraya kyoman yanlış adamın işi cıkmış ola bilir acil işi cıkmış ola bilir cıkması gerekmiş ola bilir bintane sebebi var zaten belli se nbu fotoyu paintte nbişiler yapmıssın bilip bilmeden yargılamayın kimse er meydanından durduk yere kaçmaz aksine herkez er meydanına girmeyi sever lütfen böyle şeyler görmeyelim artıq..

Biz kendini bilmez insanlar değiliz, hele hele hile hurda ile uğraşacak adam hiç değiliz. Paintle sadece isimleri karaladım ki kimse rencide olmasın. Bunu düşünmekten yoksun isen, senin için yapabileceğim birşey yok. Herşey resimlerde görünüyor, konuşmalar gayet açık, seçik ve NET. Eğer birini hedef göstermek isteseydim isimleri karalamazdım. Burada olan şey herkesin başındaki bir dert ve bu konu ile alakalı bir yorum yapın ayrıntılarda bir art niyet aramayın çünkü yok!

Binyetmişbir
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)

“Genel Sohbet” sayfasına dön