***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***

Mesaj gönderen Ucube »

olcaytoo yazdı:
Ucube yazdı:Yav beyler sizin derdiniz ne ? neden sürekli birbirinizi yiyorsunuz? Nedir bu atax efelerx davası anlamadım gitti :) Ayıp değilmi yav bi oyun yüzünden bu kadar birbirinizle uğraşmaya ? :?

Ucube arkadaşım ayıbı senden öğrenecek değiliz, sayfalarca efeler hakkında yazılanlar var hiç bakıpta bilip bilmeden konu hakkında yorum yapandadır ayıp bunu bilesin bir Rowx olarak bizim efelerle neden mücadele ettiğimizi bilmemendedir ayıp.
1. Sunucuda yeniyim bilmiyor olabilirimki bilmeyede gerek yok her iki tarafta bi oyun için ne kadar alçaldığı ortada ;)
2. Her neden ne olursa olsun burada hiç kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok yaptıklarınız sadece forum kirlilğinden ibaret olup milletede gereksiz bir konu yüzünden kimsenin artistlik taslamasına gerek yok taslayamazda ! ;)
3.Sorununuzu özelden oyunda herhangi bir yerde konuşarak çözebilirsiniz. Buraya konu açmakla elinize ne geçiyor? Efelerin yada atax lerin kim olduklarını veya neden kavga ettiklerini burada o kadar kişi dinlemek zorunda değil ;)
4.Bu konular sayesnde oyun zaten yeterince sıkıcı ve keyif alamaz hale geldik neden bu ortamı düzeltemk yerine iyice kötü bir ortama sürüklenmeye çalışıyorsunuz?
5.Siz buraya konu açdınız diye efeler sunucudan gidecekmi? Ve efeler siz atax lere hakaret ettiğiniz zaman onların sizlerle uğraşmayı keseceğinemi inanıyorsunuz ?
6.Yanlış anlaşılmasın kimsenin tarafını tuttuğum falan yok gidin sorununuzu özelden oyun içerisinde toplanıp konusarak halledin.!
7.Zaten oyunda yeterince kavga küfür hat safada üstüne bide forumun bu hale gelmesi.. :? Soruyorum insanlar nerede eğlenip huzur bulacak? Forumda kavga oyunda kavga?

Not: olcay yeğen bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Ucubeye hitaben...
Yazdıkların baştan sona bir efeler taraftarı yazısı gibi duruyor, tarafsızım diyosun ama hep bizi eleştirmişsin
Row loncasıda bizim gibi efelerin en büyük düşmanıdır, her zamanda bu savaşta bizim yanımızda oldular, daha mensubu olduğun loncayıdamı tanıyamadın ?
Yaptığın çok büyük ayıp kavga ayırmaya çalışmışsın güya ama kavga taraf tutarak ayrılmaz
Tılsım sunucusuyla sancak sunucusunda açılan efeler konularını araştır, oku bak bakalım adamlar neymiş, hepsinden öncede bu kavgayı kim başlatmış ilk ?
Hepsindende önemlisi okumak zorundamıyız demişsin seni okumaya zorlayan kim ?
Forumda onlarca konu var onları oku bu konuyu okuma olsun bitsin ;)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Okumasa olmaz paşa arkadaş konu uzmanı yorum yapcakya...
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Öncelikle Loncamın düşman olduğu herhangi biri benim düşmanım olacak diye birşey yok.! Örnek vereyim Tit loncası veya titxdelikurt Row loncası titxdelikurtu sevmiyor olabilir ama ben arkadaş gibi konuşuyorum selam verir alırım ben selam veririm o da aynı şekilde alıyor. Buda normal bişeydir. Ha mesela oyunda Rowx loncası ile titx loncası savaşsa bende dalarım ama gelipde forumda hakaret etmem yada kesdim diye reklam yapmam. Ben gayet her konuda tarafsızım için rahat olsun ;) Efeler benim babamın oğulu değilki onları koruyayım onlarda hakaret ediyor dedim mesajı daha dikkatli okursan anlarsın. Bu konuyu okumama gelince forumdaki kurallara uymak zorundasın. Herkes kendi kafasına göre davransa sence burası nasıl bir ortam olur? Gerçi bu sorumun cevabı şuanki bulunduğmuz durum cevabı veriyor. Üstüne basarak sözlerim yanlış anlaşılmasın tarafsızım yanlızca tartışmalardan rahatsız oluyorum dedim. Ama belli oluyorki bazı arkadaşlar haklı olduğumdan dolayı kendi gururuna yediremiyorve altta kalmamak için sırf bazı şeyler yazmak adına sadece saçmalıyor ;) Neyse konuya dahada cevap yazmayacağım çünkü şuan bende haksz durumdaym tartsma yaratıp forumu kirletiyorum diğer oyuncuların hakkına giriyorum bu bir nevi kul hakkıdır. ;) o yüzden tartışmak istemiyorum alın konu sayfanız sizin iki tarafta yesin birbirini.

Boşuna dememişler "iylik yap denize at "

Olcaya verdiğim cevaba gelince tamamen onun ARTİST cevabına karşılık ARTİST bir cevap olmuştur. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Dıe dıe my darling!!! :mrgreen:
Row loncası sıkıldı kavgadan. :lol:
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ucube tamamen saçmalamışsın konuda bi terslik varsa forum yöneticileri ne güne duruyo ?
Rahatsız oluyosan konudan şikayet edersin olur biter
Buraya gelip tartışma yaratıcak yorumlar neden yapıyosun ?
Hem diyosunki tartışmayın ayıp hem sen ağzına geleni söylüyosun
Madem rahatsız oldun bu konudan hiçbişey yazmadan sadece "iletiyi rapor et" butonuna basıp şikayetini forum yönetimine bildirirdin ? Ama bunu yapmayıp bu şekilde yorum yazdığına göre niyetin başka..
Çok açık bi şekilde efeler sempatizanlığı yapıyosun
Sanki sana zorla okutuyolar bu konuyu, okuma arkadaşım rahatsız olucaksan
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Oceans her önüne gelene olum dediğine göre,çok kişiyede baba diyorsundur.Yorum yapmaya çalışıp kendini daha fazla madara etme.Bize kötü konuşuyorsunuz küfür ediyorsunuz derken bile hakaret ediyorsun,demekki yok seninde bizden bir farkın.En azından suskun kalsan adam sanacaklar seni.
Yok sessiz kalamam dersen içindeki sesi dinle maymunluk yapmaya devam et.
önemli not:biz klan olma derdinde değiliz loncayız lonca. :D
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

ucebee hani yukarda sıralamışsınya 1 2 3 4 5 6 7 ... diye orda yazdıklarına sende inanmıyosun sizin konularınızı gormek zorunda dılız diosun girmezsin olur biter oyunda tartışmalarınızı dınlemek zorunda dılız dıyosun yasaklarsın olur biter kaldıkı geçen gün eö de efecik keserken geldin biz gene bölgeden konusuoduk sen sesını cıkarmadın yanımızda savaştın bizle beraber sohbete katıldın ertesı gün geldin sen bölgeden birine laf çarpıp duruodun kestiler diye birine akıl vermeye kalkmadan önce / davranışlarını düzeltmesını söylemeden önce kendıne çeki düzen ver oke eğlenemiyorum huzurumuz kalmadı diyosun sabahtan akşama kadar 40 küfür 40 kavga görürsün takip etsen hea maksadın sadece bende burdayım adım forumda geçsin diye yorum yapıcaksan devam et...
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Oğuz, sen efeler'i iyi tanımıyorsun aga bunlar ilk geldiklerinde lodostu bir ton kp açlığı yaptılar bizimle savaştılar yenilgiyi hazmedemeyip ata'lara yaptıklarının aynısını bizlere yaptılar bölgeden bir ton küfür yedik, 1 level row açıp millete sövdüler falan yapmadıkları çirkeflik kalmadı. Biz yaptığımız bir toplantıda efeleri resmen düşman ilan ettik. Ve full time bunlarla ilgilendik lodos klanında dolaşamaz hale geldiler. Çareyi arz olmakta buldular.
Atalar mücadelelerinde haklıdır.
Umarım siz de efeleri arz klanından temizlersiniz :)

Konu kapanmıştır..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Melankolik yazdı:Oğuz, sen efeler'i iyi tanımıyorsun aga bunlar ilk geldiklerinde lodostu bir ton kp açlığı yaptılar bizimle savaştılar yenilgiyi hazmedemeyip ata'lara yaptıklarının aynısını bizlere yaptılar bölgeden bir ton küfür yedik, 1 level row açıp millete sövdüler falan yapmadıkları çirkeflik kalmadı. Biz yaptığımız bir toplantıda efeleri resmen düşman ilan ettik. Ve full time bunlarla ilgilendik lodos klanında dolaşamaz hale geldiler. Çareyi arz olmakta buldular.
Atalar mücadelelerinde haklıdır.
Umarım siz de efeleri arz klanından temizlersiniz :)

Konu kapanmıştır..
Teşekkürler
Bu yorumun üzerine daha fazla laf söylemek yakışmaz :)
Dumansız hava sahası operasyonuna devam :)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön