arkadaşlar bana yardım edermisiniz
arkadaşlar bana yardım edermisiniz
öncelikle merhaba ben ikv yeni başlayacağım bana oyundan yaşadığınız deneyimleri söylermisinz ben savaşçı açmak istiyorum.ve savasşçıyı 49 lvl e kadar nasıl doğru düzgün bir çar yapabilirim bana 1 lvlden 49 lvle kadar bir yol gösterin yanlış şeyler yapmak istemem.Eskidende ikv oynuodum ama 39 sınırı varken nic:KIROBÜYÜDÜ herneyse dediğim gibi bana neyi ne yapıp urban fln ne giyem her türlü yolu gösterirmisinz bir eğitim olarak lütfen bakın üşenmeden yazdım değsin bari
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Re: arkadaşlar bana yardım edermisiniz
son olarakda yetenekleri nasıl vermeliyim
Nagıp nagıp şöle yap azcık araştır formu en net cevabı orda bulursun kıyafete gelince 30-40 (alman) 40-49 (urban vs.)
ŞEREFTİR BAYRAK !
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
Dostlarımız, ölüme gidiyoruz
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
Dostlarımız, ölüme gidiyoruz
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!
- sonkanarz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-10 lvl arası çokta iteme gerek yok ama tüm puanlarını sert vuruş a vermeni önerırım 7 levele geldıgınde 15 olacaktır geriye kalan 3 levelde puanları harcama biriktir 10 levele kadar 10 levele geldiginde biriktirdiğin puanların 1 tanesini kışkırtmaya versen iyi olur dierlerini 20 ye kadar full dikkat dağıtmaya
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20-30 item almaya şimdi başlıyalım
adalı emsali ve meteorit item al 20-25 lerde civarı levellerde olunca al 30 a geldiginde 30-34 e kadar eskı arkadaşları icadı item al 30 levelde full sakınma gerçekten savaşçıların en önemli yetenegi... olmassa olmazıdır sakınma açmassan büyücüden takır takır yersin büyüleri.... canavar keserkende çok işine yarayacaktır. 35 oldugun zaman almanları al dier eski max hasar itemlerını satmaya başla alman kritik olursa çok iyi olur zaten senın itemlerin %25 ini oyun karşılayacaktır Karakürkten alman krıtık balta dev anadan alman conk item (max hasar+ savunma) verecektir ve birçok hasar asit , hasar zehir,hasar elektrik, hasar ateş ıtemlerde dagıtacaktır görevlerden ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
40-49 da ise çok önemli bir döneme başlarız agahın teşkılatından ayrılıp artık yeraltına hizmet vermeye başlarız ve hayla arzuhalcinin baş belası görevleri devam eder herneyse 40 levelde almanlarla 44 e kadar devam 44 te almanları satıp urban almaya başlıyıcaz bu 49 a kadar yeter ama ben illaha uçucam 2-3 vuruşta canavarları indiricem diyorsanız Yücelen yani en yüksek hasar veren max hasar itemini alıcaksınız ve bu iş burda biter bi bakmısız 49 olmusuk aaaa!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada Çok önemli bir bilgi: 49 olduktan sonra canavarlar ne isime yarıcak Er meydanına çatışıcam para kasıcam item kazanıp satıcam diosanız Savaşcılara iyi vurmak icin hasar dizeceksiniz fakat max hasar deil Hasar elektrik hasar ateş vb vb... ama ben şifacılara büyülere ve canavarlara iyi vurmak ıstıyorum dıyorsanız ozaman max hasarlarla yola devam arkadaşlar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şöle bir soru olursa kardeşim yücelen urban adalı emsali meteor eskı arkadaşları ıtem hasar artırııcı ıtem demıssın nedır bunlar? Bunlar en çok hasar veren max hasar lar ın adıdır en çok hasar verenler büyükten kucuge şöyledir
YÜCELEN-URBAN-ALMAN-ESKİ ARKADAŞLARI-METEORİT-ADALI EMSALİ-HASAR ARTIRICI item diye olur.
1-10 lvl arası çokta iteme gerek yok ama tüm puanlarını sert vuruş a vermeni önerırım 7 levele geldıgınde 15 olacaktır geriye kalan 3 levelde puanları harcama biriktir 10 levele kadar 10 levele geldiginde biriktirdiğin puanların 1 tanesini kışkırtmaya versen iyi olur dierlerini 20 ye kadar full dikkat dağıtmaya
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20-30 item almaya şimdi başlıyalım
adalı emsali ve meteorit item al 20-25 lerde civarı levellerde olunca al 30 a geldiginde 30-34 e kadar eskı arkadaşları icadı item al 30 levelde full sakınma gerçekten savaşçıların en önemli yetenegi... olmassa olmazıdır sakınma açmassan büyücüden takır takır yersin büyüleri.... canavar keserkende çok işine yarayacaktır. 35 oldugun zaman almanları al dier eski max hasar itemlerını satmaya başla alman kritik olursa çok iyi olur zaten senın itemlerin %25 ini oyun karşılayacaktır Karakürkten alman krıtık balta dev anadan alman conk item (max hasar+ savunma) verecektir ve birçok hasar asit , hasar zehir,hasar elektrik, hasar ateş ıtemlerde dagıtacaktır görevlerden ...
40-49 da ise çok önemli bir döneme başlarız agahın teşkılatından ayrılıp artık yeraltına hizmet vermeye başlarız ve hayla arzuhalcinin baş belası görevleri devam eder herneyse 40 levelde almanlarla 44 e kadar devam 44 te almanları satıp urban almaya başlıyıcaz bu 49 a kadar yeter ama ben illaha uçucam 2-3 vuruşta canavarları indiricem diyorsanız Yücelen yani en yüksek hasar veren max hasar itemini alıcaksınız ve bu iş burda biter bi bakmısız 49 olmusuk aaaa!
Bu arada Çok önemli bir bilgi: 49 olduktan sonra canavarlar ne isime yarıcak Er meydanına çatışıcam para kasıcam item kazanıp satıcam diosanız Savaşcılara iyi vurmak icin hasar dizeceksiniz fakat max hasar deil Hasar elektrik hasar ateş vb vb... ama ben şifacılara büyülere ve canavarlara iyi vurmak ıstıyorum dıyorsanız ozaman max hasarlarla yola devam arkadaşlar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şöle bir soru olursa kardeşim yücelen urban adalı emsali meteor eskı arkadaşları ıtem hasar artırııcı ıtem demıssın nedır bunlar? Bunlar en çok hasar veren max hasar lar ın adıdır en çok hasar verenler büyükten kucuge şöyledir
YÜCELEN-URBAN-ALMAN-ESKİ ARKADAŞLARI-METEORİT-ADALI EMSALİ-HASAR ARTIRICI item diye olur.
Klan:Arz
Lonca:Texas
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
peki bu itemleri alırken nasıl para kasmalıyım ve ikv için kaç saat onlıne olmam lazım (en az)
- sonkanarz
- İri Fare Avcısı
maden başı duracaksın düşen madenleri sata sata 3-5 m 8-10 m paralar çatr çatr gelıcek ıkvde maden cekeceksen 5 dakkada bir cıkıyor benm bıldıgım 5 dk da bır oyuna gır ıtemlerı topladıktan sonra kasdur145 yazdı:peki bu itemleri alırken nasıl para kasmalıyım ve ikv için kaç saat onlıne olmam lazım (en az)
Klan:Arz
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Arkadaşın söylediklerine katılıyorum.
Eğer itemleri 40 lvl e kadar bu şekilde yapabilirsen senin için iyi olur.
40 lvl den sonra önemli ve bir o kadarda zor görevler seni bekliyo.
Zor görevleri(Dişi örümcek-Solucan-Gümüş Akrep) ve iflise kadar meran görevlerini
lvl linde yapmaya dikkat et.Heleki İpek ve Latex görevlerini tam lvl lerinde yap.
Ki maximum exp i alabilesin(27 exp).
İtem konusuna gelicek olursak.
40+49 arası max+hasar itemlerinin %25 ini zaten görevler vericek.
40 lvl den başlayarak item kasmalısın.
Urban max olduğu için makbuldür.
Daha üst seviyelere geçtikce Yücelen ler düşmeye başlar.Tabi şanslıysan.
Hasar + asit Hasar+ elektirik vb. itemlerde az da olsa işini görür.
Sana başlayacağın yeni kulvarda başarılar dilerim.
Eğer itemleri 40 lvl e kadar bu şekilde yapabilirsen senin için iyi olur.
40 lvl den sonra önemli ve bir o kadarda zor görevler seni bekliyo.
Zor görevleri(Dişi örümcek-Solucan-Gümüş Akrep) ve iflise kadar meran görevlerini
lvl linde yapmaya dikkat et.Heleki İpek ve Latex görevlerini tam lvl lerinde yap.
Ki maximum exp i alabilesin(27 exp).
İtem konusuna gelicek olursak.
40+49 arası max+hasar itemlerinin %25 ini zaten görevler vericek.
40 lvl den başlayarak item kasmalısın.
Urban max olduğu için makbuldür.
Daha üst seviyelere geçtikce Yücelen ler düşmeye başlar.Tabi şanslıysan.
Hasar + asit Hasar+ elektirik vb. itemlerde az da olsa işini görür.
Sana başlayacağın yeni kulvarda başarılar dilerim.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom