2 HAFTA İÇİNDE NE OLDUĞUNU BİLEMDİĞİM 3. DEFA SUSUTURULUYORUM BUGÜN YİNE SUSUTURULDUM VE HİÇ BİR OLAYLA KARŞILAŞAMDIĞIM HALDE. BU OYNU YAKLAŞIK 3.5 YILDAN BU YANA OYNUYORUM BİRİ BU OYUNDA EĞER GERÇEKTEN TANIDIKLARI İLE BİR YERLERE GELİYORSA YAPTIĞINIZ ŞEY HİÇ AMA HİÇ GÜZEL DEĞİL. KİMSEYE BİRŞEY DEMEDİM VE KUFUR ATMADIĞIM HALDE 3 KERE ARD ARDA SUSUTURMA ALIYORUM VE BAŞKA BİR ARKADAŞIMINDA HESABI BLOKLANIYOR YA BİRİLERİ BİZİ HATAMIZ OLMADAN ŞİKAYET EDİYOR YADA YÖNETİM HAKSIZLIK YAPIYOR
OYUNDA HAK HUKUK VARSA EĞER, BİRİ BANA BU OLAYI AÇIKLASIN. BEN ÇOK SIKILMAYA BAŞLADIM BANA CEZAMI NEDENİNİ SÖYLESİN BİRİ GERÇEKTEN SIKILMAYA BAŞLADIM ESKİDEN YÖNETİCİLER CEZA VERDİKLERİNDE NEDENİNİDE AÇIKLARDI NE OLDU OYUNDA DEĞİŞEN NEOLDU SÖYLEYİNDE BİZDE BİLELİM
YOKSA OYUNDAN TANIDIKLARIN RİCASIYLAMI SUSUTURULUYORUZ
SADECE BANA NEDENNİNİ AÇIKLAYIN VE DİLEDİĞİNİZ KADAR SUSTURUN AMA EĞER BURDA ADALET VARSA BENDE O ADALETİ KULLANMAYI BİLİRİM BU OYUNDA NASILKİ BİZLER ŞİKAYET EDİLİYORUZ BİZİ HAKSIZ YERE SUSUTURANLARIN BİZE AÇIKLAMASINIDA İSTİYORUZ 3 DEFA ARD ARDA SUSUTURMA SANIRIM BİRAZ ŞÜPHELİ
SAYIN VE SAYGI DEĞER YETKİLİLER BU GÜNE KADAR OYUNDA YETKİLİLERİ DAİMA SAVUNDUM BUNDAN SONRADA ÖYLE KALMASINA İZİN VERİN VE BU OYUNDA OYUN OYNAYAN OYUNCULARIN NEDEN SORUSUNA Bİ CEVAP VERİN
saygılarımla...
(Not: istanbul@mynet.com adresinden şikayetinizi yazın diye bir gerekçeyle gelmeyin bakın şikayet ve ceza itiraz kısmına orda bulursunuz zaten.!)
BİRİ BU SUSTURMA SERİSİNE CEVAP VEREBİLİRMİ .?
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BİRİ BU SUSTURMA SERİSİNE CEVAP VEREBİLİRMİ .?
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Re: BİRİ BU SUSTURMA SERİSİNE CEVAP VEREBİLİRMİ .?
GEREKEN yapılmıştır YETKİLİLERE teşekkürler
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

QSOMEGOSALENQ yazdı:GEREKEN yapılmıştır YETKİLİLERE teşekkürler
SADECE BANA NEDENNİNİ AÇIKLAYIN VE DİLEDİĞİNİZ KADAR SUSTURUN AMA EĞER BURDA ADALET VARSA BENDE O ADALETİ KULLANMAYI BİLİRİM BU OYUNDA NASILKİ BİZLER ŞİKAYET EDİLİYORUZ BİZİ HAKSIZ YERE SUSUTURANLARIN BİZE AÇIKLAMASINIDA İSTİYORUZ 3 DEFA ARD ARDA SUSUTURMA SANIRIM BİRAZ ŞÜPHELİ
Sabah 09:31 de isyan ediyon aradan yarım saat sonra gereken yapılmıştır diyon o kadar yazıyı yazıyon ve diyonki ben neden ceza alıyorum ve küfür etmedigim halde neden boyle yapılıyor yoksa birilerin tavsiyesi üzerinemi yapılıyor diye yöneticlere sesleniyorsun ama gel gelelim yarım saat sonra sen bile açıklama yapmadan gereken yapılmışıtr diyon
Simdi bu ne oluyor simdide ben sana isyan edem senin tanıdıgın kimselermi varsa yöneticler gerekeni yaptı açıklama yapmak zorundasın ?
Yok degilim diyorsan sen bilin forumu kirletme derim.
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kimse açıklama yapmak zorunda değil 
sorun nasıl çözüldü kimseyi ilgilendirmez önemli olan sorunun çözülmüş olması
ben de daha önce susturuldum mail geldi gelen maile itiraz ettim ve susturma 1 saat içinde açıldı buna benzer bir durum olması muhtemel
umutun o sinirle yönetici ve yönetici dostlarına bir takım ithamlarda bulunması olayın verdiği sinirden kaynaklanıyordur
yoksa GM lerimiz bizleri haksız yere susturmazlar
son olarak forum bizim olduğundan istedğimiz gibi kirletiriz
bi durum olursa forum yetkilisi müdahale eder panik yapmanızı isyan etmenizi gerektiren bir durum yok 
sorun nasıl çözüldü kimseyi ilgilendirmez önemli olan sorunun çözülmüş olması
ben de daha önce susturuldum mail geldi gelen maile itiraz ettim ve susturma 1 saat içinde açıldı buna benzer bir durum olması muhtemel
umutun o sinirle yönetici ve yönetici dostlarına bir takım ithamlarda bulunması olayın verdiği sinirden kaynaklanıyordur
yoksa GM lerimiz bizleri haksız yere susturmazlar
son olarak forum bizim olduğundan istedğimiz gibi kirletiriz
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta