Titxaybala yazdı:Selam arkadaşlar, malum annemin rahatsızlığı nedeniyle oyuna bir hafta kadar ara verdim önümüzdeki hafta görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Bel ki burada yazı yazmam pek doğru değil yalnız bu duruma üzülenlerden biride benim.
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..
Titxaybala yazdı:Selam arkadaşlar, malum annemin rahatsızlığı nedeniyle oyuna bir hafta kadar ara verdim önümüzdeki hafta görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Bel ki burada yazı yazmam pek doğru değil yalnız bu duruma üzülenlerden biride benim.
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..
Karagumruk
Lonca sayfamız, uygunsuz yazılar hariç herkesin yorumuna, olumlu yada olumsuz tepkisine açıktır, ayrıca dileklerinden ötürü Göksu arkadaşımız adına teşekkür ederim.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
kimse birşey bilip bilmeden konuşmasın ve arşivleri incelesin bir tarih kurumu başkanı kürtlerin türk olduuğunu kürt alevilerin de ermeni olduğunu söyleyince neden görevden alındı???cevabı bu ülkeyi bölmek isteyenler bunun duyulmasını istemiyorlar...
Efsane VS ci, Tit Loncası Başkan yardımcısı, Titxpolis uzunca bir aradan sonra oyuna dönmüştür, kendisine hoş geldin der, sunucumuza hayırlı olmasını dilerim.
Tit Loncası Adına...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Yaklaşık 2 ay önce Titxşimal'in(Kızılyangın) loncanızdan çıktığını hala ne diye onu listenizde tuttuğunuzu söylemiştim.
Siz de bana hayır o hala bizim loncamızda demiştiniz.
Çirkefliğin lüzumu yok ne diye hala listenizde tutuyorsunuz?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem