Bana sorsanız gayet normal bir durum, sonucta arkadasımız istediği nickle oynayabilir fakat böle olmasa daha iyi olurdu.(yani her ne kadarda bazı kurallar çiğnenmiş olmasada arkadaslarımızın dediği gibi küçük yastaki çocuklarında bu oyunu oynadıgını unutmamak gerekir)
sanki bu konu birazda reklam kokuyor
-sizcede öle değilmi
Refik ! Rica ettim kırmayan sağolsun.. Bu muhalefete bir son vermek gerekiyor artık.. Açıkçası adam resmen nickini pazara çıkarmış reklamını yapıyor bunun nedenide baya ilgi toplamak bu tip provake kokan konularda ben hiçbir dostumun imzasını görmek istemiyorum burada hepimizin konuyu açan adama gereken tepkiyi göstermemiz gerekiyor yaptığı tamamen reklam...
İsmini bile ağzıma almaktan utandığım şahsiyet ; insanların iletişimlerini sarsan bu konuyu gereksiz olduğu halde foruma açıpta sırf kendi reklamını yapabilmek uğruna insanların birbirine düşmelerini zevkle desteklemenden açıkçası tiksindim o nickle kendine bir komiklik imajı yarattığını düşünüyorsun biraz daha geniş düşün bence.. terbiyesizleşmeyede gerek yok insanlaş.
Bu oyun çok geniş oyuncu kitlesine sahip 12 yaşında kardeşlerimizde oynuyor 40 ila 50 yaşında saygı değer büyüklerimizde.. Senin annen veya ablalarında bu oyunu oynasaydı ve aynı hareketi bir başkası yapmış olsaydı sence ailenin bu tip nick taşıyan biriyle aynı ortamı paylaşmasına gözünü yumarmıydın ?? Sanmıyorum ki yumardın o yüzden aklını başına toplasan iyi edersin. Böyle gereksiz gereksiz konular açıpta forum sakinlerinin huzurunu bozmak hoş değil ! Sosyal olan bir insan bunu asla yapmazdı.
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Refik ! Rica ettim kırmayan sağolsun.. Bu muhalefete bir son vermek gerekiyor artık.. Açıkçası adam resmen nickini pazara çıkarmış reklamını yapıyor bunun nedenide baya ilgi toplamak bu tip provake kokan konularda ben hiçbir dostumun imzasını görmek istemiyorum burada hepimizin konuyu açan adama gereken tepkiyi göstermemiz gerekiyor yaptığı tamamen reklam...
İsmini bile ağzıma almaktan utandığım şahsiyet ; insanların iletişimlerini sarsan bu konuyu gereksiz olduğu halde foruma açıpta sırf kendi reklamını yapabilmek uğruna insanların birbirine düşmelerini zevkle desteklemenden açıkçası tiksindim o nickle kendine bir komiklik imajı yarattığını düşünüyorsun biraz daha geniş düşün bence.. terbiyesizleşmeyede gerek yok insanlaş.
Bu oyun çok geniş oyuncu kitlesine sahip 12 yaşında kardeşlerimizde oynuyor 40 ila 50 yaşında saygı değer büyüklerimizde.. Senin annen veya ablalarında bu oyunu oynasaydı ve aynı hareketi bir başkası yapmış olsaydı sence ailenin bu tip nick taşıyan biriyle aynı ortamı paylaşmasına gözünü yumarmıydın ?? Sanmıyorum ki yumardın o yüzden aklını başına toplasan iyi edersin. Böyle gereksiz gereksiz konular açıpta forum sakinlerinin huzurunu bozmak hoş değil ! Sosyal olan bir insan bunu asla yapmazdı.
tamam arkadaşım bir insanın fikri ne ise zikride o olur mademki seni değiştiremeyecez bildiğini okumaya devam et.
Birçok oyuncu isimlerini secerken ya birşeylerden esinlenerek ya kulağa hoş gelen yada bir anlam yüklemek maksadı ile açar bunlardan hangisi sana uyuyor bunu tahmin etmek okadar zor olmasa gerek.