İsmim ile ilgili.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fesih
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İsmim ile ilgili.

Mesaj gönderen Fesih »

Bana sorsanız gayet normal bir durum, sonucta arkadasımız istediği nickle oynayabilir fakat böle olmasa daha iyi olurdu.(yani her ne kadarda bazı kurallar çiğnenmiş olmasada arkadaslarımızın dediği gibi küçük yastaki çocuklarında bu oyunu oynadıgını unutmamak gerekir)

sanki bu konu birazda reklam kokuyor
-sizcede öle değilmi ;)

saygıalrımla...
^^Fesihxx^^Fesih^^House^^
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

doorss yazdı:
aQuaLand yazdı:
doorss yazdı:tmm sız haklısınız ben bırsey bılmıyorum taş devrınde yasıyorum 11 yasındayım

siz haklısınız.......

Fikirlerini değiştirmek gibi bir niyetim yokdu, haklı bulmanada ayrıca sevindim

fıkrımın degıstıgı yok

bu sadece alaycı bır cvb ..

Alay etme anlayışın zekanla doğru orantılıymış :P :P :P
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen doorss »

aQuaLand yazdı:
doorss yazdı:
aQuaLand yazdı:
doorss yazdı:tmm sız haklısınız ben bırsey bılmıyorum taş devrınde yasıyorum 11 yasındayım

siz haklısınız.......

fıkrımın degıstıgı yok

hasan'ın hatrı ıcın konuya artık cvb vermıyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

o ne ya öyle cocukmusunuz ne meraklısınız siz öyle prezerlatif :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

doorss yazdı:
aQuaLand yazdı:
doorss yazdı:
aQuaLand yazdı:

siz haklısınız.......

fıkrımın degıstıgı yok

hasan'ın hatrı ıcın konuya artık cvb vermıyorum...
Verebilecek bir cevabında olduğunu sanmıyorum. Üstelik ne yapmaya çalıştığınıda anlamış değilim kendinle çelişiyorsun dön bak tüm yorumlarına.

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Anket yapalım Herkez bunu nicki oyunda beyenip begenmedigi yazsın son süre koyalım Bide
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

Refik ! Rica ettim kırmayan sağolsun.. Bu muhalefete bir son vermek gerekiyor artık.. Açıkçası adam resmen nickini pazara çıkarmış reklamını yapıyor bunun nedenide baya ilgi toplamak bu tip provake kokan konularda ben hiçbir dostumun imzasını görmek istemiyorum burada hepimizin konuyu açan adama gereken tepkiyi göstermemiz gerekiyor yaptığı tamamen reklam...
İsmini bile ağzıma almaktan utandığım şahsiyet ; insanların iletişimlerini sarsan bu konuyu gereksiz olduğu halde foruma açıpta sırf kendi reklamını yapabilmek uğruna insanların birbirine düşmelerini zevkle desteklemenden açıkçası tiksindim o nickle kendine bir komiklik imajı yarattığını düşünüyorsun biraz daha geniş düşün bence.. terbiyesizleşmeyede gerek yok insanlaş.
Bu oyun çok geniş oyuncu kitlesine sahip 12 yaşında kardeşlerimizde oynuyor 40 ila 50 yaşında saygı değer büyüklerimizde.. Senin annen veya ablalarında bu oyunu oynasaydı ve aynı hareketi bir başkası yapmış olsaydı sence ailenin bu tip nick taşıyan biriyle aynı ortamı paylaşmasına gözünü yumarmıydın ?? Sanmıyorum ki yumardın o yüzden aklını başına toplasan iyi edersin. Böyle gereksiz gereksiz konular açıpta forum sakinlerinin huzurunu bozmak hoş değil ! Sosyal olan bir insan bunu asla yapmazdı.
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

Urukhai yazdı:Refik ! Rica ettim kırmayan sağolsun.. Bu muhalefete bir son vermek gerekiyor artık.. Açıkçası adam resmen nickini pazara çıkarmış reklamını yapıyor bunun nedenide baya ilgi toplamak bu tip provake kokan konularda ben hiçbir dostumun imzasını görmek istemiyorum burada hepimizin konuyu açan adama gereken tepkiyi göstermemiz gerekiyor yaptığı tamamen reklam...
İsmini bile ağzıma almaktan utandığım şahsiyet ; insanların iletişimlerini sarsan bu konuyu gereksiz olduğu halde foruma açıpta sırf kendi reklamını yapabilmek uğruna insanların birbirine düşmelerini zevkle desteklemenden açıkçası tiksindim o nickle kendine bir komiklik imajı yarattığını düşünüyorsun biraz daha geniş düşün bence.. terbiyesizleşmeyede gerek yok insanlaş.
Bu oyun çok geniş oyuncu kitlesine sahip 12 yaşında kardeşlerimizde oynuyor 40 ila 50 yaşında saygı değer büyüklerimizde.. Senin annen veya ablalarında bu oyunu oynasaydı ve aynı hareketi bir başkası yapmış olsaydı sence ailenin bu tip nick taşıyan biriyle aynı ortamı paylaşmasına gözünü yumarmıydın ?? Sanmıyorum ki yumardın o yüzden aklını başına toplasan iyi edersin. Böyle gereksiz gereksiz konular açıpta forum sakinlerinin huzurunu bozmak hoş değil ! Sosyal olan bir insan bunu asla yapmazdı.

bravo
Resim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

tamam arkadaşım bir insanın fikri ne ise zikride o olur mademki seni değiştiremeyecez bildiğini okumaya devam et.
Birçok oyuncu isimlerini secerken ya birşeylerden esinlenerek ya kulağa hoş gelen yada bir anlam yüklemek maksadı ile açar bunlardan hangisi sana uyuyor bunu tahmin etmek okadar zor olmasa gerek.

Binyetmişbir - Boğachan -Ezberbozan - Teğmen
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu konuya bir kilit vurulsa artık :)

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön