Karakter Aktarmada Sorun - Hata.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Karakter Aktarmada Sorun - Hata.

Mesaj gönderen kaBocNn »

TTnet'ten Sobee hesabıma karakterlerimi aktarmaya çalıştım az önce. Fakat transfer edilecek kullanıcı hesabına TTnet hesabımı yazınca Girmiş olduğunuz Sobee kullanıcısı; 050-------- Kuklaci sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor. Çok garip Bir Hata. Düzeltirseniz sevinirm.

Bazı arkadaşlar karakterinle sunucuya girersen düzelir diyebilirler. Fakat Ben TTnet Hesabından karakterimi aktarmak istiyorum. Karakterimin Sobee hesabında olmadığını belirtiyor. İlgilenirseniz çok güzel olur.
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Karakter Aktarmada Sorun - Hata.

Mesaj gönderen kaBocNn »

Açıklama yapabilecek birisi yokmu ?.

Birşey daha denedim. Bir karakter açtım. Karakter transfer formunu doldurdum. Gene aynı şeyi söyledi. Desteğede gönderiyorum şuan.
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sheytanist »

kaBocNn yazdı: TTnet'ten Sobee hesabıma karakterlerimi aktarmaya çalıştım az önce. Fakat transfer edilecek kullanıcı hesabına TTnet hesabımı yazınca Girmiş olduğunuz Sobee kullanıcısı; 050-------- Kuklaci sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor. Çok garip Bir Hata. Düzeltirseniz sevinirm.

Bazı arkadaşlar karakterinle sunucuya girersen düzelir diyebilirler. Fakat Ben TTnet Hesabından karakterimi aktarmak istiyorum. Karakterimin Sobee hesabında olmadığını belirtiyor. İlgilenirseniz çok güzel olur.

Çarını aktarmak istediğin sobee hesabı ile bir kere Kuklacı sunucusuna gir.Garanti olsun diye 1 Level çar aç sonra çık aktarımı yap.Sorun düzelecektir.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Bende denedim ama bende aynı sorunla karşılaştım Çarımı aktarıcağım hesapla 1 kere girmen lazım diyor ama ben 1000 kere Onla oyuna girdim Yönetim bu Hatayı düzeltirse seviniriz..
Kullanıcı avatarı
Tmasxconqueror
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Tmasxconqueror »

Transfer Edilecek Kullanıcı Hesabınız :[/color] ( Buraya oyuna mynet hesabıyla girilen üye adınızı yazın)
Transfer Edilmesini İstediğiniz Hedef Hesabınız :[/color] ( Buraya karakterinizi aktaracak olduğunuz sobe yada ttnet üyeliğini yazın)
Tмasxcσnqueяσя...
Tмasxcσnqueяσяx...

Suηucu :[/color] TıLsıм
KLaη:[/color] Aяzıη ςσcuкLaяı
Lσηca:[/color] T-мas [Tüяк Masтєя]

AsLaηLaя тaтiLє ςıкıηca мaγмuηLaя кєηdiηi кяaL єdєяLєя . . .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön