Burak Özer.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Gokxayna
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Burak Özer.

Mesaj gönderen Gokxayna »

biyere gideni mıncıklarım :) abiş ben varım nan burda :) siz oyuna başlarken az bucuk ben kasmıstım sizi :D

siz item fln istiyosanız elimden geleni yapıcam ben geri döndüm sizi oyunda görmeyi seviyorum :):)

Ayarlarık bişiler siz durun hele ;)
Gökxayna

Resim
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
Kullanıcı avatarı
empty61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen empty61 »

adam olan abı al ıtemlerını qerı ozur dılerım der adam olmayan da boyle konuyu facebook ta paylasıp ıtemlerle keyıf catar.

Sabah da nafile ile speedxracer i yanyana qördüm Nafile (Eylül) buragın sevqılısıymıs.Sabah beraberdıler burak naber dedım dedı burak artık yok bu ne bıcım ıs ??
apidRa
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Bazılarının emek hırsızlığı çok hoşuna gidiyor son günlerde , kendi emekleriyle birşeyler yapamayınca.Dostlarının güvenini sağlayınca alıyor itemleri.Şimdi kim bilir hangi yeni karakteri kasıyordur , böylelerini o kadar çok gördüm ki .İtemleri çalıp , yeni karakter açan.Ve emin olun bunlara destek çıkan abileride var.Onlarda oyunda güçlü sağlam adam bildiğimiz kişiler.O kişilerin ismini vermeyeceğim ama sırf oturdukları yer birbirlerine yakın diye birlikte hırsızlık yapan çok kişi var.Tehdit gibi algılanmasın da , Allaha şükür bilgisayar bilgimiz var , istesem istediğimin charını elde ederim amma velakin , kul hakkına girecek bir adam değilim.Kendi emeğimle yaparım her şeyi.Kendi emeğimle bir yere gelememişsem bile milletin karakterine falan sulanmam.Bir karakteri çalmam , eğer ileride böyle bir durum söz konusu olursa çaldığımı söylerim ama akıllanması içindir , charınıda itemlerinide ellemeden geri veririm.Sizin çok hoşunuza gidiyor böyle şeyler yapmak.Bir şey elindeyken bile başkasınınsa teslim edeceksin o itemi.Zamanında bizdede oldu 4 gün 5 gün başkasının itemlerinin bizde durduğu oldu ama hangisini vermemişim , hepsini geri verdim.Bizim de güvendiklerimiz oldu , şuana kadar yamuk çıkmadı sağolsunlar.
Benden size bir nasihat , tam tanımadığınız kişilere güvenmeyin.Tam tanırsınız o bile sizi satarsa , o karaktersizin en önde gidenidir.Benim başıma böyle bir olay gelse , emin olsam onun çaldığından telefonunu vesaire bilsem o adamı sırf akıllandırmak için peşine düşerim.Ee tabi böyle çalanlar genellikle "velet"diye adlandırdığımız , yaşları büyük olsa bile zekaları veletleşmiş kişiler olduğu için akıllandırmak iyi gelir.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
makaveli06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen makaveli06 »

İfrit'le kaynaştın velet cehennemde yerin hazır başkasının itemleriyle caka sat g.tün önce gidenisin :P
Benim yaşım küçük ama misket sende...
makaveli06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen makaveli06 »

Anlayana sivri sinek saz anlamayana havan topu az :D
Benim yaşım küçük ama misket sende...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Melankolik yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Speedxracer Nightkiss ve Tuğraxburak.... Aynı kişi... Dilimizde tüy bitti bu çakalların isimlerini deşifre ederken, sahip çıkıyorsunuz sonuçlarını hesap etmiyorsunuz. Sakalımız yok sözümüz dinlenmiyor, ama ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir, devam edin.

Neyi deşifre ediyorsun ki ?
Tuğraxburaközer'in speedxracer olduğunu bilmeyen mi vardı?
o ben speedxracer değilim demedi ki?

Kamil, Nightkıss diye biri yok diyorum, burak denen veled arkadaşımla ortaktık yok sabah ben akşam o takılıyorduk, o soydu vb. yazılar yazmış, öyle biri yok diyorum, kendi yazdı kendi oynadı, ama sende nerde o beyin...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

bu çocuk hiç insan olmayı beceremeyecek..
hani her fırsatta tekrarladığı bi söz var ya anan avutamamış baban büyütememiş diye bu söz en başta senin için geçerli belli ki evde baban annene karşı böyle konuşuyordu ve sen onlardan kaptın bu davranışlarını..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

yav boş verin artık giden gitti bundan sonra gözümüzün önüne bakalım en baştada dediğim gibi aramaza herkesi almayalım dedim her önümüze geleni adam sandık ta ne oldu buyrun hesabı ortada biz 4 ümüz yeteriz ha burak sanda diyecek tek lafım var adam gibi çık deki abi ben çaldım bizde diyelim helali hoş olsun ama gardaşlığın bu kadarmış eyvallah yolun açık olsun deriz inan kızmak ta bu kadar ama inkar etmen seni daha da alçaltıyo gözümüzde
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Burak beni itemler de gitmiş sanırım tam yazını okumadım biliyon uzun yazıları okumam..
Kim kimin itemini çaldı la sen mi çaldın #@!? senin :D Kızmam ben sana bunu bil 8-)
Bir kaç itemin lafını etmiyecemi biliyorsun alt tarafı 25om felan tutar itemler..

Nese,Orhan ve taloyu patlatmışsın ona üzüldüm onlar senin abin la #@!? :(
Sadece benimkileri alsan bari qq sana.. :geek:
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CyBeRxLe0o0o0o »

Sanalkorkun yazdı:Burak beni itemler de gitmiş sanırım tam yazını okumadım biliyon uzun yazıları okumam..
Kim kimin itemini çaldı la sen mi çaldın #@!? senin :D Kızmam ben sana bunu bil 8-)
Bir kaç itemin lafını etmiyecemi biliyorsun alt tarafı 25om felan tutar itemler..

Nese,Orhan ve taloyu patlatmışsın ona üzüldüm onlar senin abin la #@!? :(
Sadece benimkileri alsan bari qq sana.. :geek:
bnarrtık dynmc küfür etmek isityorum #@!? çocugu burak eğer itemler sendeyse ecdadını #@!? #@!? çocugu milletle dost oldun posta yaptın gdr yptn en snda dost bild.klerine kalitesiz bir senaryo .ile kndrmaya calısıyosun #@!? seni gavvatın enii daha 2 gun önce prm var dedin her şey oratda #@!? kfası ne sana ne de sevgiline rht yoq

“Genel Sohbet” sayfasına dön