£® Méydanı Hk.
£® Méydanı Hk.
Arkadaşlar buqün ilk defa Em'e ( Er meydanı'na ) qirdim.Karizmamda full dü.Yeraltı çıkmadan önce bir kere daha Em'e qirmiştim o zaman adam kesince kp geliyordu.Ama şimdiki Em lerde neden kp gelmiyor.Ama aga kestiğimiz adamları bi görseniz varya k.p ye boğulurdunuz.Hepsi 2 Yıldız Mavi - Yeşil.Keşke kp gelseydi.Lütfen arkadaşlar Em'de iken kp gelmiyormu ? Neden ? Soruma cevap lütfen saygılarımla...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Re: £® Méydanı Hk.
Ohoo kardeş sen kaç yıL gerıdesın ya
Hanqı çagda yaşıyorsun bırade
4-5 ay oldu Kp' lı emlerın kaldırıldıgı..Şuan ödüllü er meydanı var..Yanı nasıl anlatayım:
1.Kestigin kişilerden sana klan parası degıL bellı bır mıktar para,pluslu yada plussuz olman para mıktarını artırır.
2.Eger sevıyen 45+ ustu ıse kestıgınız kışı başına sana ex gelır.(pluslu ve plussz olam degışır.)
3.Er meydanını kazanmanız ıçın ıse skorunuzu 20 ye ulatırmanız gerekır.
4.Sonunda kazanan taraf sız olursanız sıze; pluslu ısenız 60 bın plussuz ısenız 40 bın para verır. Ve sonunda er meydanın belırledıgı en iyi savaşan kışıye ödül verılır.
Genel kurallar bunlar
4-5 ay oldu Kp' lı emlerın kaldırıldıgı..Şuan ödüllü er meydanı var..Yanı nasıl anlatayım:
1.Kestigin kişilerden sana klan parası degıL bellı bır mıktar para,pluslu yada plussuz olman para mıktarını artırır.
2.Eger sevıyen 45+ ustu ıse kestıgınız kışı başına sana ex gelır.(pluslu ve plussz olam degışır.)
4.Sonunda kazanan taraf sız olursanız sıze; pluslu ısenız 60 bın plussuz ısenız 40 bın para verır. Ve sonunda er meydanın belırledıgı en iyi savaşan kışıye ödül verılır.
Genel kurallar bunlar
Çok iyi açıklamışsın kardeşim teşekkürler xD ßu arada ßén ßetayım xD Er meydanı yenilendiğinden beri ilk defa girdiğim için biraz şaşırdım... xDbilall yazdı:Ohoo kardeş sen kaç yıL gerıdesın yaHanqı çagda yaşıyorsun bırade
![]()
Genel kurallar bunlar
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
fatihfb88 yazdı:Çok iyi açıklamışsın kardeşim teşekkürler xD ßu arada ßén ßetayım xD Er meydanı yenilendiğinden beri ilk defa girdiğim için biraz şaşırdım... xDbilall yazdı:Ohoo kardeş sen kaç yıL gerıdesın yaHanqı çagda yaşıyorsun bırade
![]()
Genel kurallar bunlar
Bu arada kardeş iki yıldız yeşil demişsin ama aslına bakarsan üç çizgi kahverenginden sonra değişsen hiçbirşey yok üç çizgiyide kessen üç yıldızıda kessen en fazla plus isen 100kp gelir(er meydanından bahsetmiyorum)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu arada torba ve torbadan efsunlu eşyalar da düşebilir.
Aynı zamanda hediye kazanmada bir etken de ölmektir.
En az ölen hediyeyi alır, pluslı isen şansın %50 daha fazladır...
Aynı zamanda hediye kazanmada bir etken de ölmektir.
En az ölen hediyeyi alır, pluslı isen şansın %50 daha fazladır...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı