aqrepuur yazdı:laz kürt ce cerkezlerin bir bayrağı bir toprağı ve bir anayasası olup bağımsız bir şekilde yaşıyorlarmı ? hayır o zaman sen bunlara farklı milletler diyemessin.dünya bunu diyemiyor sen mi diyeceksin zekasız.türküm diyen herkes türkdür.anayaasal kurallara uydukdan sonra sorun yok.ama sen laz kürt cerkez ayrı bir millettdir diyotsun soruyorum sana bunlardan hangisi bağımsız ?
Lan dünya malı ( dünyada kalır ) yemişim bağımsızlıklarını banane ben diorum ankara sen diyorsun ki neticem kara, kamil millet olmak bağımsız olmak anlamına gelmez, çin de bir sürü Türk var onların o dediğin anayasası devleti varmı ? Ama Türk Milletine mesuplar değilmi ? Doğu Türkistan Türkleri... Dünyada bir çok millet var, Türkiye de de yaşayan bir çok millet var hepsi kardeşimiz ama Laz ayrı Çerkez ayrı Rum ayrı Kürt ayrı Türk ayrı, ha sonuç Adem baba Havva ana hepimiz kardeşiz, ama millet olarak ayrıyız...
Az kitap oku, Türkçe yaz, Sonra kalk Turan de, embesil.
bak yukarda yazmışım türküm diyen herkes türkdür diye geri zekalı
aqrepuur yazdı:laz kürt ce cerkezlerin bir bayrağı bir toprağı ve bir anayasası olup bağımsız bir şekilde yaşıyorlarmı ? hayır o zaman sen bunlara farklı milletler diyemessin.dünya bunu diyemiyor sen mi diyeceksin zekasız.türküm diyen herkes türkdür.anayaasal kurallara uydukdan sonra sorun yok.ama sen laz kürt cerkez ayrı bir millettdir diyotsun soruyorum sana bunlardan hangisi bağımsız ?
Lan dünya malı ( dünyada kalır ) yemişim bağımsızlıklarını banane ben diorum ankara sen diyorsun ki neticem kara, kamil millet olmak bağımsız olmak anlamına gelmez, çin de bir sürü Türk var onların o dediğin anayasası devleti varmı ? Ama Türk Milletine mesuplar değilmi ? Doğu Türkistan Türkleri... Dünyada bir çok millet var, Türkiye de de yaşayan bir çok millet var hepsi kardeşimiz ama Laz ayrı Çerkez ayrı Rum ayrı Kürt ayrı Türk ayrı, ha sonuç Adem baba Havva ana hepimiz kardeşiz, ama millet olarak ayrıyız...
Az kitap oku, Türkçe yaz, Sonra kalk Turan de, embesil.
bak yukarda yazmışım türküm diyen herkes türkdür diye geri zekalı
Embesil Türk lere yada Rum lara laf edenmi var Sadece Herkes Türk değil Herkes Rum yada Laz da değil, Türk ayrı dedim diğer milletler ayrı, ama sen açtığın konu da bir tane bölücülük bölgecilik vatan hainliği bulamadığın gibi salak saçma yazılar ile iyice rezil oldun.
Neyin tartışmasını yapıyorsun değil yapmaya calışıp sözde su üstüne cıkmaya çalışıyorsun ?
Laz.Kürt,Çerkez türk değil farklı bir millettir diyorsun .Bende sana soruyorum ki Madem farklı Millettler Bir bayrağı Bir anayasası Bir toprağı varmı.millet olmcak için gerekli olanlar varmı ? cevap veriyorum yok. O zaman nasıl farklı bir millet olyurlar ?
2, olarak BEN TÜRKÜM diyen ve anayasal kurallara uyan herkes türkdür beyfendi...
Bu söylediğimde anayasada yer alan bir kanundur..!
Sen kim oluyorsunda Türk değildirler deyip üstüne basa basa farklı bir millet olarak göstermeye calışıp inadına sölediklerini itiraf ediyorsun anlamak akıl işi değil..
Söylediğin Laflar ortada Fotoğraflar ortada ki zaten burada da söylediğin şeyi tekrardan itiraf ettin ve hala söylediklerini yanlış olduğu halde savunmaya calışıyorsun.
Yalnız sölylediklerinin doğru olmadığı ortada hemde kanunlar cercevesinde yanlış bir tutum meydanda.yazdığın cümleler acık ve net bölücülük yapdığın anlamına geliyorken hala neyi savunmaya çalışıyorsun ne için ısrar ediyorsun.
sana artık cevap vermeyeceğim konuya objektif bakan millet devlet kavramlarını bilen milli duygulara sahip her insan ne mal olduğunu burdan gayet acık ve net anlayabilir.
havlamaya devam et sen..
ispatlar ortada söylediklerin ortada kanununlar ortada sen gözlerini kapasanda....
Akrepurr kardeş sana bişeyler anlatmaya çalışmış anlamamışsın ve doqru demiş Kürtler çerkezler lazlar türk deil ülkeleri işgal altına alındıqında çeşitli ülkerele qöç etmişler ve vatandaşlıklarına qeçmişler mesela ırak.iran vb qibi yerlerdede kürt avr ama onlar türk deil sadece bir ülkenin vatandaşlıqına qeçmişler sana çeşitli vatandaşlarımız yaşıyor ülkemizde demeye çalışmış.
Byefsane yazdı:Akrepurr kardeş sana bişeyler anlatmaya çalışmış anlamamışsın ve doqru demiş Kürtler çerkezler lazlar türk deil ülkeleri işgal altına alındıqında çeşitli ülkerele qöç etmişler ve vatandaşlıklarına qeçmişler mesela ırak.iran vb qibi yerlerdede kürt avr ama onlar türk deil sadece bir ülkenin vatandaşlıqına qeçmişler sana çeşitli vatandaşlarımız yaşıyor ülkemizde demeye çalışmış.
Lazı Kürdü Çerkezi Romanı Hepimiz Kardeşiz
ulubay
Arkadaşım laz,kürt,çerkez türk değil diyorsun sende bende diyorum sana ki bu ülkede yaşıyorsan kökenin ne olursa olsun Ben türküm diyip kanunlara uyuyorsan türksün.bu kanundur.sen LAz kürt çerkez türk değil deyip kenara atamazsın.yazdıkları ile cevaplarımı karşılaşdırın ve kanunlara bakınız lütfen...
Byefsane yazdı:Akrepurr kardeş sana bişeyler anlatmaya çalışmış anlamamışsın ve doqru demiş Kürtler çerkezler lazlar türk deil ülkeleri işgal altına alındıqında çeşitli ülkerele qöç etmişler ve vatandaşlıklarına qeçmişler mesela ırak.iran vb qibi yerlerdede kürt avr ama onlar türk deil sadece bir ülkenin vatandaşlıqına qeçmişler sana çeşitli vatandaşlarımız yaşıyor ülkemizde demeye çalışmış.
Lazı Kürdü Çerkezi Romanı Hepimiz Kardeşiz
ulubay
Arkadaşım laz,kürt,çerkez türk değil diyorsun sende bende diyorum sana ki bu ülkede yaşıyorsan kökenin ne olursa olsun Ben türküm diyip kanunlara uyuyorsan türksün.bu kanundur.sen LAz kürt çerkez türk değil deyip kenara atamazsın.yazdıkları ile cevaplarımı karşılaşdırın ve kanunlara bakınız lütfen...
Ne Demek İstediğimi Anlamadın Ne Desemde Anlamıcan Neyse.
Drowxminatour yazdı:Dedin gibi Uğur Bu Vatanda Yaşanyan Tüküm Diyen Herkes Türkdür Kürt , arap , Yunan vs. Hepsi Karşimizdir.Herzamn Forma Yazıyor Bişiler Ama Bu Fotolar Onun Nasıl Düzanbaz 2 yüzlü oldunu Gösteriyor. :geek:
Yazık yine yazıyorum sırf yalakalık yapıp, çıkar sağlamak uğruna küçük duruma düştün Bundan sonra bir tavsiye sana, iyi oku incele, anne ve babana sor ondan sonra bu şekilde bir yorum yazmağa kalk... Bu dediğimi yap ki ömrü hayatında bu denli gülünç duruma düşmeyesin.
Salaksın sen anladım Kürt türk deyıl dıosun ama unutma kı çanakkale savaşında kürtler bizimle beraber cepede savaştılar. :geek: tazık sana kımseye yalakalık yaptım yok. :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]