İçerik silindi. Uygun dil ile kendinizi ifade ettiğinizde daha uygun tepkiler alabilirsiniz. Bu sunucuya bu tarz konular yakışmıyor.
[GM]Erdoğan
EMİR ALMAK
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
EMİR ALMAK
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EMİR ALMAK
Tarık abi;
Fatih en baştan söylemişti, söylediklerim yanlış anlaşılmasın diye.
Onun öyle bir misyonu yüklenmek gibi bir düşüncesi yok.
Hala kadimi kesememek onu da germiş olabilir.
Yanlış anlaşılması bu yüzdendir.
Yanlış anlaşılması bu yüzdendir.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- withoutlove
- Cin Avcısı
[quote="Fantomx"]Tarık abi;
Yanlış anlaşılması bu yüzdendir.[/quo
ALP BUNLAR BENİ BAĞLAMAZ ORTADA FUTURSUZCA EDİLEN LAFLAR VAR KESİLMESİNİ İSTEYEN GELİR YARDIM EDER BURADA KİMSE KİMSENİN GÖREVİNİ YAPMIYOR GÖREVİ OLMASA BİLE GELİP YARDIM EDEN GÖREVDE BULUNAN KENDİ GÖREVİNİ YAPAR BİZ EN BAŞTAN BERİ DEDİKKİ BU GÖREV KONUSUNDA HERKES KENDİ İKSİRİNİ HAZIRLASIN ADAM GİBİ HAZIRLASIN DEDİ SAYISINI VERDİK
BİZ KİMSEDEN İKSİR İSTEMEDİK VEYA KİMSEYEDE EMİR ETMEDİK AMA SENDE İYİ BİLİRSİNKİ BİR GRUPTA BİR KİŞİ ÖNDER OLMALIDIR PEYGAMBERİMİZ BİLE BİR HADİSİNDE SEVGİLİ MÜSLÜMANLAR BİR YOLA GİDERKEN 2 KİŞİ BİRİNİZİ LİDER SEÇİN EĞER BİR YERDE BİRDEN FAZLA BAŞ OLURSA ORADA KAOS OLUR TERÖR OLUR ÖNCE BUNU KABUL ETMEK GEREK EVET GÖREV ESNASINDA SERT KONUŞABİLİRİM TERS KONUŞABİLİRİM AMA HERKESİN BUNU ANLAYIŞLA KARŞILAMASI GEREK AMA BU GÜN FATİHİN KONOIŞMALARI TAMAMEN HERKESE VE HER ŞEYE TERS BUNDAN SONRA VARSA GÖREV GRUBU KURACALAR KADİM GRUBU YAPACAKLAR YAPSINLAR EMİR ALMAYI SEVMEYEN LER YAPSIN
Yanlış anlaşılması bu yüzdendir.[/quo
ALP BUNLAR BENİ BAĞLAMAZ ORTADA FUTURSUZCA EDİLEN LAFLAR VAR KESİLMESİNİ İSTEYEN GELİR YARDIM EDER BURADA KİMSE KİMSENİN GÖREVİNİ YAPMIYOR GÖREVİ OLMASA BİLE GELİP YARDIM EDEN GÖREVDE BULUNAN KENDİ GÖREVİNİ YAPAR BİZ EN BAŞTAN BERİ DEDİKKİ BU GÖREV KONUSUNDA HERKES KENDİ İKSİRİNİ HAZIRLASIN ADAM GİBİ HAZIRLASIN DEDİ SAYISINI VERDİK
BİZ KİMSEDEN İKSİR İSTEMEDİK VEYA KİMSEYEDE EMİR ETMEDİK AMA SENDE İYİ BİLİRSİNKİ BİR GRUPTA BİR KİŞİ ÖNDER OLMALIDIR PEYGAMBERİMİZ BİLE BİR HADİSİNDE SEVGİLİ MÜSLÜMANLAR BİR YOLA GİDERKEN 2 KİŞİ BİRİNİZİ LİDER SEÇİN EĞER BİR YERDE BİRDEN FAZLA BAŞ OLURSA ORADA KAOS OLUR TERÖR OLUR ÖNCE BUNU KABUL ETMEK GEREK EVET GÖREV ESNASINDA SERT KONUŞABİLİRİM TERS KONUŞABİLİRİM AMA HERKESİN BUNU ANLAYIŞLA KARŞILAMASI GEREK AMA BU GÜN FATİHİN KONOIŞMALARI TAMAMEN HERKESE VE HER ŞEYE TERS BUNDAN SONRA VARSA GÖREV GRUBU KURACALAR KADİM GRUBU YAPACAKLAR YAPSINLAR EMİR ALMAYI SEVMEYEN LER YAPSIN
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Valla yeri geldiğinde ben de kendi kendime geriliyorum.
Bu kadimi neden daha kesemedik diye.
Şu an bu sunucuda oynıyanların çoğu(Bilhassa en eskileri)
üzerine düşen görevi harfiyyen yerine getiriyor.
Ama hala kesememiz sen , ben ve Fatih de dahil hepimizi geriyor.
Bu kadimi neden daha kesemedik diye.
Şu an bu sunucuda oynıyanların çoğu(Bilhassa en eskileri)
üzerine düşen görevi harfiyyen yerine getiriyor.
Ama hala kesememiz sen , ben ve Fatih de dahil hepimizi geriyor.
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar,
Tarık abi, Bak Abi Diyorum Çünki Hem oyundan hemde reaLden aynı yerlerdeyiz... Neyse geçeLim bunu.
Bana Buradan GERİ ZEKaLI Diyorsun, Sence Bir Oyun , Bir Vakit geçirme amaçlı olan bir Şey için 3 günlük dünyada Kardeşinin kalbini kırmak Çokmu Büyük birşey? vede yaşım olmuş 19 onca Kişi arasında beni Küçük düşürmeye Çalışıyorsun. Ben Sana Hepsini güzeLce bu yazımda acıklayacağım....
Dedin bana Kadim'e gidilecek Tamam gelirim dedim.. ilk Denemeye gittim , Sadice bir hatam yüzüne Yenmedik kelimeler, söylenmeyecek İtici sözler işittim orada. Ve AÇIK ve net olark belirteyim yağız'ada çok aşırı derece sinirlendim Ama ben içime attım sinirimi. Hiç bir Kelam etmedim. Hiç bir SERSERİŞTE bulunmadım... Hİç bir Söz çıkmadı ağzımdan.. ama orada Siz ve Sizin Deyiminizle " Kadim gurubu " ndakiler yine Siz ve Sizin Deyiminiz ile Yardım Guruplarını Her seferinde ezdiniz. Nasıl Ezdik diyecek olacaksınız Maden Toparlamamakla, İksir üretmemekle. yok şu, Yok itemi aldı gitti gelmedi diye. Her seferinde Ben enayi değilim diyip Çekip bırakıldı... İnsanlarda birşeyler yapmak isteyince Sırası değil, LAftan anlamaz Gibi Laflar Sarf edildi Bu Oyunda.
Ama ben Hiç birisinide Takmıyorum. Sunucuda Oyuncu azlığı çok, Bu tür Olayları kafama Bende taksaydım Şimdi Diğer oyuncular Gibi Başka sunucularda olurdum. Ama ankanın EN ESKİ İSİMLERİNDEN OLAN UNKOWN.. Hala ankada...
withoutlove yazdı:İçerik silindi.
ve İnan abi, İşte bu Söz'üne Gerçekten Çok KırıLdım. Eğer Sen Oyunu geçtim, REaLdeki bir kardeşini Bir oyun için Bu laflara Baş vuruyorsan.. Diyecek hiç birşeyim yok.
Ve Bu olayın başlamasınıda SöyLiyeyim, Ben orada Sana Hiç bir Laf Atımında bulunmadım, Sadice Yağız'a küçük bir hatırlatmada bulunacaktım... ve Yine hatırlatayım sözlerime başlamadan YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN demiştim..
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kars/ Sarıkamış..
- withoutlove
- Cin Avcısı
FATİH BANA LAF DEMOGOJİSİ YAPMA EĞER SEN DEĞİL BİR BAŞKASI O KONUŞMAYI YAPSAYDI RIDVANA DEDİKLERİM İNAN İLTİFAT SAYILIRDI DİYECEKLERİMİN YANINDA KİŞİLİKSİZCE DAVRANDIN SENİN BU SÖZLERİNİ ANCAK KİŞİLİKSİZ LER EDER KULLANUR BENDEN SANA BU KADAR
woLveRiNe yazdı:FATİH BANA LAF DEMOGOJİSİ YAPMA EĞER SEN DEĞİL BİR BAŞKASI O KONUŞMAYI YAPSAYDI RIDVANA DEDİKLERİM İNAN İLTİFAT SAYILIRDI DİYECEKLERİMİN YANINDA KİŞİLİKSİZCE DAVRANDIN SENİN BU SÖZLERİNİ ANCAK KİŞİLİKSİZ LER EDER KULLANUR BENDEN SANA BU KADAR
ne sinirin ne olayın varsa gel anlat. Sana oyundada dediğim gibi , Şah olacam diye piyonları küçük görme.Şurada ne yapıyorsam hepsi sizin için hepsi anka için.. Tarıkla benim , şu kadimi DENEME KESİMLERİ dahil topladığımız malzemenin haddi hesabı yok. Sen önce gelip oyunda akım deyip , buraya gelip .okum dersen olmaz kardeşim.Senin yaşın 20 benimki 30. Emin ol bana birşeyleri hatırlatacak olan sen değilsin. Yanlış anlaşılma olmasın demişsinde , her cümlende yanlış anlaşılmaya gidebilecek kelimeler sarfetmişsinwoLveRiNe yazdı:withoutlove yazdı:İçerik silindi.
Merhabalar,
Tarık abi, Bak Abi Diyorum Çünki Hem oyundan hemde reaLden aynı yerlerdeyiz... Neyse geçeLim bunu.
Bana Buradan GERİ ZEKaLI Diyorsun, Sence Bir Oyun , Bir Vakit geçirme amaçlı olan bir Şey için 3 günlük dünyada Kardeşinin kalbini kırmak Çokmu Büyük birşey? vede yaşım olmuş 19 onca Kişi arasında beni Küçük düşürmeye Çalışıyorsun. Ben Sana Hepsini güzeLce bu yazımda acıklayacağım....
Dedin bana Kadim'e gidilecek Tamam gelirim dedim.. ilk Denemeye gittim , Sadice bir hatam yüzüne Yenmedik kelimeler, söylenmeyecek İtici sözler işittim orada. Ve AÇIK ve net olark belirteyim yağız'ada çok aşırı derece sinirlendim Ama ben içime attım sinirimi. Hiç bir Kelam etmedim. Hiç bir SERSERİŞTE bulunmadım... Hİç bir Söz çıkmadı ağzımdan.. ama orada Siz ve Sizin Deyiminizle " Kadim gurubu " ndakiler yine Siz ve Sizin Deyiminiz ile Yardım Guruplarını Her seferinde ezdiniz. Nasıl Ezdik diyecek olacaksınız Maden Toparlamamakla, İksir üretmemekle. yok şu, Yok itemi aldı gitti gelmedi diye. Her seferinde Ben enayi değilim diyip Çekip bırakıldı... İnsanlarda birşeyler yapmak isteyince Sırası değil, LAftan anlamaz Gibi Laflar Sarf edildi Bu Oyunda.
Ama ben Hiç birisinide Takmıyorum. Sunucuda Oyuncu azlığı çok, Bu tür Olayları kafama Bende taksaydım Şimdi Diğer oyuncular Gibi Başka sunucularda olurdum. Ama ankanın EN ESKİ İSİMLERİNDEN OLAN UNKOWN.. Hala ankada...
ve İnan abi, İşte bu Söz'üne Gerçekten Çok KırıLdım. Eğer Sen Oyunu geçtim, REaLdeki bir kardeşini Bir oyun için Bu laflara Baş vuruyorsan.. Diyecek hiç birşeyim yok.
Ve Bu olayın başlamasınıda SöyLiyeyim, Ben orada Sana Hiç bir Laf Atımında bulunmadım, Sadice Yağız'a küçük bir hatırlatmada bulunacaktım... ve Yine hatırlatayım sözlerime başlamadan YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN demiştim..
N’oublie pas d'ou tu viens..
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Bu konunun bu kadar uzaması hoş değil.
Fatih ' in misyon yüklenme gibi bir niyeti yok.
Sizde bu konuyu daha fazla uzatıp kırıcı olmayın.
Fatih ' in misyon yüklenme gibi bir niyeti yok.
Sizde bu konuyu daha fazla uzatıp kırıcı olmayın.
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- lekerxfatih
- İskele Babası
AH BE GÜZEL KARDEŞLERİM DOSTLARIM BİR GÖREV İÇİN KIRGINLIĞA DARGINLIĞA NE GEREK VAR YAPMAYIN DÜNYANIN SONUMU GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM BİR KIYTIRIK KADİM İÇİN BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN...
Leker Çeteci Loncası
LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx,Taçsızkral
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...
~Ĺ € Ķ € ®~ x ~ƒ @ Ť Ĩ Ĥ~... ~Fatih-ÇOKKAŞ~
LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx,Taçsızkral
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...
~Ĺ € Ķ € ®~ x ~ƒ @ Ť Ĩ Ĥ~... ~Fatih-ÇOKKAŞ~
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Lonca: Anka Plus
Benim Sana hiç Bir Atışmak Lafı Oyundan Yazmadım, Ve NE gereği var değilmiwithoutlove yazdı:FATİH BANA LAF DEMOGOJİSİ YAPMA EĞER SEN DEĞİL BİR BAŞKASI O KONUŞMAYI YAPSAYDI RIDVANA DEDİKLERİM İNAN İLTİFAT SAYILIRDI DİYECEKLERİMİN YANINDA KİŞİLİKSİZCE DAVRANDIN SENİN BU SÖZLERİNİ ANCAK KİŞİLİKSİZ LER EDER KULLANUR BENDEN SANA BU KADAR
Benim Demogoliji ile işim olmaz. Neyse yazılan, içimden Ne geççiyorsa onu yazarım abi. Bu konuştuğum Başbakanda olsa Aynı Tavır olur. Aynı Türden seçilmiş olur. Ama Sen hala KIRICI Sözler edebiliyorsan Sana ABİ dediğim Halde. O zaman Ben bu iş'e bakarım baştan..
Ve yağız Kardeşim Sana geLince ;
Tarky yazdı:
ne sinirin ne olayın varsa gel anlat. Sana oyundada dediğim gibi , Şah olacam diye piyonları küçük görme.Şurada ne yapıyorsam hepsi sizin için hepsi anka için.. Tarıkla benim , şu kadimi DENEME KESİMLERİ dahil topladığımız malzemenin haddi hesabı yok. Sen önce gelip oyunda akım deyip , buraya gelip .okum dersen olmaz kardeşim.Senin yaşın 20 benimki 30. Emin ol bana birşeyleri hatırlatacak olan sen değilsin. Yanlış anlaşılma olmasın demişsinde , her cümlende yanlış anlaşılmaya gidebilecek kelimeler sarfetmişsinSon kadim denememizde kime ne dediysem herkes üstüne aldı ve düzeltti.Hatta hakkıyla ufak bir tartışma oldu o bile anladı. Sen hala gelmiş yok şöylede böylede.Sen oyunda nasıl bir yer istiyorsan gel kur düzenini , biz sana uyarız. Sen yap iksirini , herkesi organize et , he istersen benide çağır keselim. Ama bunu sağlayamayacaksan , ağır bir tabirle kır dizini otur oturdugun yere...
İyi oyunlar[/b][/color]
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..