biraz kötü oLDu ama idare edin sade olması için çok fazla uqraşmadım
Etmese ne olcak :?:amonra153 yazdı:Kazım, Ryannn Söylediği Laflara diKKat eDErse Sevinirim Knk dua eTsin sen vaRsın..
Muhattabım Deilsin bebe.fero yazdı:Etmese ne olcak :?:amonra153 yazdı:Kazım, Ryannn Söylediği Laflara diKKat eDErse Sevinirim Knk dua eTsin sen vaRsın..
İyi eLine sağLık güzeL oLmuş madaLyamı bekLiyonGanqstaxUNRULY yazdı:forumda tartışılıcak konulara girmeyin Lütfen birşey warsa özelde anlaşırız fero senin yaptıqında yanlış başka bu konu hakkında yorum olmasın nese ben nasıL yapmışım insan bir eline saglık der
Lan memoMaXtRaCk yazdı:İyi eLine sağLık güzeL oLmuş madaLyamı bekLiyonGanqstaxUNRULY yazdı:forumda tartışılıcak konulara girmeyin Lütfen birşey warsa özelde anlaşırız fero senin yaptıqında yanlış başka bu konu hakkında yorum olmasın nese ben nasıL yapmışım insan bir eline saglık der![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:bilall yazdı:
ohh rahatı yerınde![]()
Bebe dediğin Senden bebe Çıkar Sus .!!!!amonra153 yazdı:Muhattabım Deilsin bebe.fero yazdı:Etmese ne olcak :?:amonra153 yazdı:Kazım, Ryannn Söylediği Laflara diKKat eDErse Sevinirim Knk dua eTsin sen vaRsın..