Güzel mantık. Mev olabilir.turkoxHAMSTER yazdı:mevtwo
eski pokemon bu.
YeNi GöZLüKLeR HaK...!!!!
Re: YeNi GöZLüKLeR HaK...!!!!
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Çerçevisinde Başka Bir Oyun Reklamı Yazımı Yasak Diye Biliyorum
Ne Sebeple M2 yi M*** 2 Diye Yazsınlar ?
Misal : Senin İşyerin Var ,Tabelaya Kendi İşyerinin İsmini Yazıp Cama Aynı İşle Uğraşan Başka İşyerinin İsminimi Yazar mısın ?
Ne Sebeple M2 yi M*** 2 Diye Yazsınlar ?
Misal : Senin İşyerin Var ,Tabelaya Kendi İşyerinin İsmini Yazıp Cama Aynı İşle Uğraşan Başka İşyerinin İsminimi Yazar mısın ?

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
ByBLooD yazdı:Arkadaşlar Bildiginiz Üzere Oyunumuza Yeni Seviye Olan 45 Level Gözlüklerimiz Geliceklerdir.Yanlız Gözlüklere Baktığımızda İlkgin Bir Soru İşareti Kafama Takıldı..
:?: Gözlüklerin Başında M2 Modali Bilmem Ne Gözlükler Yazıyor Bu Gözlüklerde Ki M2 Anlamaları Şu Anlama Mı Geliyor Biraz Komik Ama Neyse
M2= Metin 2 Mi Anlamına Geliyor Yoksa...
M2=Knight Online Manes Serverin 2 Client'İni Mi KasteDiyor:D
Bir Yanlışım Veya Bir Kabetim Olduysa Özür
Kabet degil Kabahat türkçeyi düzgün kullan

M2 değilde S2 olsaydı ne olacaktı. ( S burada Seviye anlamında kullanılmıştır yada öyle anlayın xD )
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Erken Doğum Diyen ArkadaşLara Sesleniyorum Arkadaşlar Ne Alakası Var Çok Merak Ediyorum Orda Bellirttiğimde Güldüm İllah Öyle OLucak Demedim Ki Adam Akılı Cvp Verin Ya Merakımdan SOrdum
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
SPENCER yazdı:M2 = Model 2 = Yada Sadece Cix Görünmesi İçin Öyle Yazdılar...
Hee Başta Metin 2 ve Manes 2 Benzetmesini Yapan Arkadaş Hakkında Birşey Diemicem :|
(bkz.erken doğumda ortaya çıkan sorunlar) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
En mantıklısı model 2 dir bencede.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
metin 2 oynamamıs dangoz oyun diyo bi oyunu oyna sonra yorumunu yap1453 yazdı:M2=Model 2'yi düşünemiyorda gidior dangoz, dangoz oyunlarla alakalandırıyor hey yarabbii...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
yapma allah aşkina ya boş ovada kedi köpek öldür yapmayin beyninizi böle şeylere yormayin ya yaziktir vallaha ya :?ByBagginS yazdı:metin 2 oynamamıs dangoz oyun diyo bi oyunu oyna sonra yorumunu yap1453 yazdı:M2=Model 2'yi düşünemiyorda gidior dangoz, dangoz oyunlarla alakalandırıyor hey yarabbii...