Merhabalar ,
Arkaşlar ben merandan geliyorum sunucu değiştirdim sınırsız plus alıyorum infaz loncasını sevdim ve sayıcam Eski loncam Kuzeyx Team eski çarım Kuzeyxprendol Rapkoliq tanır.Bu serverde referansım yok ama Merana sorabilrisiniz Lütfen cevaplandırın.
İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Merhaba ;
Lonca Üye Alımları Durdurulmuştur. Fakat Lonca Üyelerinin (arkadaş , akraba v.s) Durumları ve Loncaya Alınacakların Oyun İçi Davranışları Göz Önünde Tutularak Lonca Kadrosuna Yeni Üyeler Alabiliyoruz. Lonca Yöneticim (ahmet) ' le Bu Durumu Bi Görüşeyim Tekrar Size Döneceğim...
İNFAZ LONCASI GENEL BAŞKANI
/color]
Lonca Üye Alımları Durdurulmuştur. Fakat Lonca Üyelerinin (arkadaş , akraba v.s) Durumları ve Loncaya Alınacakların Oyun İçi Davranışları Göz Önünde Tutularak Lonca Kadrosuna Yeni Üyeler Alabiliyoruz. Lonca Yöneticim (ahmet) ' le Bu Durumu Bi Görüşeyim Tekrar Size Döneceğim...
İNFAZ LONCASI GENEL BAŞKANI
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
infazxfatih yazdı:Merhaba ;
İNFAZ LONCASI GENEL BAŞKANI/color]
Teşekkürler kardeşim.
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
İNFAZ LONCASI YENİ LONCA KADROSU :
Lonca Üyelerinin İnfaz Loncasına Ait Çarları :
LONCA ÜYELERİ :-----------------------LEVEL----------------------RÜTBE
1.İnfazxlouster--------------------------49------------------------- Lonca Başkanı
2.İnfazxroney---------------------------49--------------------------Lonca Başkan Yardımcısı
3.İnfazxsibryalı-------------------------49--------------------------Lonca Yöneticisi
4.İnfazxhüküm--------------------------49--------------------------Lonca Üyesi
5.İnfazxmytürk-------------------------49--------------------------Lonca Üyesi
6.İnfazxnefer---------------------------47--------------------------Lonca Forum Sorumlusu
7.İnfazxsavaş--------------------------43--------------------------Lonca Üyesi
8.İnfazxcolex---------------------------41--------------------------Lonca Üyesi
9.İnfazxnabız---------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
10.İnfazxmehmet------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
11.İnfazxlasplagas-----------------------20--------------------------Lonca Üyesi
12.İnfazxtonani-------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
13.İnfazxgrkm--------------------------35---------------------------Lonca Üyesi
14.İnfazxesadullah----------------------20--------------------------Lonca Üyesi
15.İnfazxsavaşçıece-------------------40---------------------------Lonca Üyesi
17.İnfazxgizem-------------------------20---------------------------Lonca Üyesi
Loncaya Ait Çarlarını Kasmayan Arkadaşlar:
18.İnfazxsamedsedir
19.İnfazxcrazyman
Kendilerine Ait Çarlarına Değilde , Lonca Adını Taşıyan Çarlarını En Kısa Zamanda 45+ level Yapmaları Gerekmektedir..
İNFAZ LONCASI BAŞKANI
/u]
Lonca Üyelerinin İnfaz Loncasına Ait Çarları :
LONCA ÜYELERİ :-----------------------LEVEL----------------------RÜTBE
1.İnfazxlouster--------------------------49------------------------- Lonca Başkanı
2.İnfazxroney---------------------------49--------------------------Lonca Başkan Yardımcısı
3.İnfazxsibryalı-------------------------49--------------------------Lonca Yöneticisi
4.İnfazxhüküm--------------------------49--------------------------Lonca Üyesi
5.İnfazxmytürk-------------------------49--------------------------Lonca Üyesi
6.İnfazxnefer---------------------------47--------------------------Lonca Forum Sorumlusu
7.İnfazxsavaş--------------------------43--------------------------Lonca Üyesi
8.İnfazxcolex---------------------------41--------------------------Lonca Üyesi
9.İnfazxnabız---------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
10.İnfazxmehmet------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
11.İnfazxlasplagas-----------------------20--------------------------Lonca Üyesi
12.İnfazxtonani-------------------------40--------------------------Lonca Üyesi
13.İnfazxgrkm--------------------------35---------------------------Lonca Üyesi
14.İnfazxesadullah----------------------20--------------------------Lonca Üyesi
15.İnfazxsavaşçıece-------------------40---------------------------Lonca Üyesi
17.İnfazxgizem-------------------------20---------------------------Lonca Üyesi
Loncaya Ait Çarlarını Kasmayan Arkadaşlar:
18.İnfazxsamedsedir
19.İnfazxcrazyman
Kendilerine Ait Çarlarına Değilde , Lonca Adını Taşıyan Çarlarını En Kısa Zamanda 45+ level Yapmaları Gerekmektedir..
İNFAZ LONCASI BAŞKANI
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hocam bende sizden olmak istiyorum bir an önce konuşsan.
Başvurunuz Dikkate Alınmaksınız Onaylanmamıştır..North yazdı:Merhabalar ,
Arkaşlar ben merandan geliyorum sunucu değiştirdim sınırsız plus alıyorum infaz loncasını sevdim ve sayıcam Eski loncam Kuzeyx Team eski çarım Kuzeyxprendol Rapkoliq tanır.Bu serverde referansım yok ama Merana sorabilrisiniz Lütfen cevaplandırın.
İyi Forumlar..

Selam,North yazdı:Merhabalar ,
Öncelikle sunucuya hoş geldin, lonca başvuru yapmak istiyorsan www.infazxloncasi.tr.cx resmi forum sitemize üye olarak gereken bilgileri doldurarak başvuru yapabilirsin.
En kısa zamanda lonca yönetiminden sizlere haber verilecektir.
Ayrıca siz daha önce başka bir loncayada başvuru yapmış bulunmaktasınız ?North yazdı:Merhaba ben meran sunucusunu yeni bıraktım arkaşlar bu sunucuda referansım yok ama meranda bilen bilir Kuzeyxteam loncasındaydım loncanıza başvurmak istiuotum beni merana sorabirlisiniz.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
Alınmayacakmıyım.RoneY yazdı:Başvurunuz Dikkate Alınmaksınız Onaylanmamıştır..North yazdı:Merhabalar ,
İyi Forumlar..
Siteye üye oldumRapkoliq yazdı:Selam,North yazdı:Merhabalar ,
Öncelikle sunucuya hoş geldin, lonca başvuru yapmak istiyorsan www.infazxloncasi.tr.cx resmi forum sitemize üye olarak gereken bilgileri doldurarak başvuru yapabilirsin.
En kısa zamanda lonca yönetiminden sizlere haber verilecektir.
Ayrıca siz daha önce başka bir loncayada başvuru yapmış bulunmaktasınız ?North yazdı:Merhaba ben meran sunucusunu yeni bıraktım arkaşlar bu sunucuda referansım yok ama meranda bilen bilir Kuzeyxteam loncasındaydım loncanıza başvurmak istiuotum beni merana sorabirlisiniz.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Ya beyler amele gıbı cokkk adam almayalımm lutfen arkadaş yanlıs anlamasın bı ata sozu vardır ( Nerde çokluk orda..... dıyee) bence fazla ınsan loncaya zarar derım yınede yonetım bılır ıı gunler...
Asalet Boyda Değil Soydadır, incelik Belde Değil Dildedir, Doğruluk Sözde Değil Özdedir, Namus 2 Bacak Arasında Değil Yürektedir
samedsedir
Asalet Boyda Değil Soydadır, incelik Belde Değil Dildedir, Doğruluk Sözde Değil Özdedir, Namus 2 Bacak Arasında Değil Yürektedir
samedsedir
En son samedsedir06 tarafından 18 Nis 2010 20:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Selam,
Arkadaşlar şuan oyun içerisinde olan varmı bana PM atarbilir mi lütfen. (20:23 - 18 Nisan.2010)
Arkadaşlar şuan oyun içerisinde olan varmı bana PM atarbilir mi lütfen. (20:23 - 18 Nisan.2010)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !