Arkadaşlar Yarım Saat Önce Oyundaki 2 Kişi Arasında Geçen Diyalogdan Sonra Oyunu Bırakmaya Ve Tüm Yetkilerimi 2 Kuzenime Devretmeye Karar Verdim.Diyaloğu Merak Etmeyin Diye Söyliyim '' Allah'a Sövme Söz Konusudur '' Böle Oyun İçin Dinimize Küfür Ettirmeye Veya Etmeye Kİmsenin Hakkı Yoktur Online Oyunlar Gerçekten Hayatın Yalan Kısmıdır Bazı Kişiler Böle Davrandıkça Bu Oyunu Çok Kişi Bırakır Gibi.Söz Konusu Ne Olursa Olsun Allah'a Bırakın Küfürü Laf Etmeleri Bile Zoruma Gidiyor Bu Kadar Bilinçsiz Oyun Oynanmaz Diye Düşüncelere Sahip Oldum Artık.Neyse Uzun Söze Ne Hacet Ben Bırakıyorum Ve Dönmeyede Pek Niyetim Yok Böyle Kişiliksizler Nedeni İle Herkes Hakkını Helal Etsin Ben Tüm Hakkımı Emeğim Geçtiği Kişilere Sonuna Kadar Helal Ediyorum.
İtemlerimi Kapalı Çarşıda Konu İle Satıyorum Ve Hayrınada Parayı Müsait Bir Gün Dağıtacağım Herkese İyi Oyunlar Hakkınızı Tekrar Helal Edin Allah Herkese Akıl Fikir İhsan Eylesin
Vedalar Zamansızdır ! Herkes Hakkını Helal Etsin
Vedalar Zamansızdır ! Herkes Hakkını Helal Etsin
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
Re: Vedalar Zamansızdır ! Herkes Hakkını Helal Etsin
Bu Arada Hakkımı Merve Ve Osman Adlı Kuzenlerime Bırakıyorum Oyunda Lütfen Gereksiz Laf Etmemenizi Rica Ederim Bunlar Benim Kardeşlerim Sayılırlar
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
helal olsun Reelde başarılar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
SaoL Kardeşim
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
hakkım varsa benden yana helal olsun memedim oyunda bana seninde iiliğin dokunmuşdur en azından saygıda kusur etmedin . kararına saygı duyuyorum ve hayatında başarılar diliyorum arada bizleri görmeye uğrarsın inşşlh

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

Hakkım varsa helal olsun.Gercek hayatta başarılar dilerim kardesim.Oyunda bu tür İnsan demiyorum artık mahlukat larvar haklısın ama bunlara jızıp oyunu bırakmaya kalksak oyunda oyuncu kalmaz bir kere daha düşün derim.
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Eyvallah Abi Çok Saol Apo Abiyide Görürsem Helallik Almak İsterimyaban yazdı:hakkım varsa benden yana helal olsun memedim oyunda bana seninde iiliğin dokunmuşdur en azından saygıda kusur etmedin . kararına saygı duyuyorum ve hayatında başarılar diliyorum arada bizleri görmeye uğrarsın inşşlh
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
KaRdeşim önceLikLe IKV den Yani KukLacı Sunucumuzdan DeğeRLi biR YıLdız Daha Kaymasına ÜzüLdüm.KaRaR senin Oyunda Daha doğRusu KukLacı çocukLaR iLe doLmuş duRumda.KaRaRına Saygı duyaRaktan ReeL Hayatında BaşaRıLaRımı diLiyoRUm...!!!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Saolasın Kardeşim Bu Oyuna Yaş Sınırı Gelmeden Döneceğimi Sanmam Vede Yaş Sınırı Gelmez Biliyorum
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla